FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Η ώρα της αλήθειας για Κόροιβο

Ημερομηνία: 15-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η ώρα της αλήθειας για τον Κόροιβο έφτασε. Σήμερα νωρίς το απόγευμα το Κλειστό της Ήλιδας πρέπει να γνωρίσει πιένες. Να αφήσουμε για λίγο τις εκλογές και να πάμε όλοι στο γήπεδο, όπου οι «μπλε» παίζουν την υπόλοιπη μισή χρονιά στο πρώτο παιχνίδι πλέι-άουτ, με την ιστορική ομάδα της Αθήνας, Γ.Σ. Αμαρουσίου.

*Η ομάδα με Σπύρο Σαμόλη βρίσκεται σε πολύ καλό μομέντουμ. Είναι δυνατή. Παίζει εξαιρετικό μπάσκετ και είναι κοντά σε μια μεγάλη νίκη, που θα μετατρέψει το 1-1 σε 2-1. Αυτό είναι και το ζητούμενο σήμερα. Ο Κόροιβος στο πρώτο εδώ παιχνίδι της κανονικής περιόδου είχε νικήσει άνετα σχετικά (86-72) ενώ και στο Μαρούσι είχε πάει αρκετά καλά (70-75), χωρίς, βέβαια, το Σαμόλη τότε.

*Υπάρχει μια ανωτερότητα στην ομάδα που το φανερώνει και η βαθμολογική της θέση 13-17 νίκες έναντι 10-20. Τα υπόλοιπα με παρουσία και φωνή σήμερα στην Ήλιδα!

 

Ο Πανηλειακός πάλι εδώ

Για τον Πανηλειακό ήμαστε διεξοδικοί σε αρκετά σημειώματα-σχόλια. Θέλω να τονίσω πως χωρίς αυτούς τους ανθρώπους που έτρεξαν την ομάδα,  δεν θα υπήρχε Πανηλειακός. Έγιναν κάποια λάθη στον αρχικό σχεδιασμό, με αποτέλεσμα να έχουν αντίκτυπο στην όλη προσπάθεια. Εγώ υποκλίνομαι στις προσπάθειες αυτής της παρέας. Τα πράγματα δεν ήταν εύκολα. Ήταν μάλλον δύσκολα απ’ όποια πλευρά κι αν δει κάποιος το θέμα. Από εδώ και πέρα και μετά τις εκλογές πρέπει να κινηθούν νέες διαδικασίες. Κάτι είχε ακουστεί για επιφανή παράγοντα του Πύργου, ο οποίος θα έμπαινε μπροστά. Θα δούμε αν υλοποιηθεί κάτι τέτοιο. Ο Πανηλειακός θα πρέπει πάλι να είναι εδώ!

 

Ο Αντίοχος για τη Δάφνη

Με το δικό του τρόπο έζησε το δραματικό αγώνα της ομάδας του ο γενικός αρχηγός της Δάφνης, Κώστας Αντίοχος. Έξω από το κάγκελο, λόγω τιμωρίας. Μετά τη λήξη του αγώνα εμφανώς απογοητευμένος δήλωσε: «Είδατε τι έγινε πάλι σήμερα. Αυτό έγινε σε όλους τους αγώνες. Δύο επιθέσεις ο Πέλοπας στην Ανδραβίδα ένα γκολ και πήρε τη νίκη. Απεναντίας εμείς με 15 τελικές, μείναμε στο μηδέν. Το ίδιο επαναλήφθηκε και σήμερα. Δύο λάθη στην άμυνα δύο γκολ ο Πέλοπας. Μονότερμα εμείς στην επανάληψη ούτε καν ισοφαρίσαμε! Πάντως το χέρι του αμυντικού είναι καθαρό πέναλτι! Τα ίδια έγιναν και στο Κατσαρού. Μείναμε πίσω. Ας ελπίσουμε στην αναδιάρθρωση».

 

Ταλαιπωρία

Η ταλαιπωρία των ομάδων της Β΄ τοπικής συνεχίζεται και σήμερα Τετάρτη. Οι ομάδες έχουν δώσει πέντε αγώνες και απομένουν άλλοι πέντε. Θα έχουμε και πάλι Τετάρτες. Όλοι απορούν τι θέλει να παραστήσει και να κάνει η ΕΠΣΗ με αυτούς τους αγώνες. Ας έκανε πλέι-οφ με 4 ομάδες, ώστε να βγει ο πρωταθλητής, ο δευτεραθλητής και ο τριταθλητής. Οι ομάδες ξέμειναν από παίκτες. Η Σαλμώνη στη Μυρσίνη κατέβηκε με έντεκα! Άνοιξαν οι δουλειές και όλοι τρέχουν. Να χαίρονται τα πλέι-οφ της Β΄ Κατηγορίας, εκεί στην ΕΠΣΗ.

 

Επικεφαλής η Μυρτιά

Να κάνουμε και μια αναφορά στα πεπραγμένα των ομάδων αυτή την αγωνιστική, που ήταν η 5η. Πρώτη είναι η Μυρτιά με κέρδος δέκα βαθμών. Η ομάδα νίκησε 0-1 στην Ανδραβίδα το Φίλιππο (έπαιξε χωρίς τον Κακολύρη), που είχε δοκάρι με τον Αντωνάτο, ενώ το γκολ της νίκης για τη Μυρτιά πέτυχε ο Λεβέντης στο 72΄.

*Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Κουλούρης, δήλωσε: «Θέλουμε την άνοδο αλλά παράλληλα να βγούμε και πρωταθλητές».

 

Η νίκη της Βαρβάσαινας

Πήρε διαφορά ο Ατρόμητος Βαρβάσαινας, νικώντας 3-2 το Διγενή. Η ομάδα του Δημ. Κυριακόπουλου προηγήθηκε 3-0 με τους Πικέα (2), Δρακόπουλο. Η ομάδα της Χαριάς αντέδρασε και μείωσε με αυτογκόλ του Ατρομήτου και γκολ του Κολόσακα.

 

Αποδεκατισμένη

Αποδεκατισμένη κατέβηκε η Πρόοδος στη Μυρσίνη. Παρατάχτηκε με ένδεκα παίκτες (4 απόντες, ένας τιμωρημένος) και παρότι προηγήθηκε υπέκυψε στο Μυρσιναϊκό με αγγλικό σκορ (4-3). Δύο γκολ πέτυχε ο Μητρόπουλος κι από ένα οι Κίκος, Κοντάνας. Για την ομάδα της Σαλμώνης τα γκολ οι Παναγόπουλος (2), Γιαννακόπουλος.

 

Τέταρτος στην Καλαμάτα

Ο Γ. Μαρκαντωνάτος σφύριξε την Κυριακή στο Επιτάλιο (Αλφειός-Ξενοφών) και σήμερα θα είναι 4ος στο μπαράζ Καλαμάτα-Διαγόρας. Ο Ν. Σταυρόπουλος πήρε ακόμη ένα γυναικείο στην Πάτρα (Ίκαρος Πετρωτού-Βριλήσια), ενώ ο άφαντος Μάνθος ήταν παρατηρητής στη Νεάπολη (Ιωνικός-Αιολικός).

*Αλαλούμ με τρία παιχνίδια. Ο ορισθείς Β. Τσάκαλης, βοηθός του Καραβίδα στη Ζαχάρω, δήλωσε κώλυμα και τότε η ηγεσία της ΕΠΣ πήρε από το Ν. Κόροιβος-Πελόπιο τον Κοιλιομενιάτη, τον τοποθέτησε στη Ζαχάρω και στο Κατσαρού απέστειλε τον Παναγόπουλο! Αυτό, παιδιά, δεν γίνεται… Κάπως λέγεται, αλλά δεν θα το γράψουμε!

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος