FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Και τώρα το Ψυχικό στην Αμαλιάδα

Ημερομηνία: 30-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μετά την ήττα από τον Απόλλωνα, ο Κόροιβος υποδέχεται το Σάββατο στην Ήλιδα το Ψυχικό που σέρνει δύο νίκες (Αγρίνιο, Πανερυθραϊκός) και μία ήττα (Παγκράτι). Από τις καλές ομάδες της Α2 η αθηναϊκή ομάδα που έχει προπονητή τον Ρεμεντέλα και καλούς παίκτες, όπως ο Παπανικολάου, ο Κυρίτσης (πολύπειροι) και ο Μιλεντίγεβιτς, που έχει περάσει και από τον Κόροιβο. Για την ιστορία πρέπει να αναφέρουμε ότι πέρυσι ο Κόροιβος είχε χάσει από το Ψυχικό και τις δύο φορές.

*Απ’ όλα αυτά βγαίνει ένα συμπέρασμα. Απαιτείται μια νίκη από την ομάδα του Δελέγκου για να αλλάξει η ψυχολογία όλων. Θα σφυρίξει  ο Παντελίδης (Ανατ. Στερεάς), Α. Αναστόπουλος, Νάστος (Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου) και ελπίζουμε η διαιτησία να είναι καλύτερη εν συγκρίσει με αυτή κόντρα στον Απόλλωνα, όπου έκαναν τη νύχτα μέρα στο β΄ ημίχρονο, με πολλά ανύπαρκτα φάουλ (πέντε φάουλ σε 2.40΄, στις αρχές του β΄ μέρους), με αποκορύφωμα το πέμπτο φάουλ του Τζόλου λίγα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, που ήταν επιθετικό και όχι αμυντικό.

 

Με Αχαϊκή ο ΠΑΟΒ

Μετά το τράνταγμα, με την αποπομπή των τριών παικτών από τον Παμβουπρασιακό, η ομάδα του Τσίρκοβιτς δίνει αποφασιστικό παιχνίδι με την Αχαϊκή του Γαβριλόπουλου εντός έδρας, δηλαδή στη Νέα Μανωλάδα. Η ομάδα της Αχαγιάς, μετά από απουσία μιας περιόδου, επανήλθε στη Γ΄ Εθνική, ανανεωμένη. Μέχρι στιγμής έχει νικήσει (με την ψυχή στο στόμα το Σκουλικάδο) και προχθές έφερε ισοπαλία στο Τσιλιβή. Να δούμε πώς θα εμφανιστεί η «Μπάρτσα» μετά τη λύση της συνεργασίας με τους τρεις. Θα κάνει κάποια κίνηση μέχρι τη λήξη των μεταγραφών;

 

Ο σφριγηλός Αίας

Κάθε παιχνίδι εκτός έδρας απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή, πόσο μάλλον όταν έχεις να αντιμετωπίσεις στο «νησί» τη Ζάκυνθο που είναι φιλόδοξη, σε έναν όμιλο έτσι κι αλλιώς αδύνατο. Ο Αίας όμως όπως έδειξε και στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή, το οποίο είδαμε τηλεοπτικά μέσα από το κανάλι της πατρινής ομάδας, έχει τη δύναμη να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες ενός εκτός έδρας αγώνα. Είναι η πρώτη φορά που η ομάδα του Θοδωρή Ανδριόπουλου φέτος θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της μακριά από τη Γαστούνη. Έτσι κι αλλιώς προβλήματα δεν υπάρχουν.

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Πάμε αισίως στην έκτη αγωνιστική του άγριου κόσμου και Θεός φυλάξοι, μη μας βρει καμιά 15ήμερη καραντίνα (όπως θρυλείται λόγω ιού). Οι δύο πρώτοι παίζουν εκτός έδρας. Η μεν Νίκη στη Ν.Μανωλάδα με τη Δόξα (την οποία το καλοκαίρι την είχε νικήσει σε φιλικό), ο δε Πανηλειακός στο Γούμερο με την Ολυμπιάδα, η οποία άλλαξε προπονητές (ανέλαβε ο Ρήγας στη θέση των Βαρουξή-Αποστολόπουλου)!

*Οι έτεροι και μέχρι πρότινος συγκάτοικοι Ξενοφών και Αστέρας παίζουν μέσα. Οι «βυσσινόλευκοι» με τον Πέλοπα Πελοπίου και οι «στρατηγοί» με τον άλλο Πέλοπα (του Πύργου).

*Στα υπόλοιπα παιχνίδια θα δουλέψει η έδρα με πιθανότητα να «σπάσει» κάπου. Προβλέπονται 2-3 διπλά, που αν είναι περισσότερα θα πέσουν… στέγες!

*Ο Φώτης Καλογερόπουλος είναι πρώτος στον πίνακα των σκόρερς με 9 γκολ.

 

Η Α2 και το Κύπελλο

Στην Α2 έχουμε νέο ντέρμπι (ΠΑΟΚ-Βαρβάσαινα). Οι ομάδες νίκησαν στην πρεμιέρα του Κυπέλλου, ο μεν ΠΑΟΚ τον Α.Ο. Κάστρου, ο δε Ατρόμητος τον Διγενή Χαριάς (1-0).

*Όλα τα θέματα στο Κύπελλο τα έχουν δοκιμάσει, αυτό της απόστασης δεν έχουν διάθεση να το λύσουν. Πήγε ο Κακόβατος στο Κάστρο (80 και 80 χιλιόμετρα) για να παίξει!

*Τώρα στο Κύπελλο τα αποτελέσματα ήταν φυσιολογικά. Οι γηπεδούχοι πήραν τα ματσάκια πλην Κάστρου και Αμπελοκάμπου που είναι κατώτερης κατηγορίας. Εκεί στον Αμπελόκαμπο είχαμε μανουριάσματα με ένα πέναλτι που ζήτησαν ακόμη οι γηπεδούχοι από το Στάμο!

 

Το Σκουροχώρι

*Το Σκουροχώρι ενισχύεται από τώρα και στο εξής με τον Βίκτωρα Σέφα που ξέρει καλή μπαλίτσα. Έπαιξε και στο Κύπελλο και ήταν καλός. Τα γκολ όμως τα πέτυχαν οι Π. Νικολόπουλος και Νικολακόπουλος. Ήδη την ερχόμενη αγωνιστική ο Λ. Αστέρας πάει στα Μακρίσια.

*Οι Λέοντες  που έχουν ταλαιπωρηθεί φέτος και είναι άποντοι έχουν το ρεπό τους και θα πάρουν βαθιά ανάσα!

*Άντε και Καλό Σαββατοκύριακο και μακριά από μας ο ιός!

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος