FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: H ώρα του Αίαντα

Ημερομηνία: 15-06-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η ώρα του Αίαντα έφτασε. Σήμερα θα αντιμετωπίσει σε αγώνα μεγάλης βαθμολογικής σημασίας την πεσμένη-υποβιβασμένη Θύελλα Πάτρας. Ο Αίας έχει αρκετό καιρό να κάνει παιχνίδι. Από το δραματικό παιχνίδι με τον Ναυπακτιακό έχει περάσει πολύς καιρός, μετά τα γεγονότα του κορωνοϊού στη Θύελλα.

*Ωστόσο το παιχνίδι θέλει προσοχή, γιατί η ομάδα της Πάτρας δεν θα έχει άγχος, αφού πλέον επιστρέφει στα τοπικά της ΕΠΣ Αχαΐας και όλοι γνωρίζουμε τι εστί άγχος.

*Πέρα από τον άτυχο Μπαρδούση δεν έχει άλλο πρόβλημα και θα παραταχθεί με όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, ενώ επιστρέφει και ο νεαρός Κάρδαρης που δεν έπαιξε, λόγω καρτών, με τον Ναυπακτιακό.

*Φυσικά θα επανέλθει μετά από απουσία δύο αγωνιστικών ο Ηλίας Κουλούρης, ο κανονιέρης της ομάδας που τόσο πολύ έλειψε, λόγω τραυματισμού.

*Η στήλη δίνει συλλυπητήρια στο Θοδωρή Ανδριόπουλο για την απώλεια της μητέρας του. Η νίκη επί της Θύελλας θα είναι αφιερωμένη σε αυτήν από τον Θοδωρή.

 

Πάλι τα ίδια…

Κάθε χρόνο έχει γίνει της μόδας, τέτοια εποχή τα σωματεία που κινδυνεύουν με υποβιβασμό πιέζουν να μην υποβιβαστούν όλοι, αλλά οι μισοί και βάλε από τη Γ΄ Εθνική. Κάτι πετυχαίνουν πάντα, όπως οι Κρητικοί που έφτιαξαν δικό τους όμιλο και παίζει εκεί κάθε… κολοπετινίτσα. Ο πολύς κ. Αντωνίου, αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, άλλα υποστηρίζει. Θα δούμε!

 

Όσοι δεν το είδαν

Όσοι δεν είδαν το παιχνίδι Θύελλα-Ζάκυνθος τηλεοπτικά από το κανάλι Lepando (της Ναυπάκτου) ασφαλώς έχασαν πολλά. Είχε εξέλιξη συγκλονιστική και η ομάδα του Μαρίνου πήρε τη νίκη στο 96΄, ενώ είχε ισοφαρίσει (2-2) στο 92΄. Όσοι το είδαν έβγαλαν και ορισμένα συμπεράσματα για τα τεκταινόμενα του 9ου Ομίλου. Εν αρχή η Θύελλα έπαιξε τις λιγοστές ελπίδες της για παραμονή. Προηγήθηκε μόλις στο 10΄. Η νησιώτικη ομάδα μέτρια στο πρώτο μέρος ισοφάρισε με πέναλτι που αμφισβητήθηκε (χέρι). Προηγήθηκε στο 66΄ με τον Κακολύρη (1-2). Τη συνέχεια την αναφέραμε πιο πάνω.

 

Ο Κάρδαρης

Αποδείχτηκε πως χωρίς τον μεσοεπιθετικό Κάρδαρη, η ομάδα της Ζακύνθου χάνει πολλά, ενώ ο Σούρμπης είναι ο παίκτης της τελευταίας στιγμής. Με τη νίκη αυτή η Ζάκυνθος άγγιξε τον τίτλο στον 9ο Όμιλο. Θα έρθει πρώτη-εκτός κι αν αυτοκτονήσει-αλλά οι ελπίδες της για άνοδο στα μπαράζ είναι λίγες, χωρίς να το υπογράφουμε!

 

Πολλοί παρατηρητές

Στην Πάτρα για το ματς είχαν πάει αρκετοί ενδιαφερόμενοι. Ανάμεσά τους και ο προπονητής του Πάμισου Μεσσήνης, Καλόμαλος, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τη νησιώτικη ομάδα την προσεχή αγωνιστική. Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Τσατσούλης (Αθήνας) διαιτητής Γ΄ Εθνικής και ήταν καλός σε ένα δύσκολο παιχνίδι με δύο πέναλτι!

 

Προτεραιότητα η διαιτησία!

Στη διαιτησία ο πρόεδρος Άρης και οι λοιποί εκλεγέντες πρόσφατα στην Εκτελεστική της ΕΠΣ, έθεσαν ως προτεραιότητα τη διαιτησία και γι’ αυτό αποφάσισαν να λειτουργήσουν σχολή διαιτησίας και καλούν τους ενδιαφερόμενους κλπ. να κάνουν  αίτηση. Αν δεν απατώμαι και προ της διακοπής των πρωταθλημάτων, λόγω της πανδημίας είχαν ανακοινώσει τη λειτουργία σχολής, αλλά (ως φυσικόν) δεν λειτούργησε. Πάμε, λοιπόν, γιατί ο χώρος φθίνει συνεχώς.

*Με την ευκαιρία να σημειώσουμε πως με τη λήξη του πρωταθλήματος Ευρώπης ο Κλάτενμπεργκ, ο οποίος έχει πιάσει δουλειά στο χώρο της FIFA για το Ευρωπαϊκό, θα έχει κάνει σίγουρα προεργασία και θα ανακοινώσει τους πίνακες! Τι κάνει, λοιπόν, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΗ για το θέμα αυτό, γιατί φαντάζομαι πως τον Ζαγοράκη τον ψήφισε, θα ενδιαφερθεί για την ηλειακή διαιτησία που έχει πέσει στα χέρια του κάθε τυχάρπαστου!

*Εμείς εδώ δεν μιλάμε για μεγαλεία Α΄ Εθνικής κλπ. που σκεπτόταν κάποτε ο Πρόεδρος. Εμείς μιλάμε πως η Γ΄ Εθνική έχει μόνο δύο αξιολογημένους και από κει και πέρα το χάος!

*Να κλείσουμε με την πληροφορία ότι το τρίο Τσάκαλης Β., Καραλής και Μπάρκας την Κυριακή πήγε διαιτησία στο Μολαϊκός-Κορωνίς Κοιλάδας.

 

Ο παρατηρητής

Για να δούμε σήμερα που ο αγώνας στη Γαστούνη έχει μονομερές ενδιαφέρον, ποιον θα στείλει παρατηρητή αγώνα ο Δανιήλ.

 

Παράνομες οι εκλογές

Εδώ και λίγες μέρες, ο παράγοντας που είχε εμπλακεί στις εκλογές της ΕΠΣΗ, ο από Κακοβάτου ορμώμενος, Πέτρος Μπηλιώνης, είχε στείλει αλλού επιστολή σχετική με τις εκλογές που έγιναν πρόσφατα. Εκεί έλεγε πολλά πράγματα αιχμηρά για κάθε σκεπτόμενο και ανήκουστα στο χώρο του ηλειακού ποδοσφαίρου. Περιμένουμε να δούμε, αν θα υπάρξει απάντηση από πλευράς νικητών, ώστε να κρίνουμε. Τους είπε παράνομες και αντιδημοκρατικές οι εκλογές!

*Τι άλλο θα μπορούσε να τους πει;

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος