FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Γαστουνέικο… γλέντι στα Βραχνέικα

Ημερομηνία: 16-04-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αίας πανηγύρισε προχθές στα Βραχνέικα την τρίτη φετινή του νίκη και τέθηκε έτσι επικεφαλής της βαθμολογίας στον 9ο Όμιλο. Κι αν νικήσει-αφού μπορεί- και το Διαβολίτσι στο άλλο εξ αναβολής παιχνίδι, τότε να πάτε να τον πιάσετε! Στο γραφικό γηπεδάκι της κοντινής μας κωμόπολης της Αχαΐας, γράφτηκε η δεύτερη εκτός έδρας νίκη της ιστορικής ομάδας πολύ εύκολα. Αφού η ομάδα του Θοδωρή Ανδριόπουλου διαθέτει παίκτες αξίας, οι οποίοι γίνανε ακόμη καλύτεροι, γιατί δουλεύουν αμέσως μόλις άρχισαν οι προπονήσεις και βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.

 

«Κανονιέρης» ο Κουλούρης

Με οργανωμένο σύνολο και ξεχωριστό τον κανονιέρη Ηλία Κουλούρη, που είναι ασταμάτητος κι έχει σε τέσσερα παιχνίδια έξι γκολ! Πίσω από αυτόν όμως, υπάρχουν άλλοι παίκτες που τον τροφοδοτούν κι εκείνος με τον καλύτερο τρόπο αξιοποιεί τις ευκαιρίες. Έτσι καμιά τριανταριά φίλαθλοι που ήταν στην κερκίδα και άλλοι πενήντα στους γύρω λόφους είδαν ένα καλό παιχνίδι και τον Αίαντα να παίρνει τη νίκη μετά από εξαιρετική απόδοση στο β΄ ημίχρονο.

*Το ακυρωμένο γκολ της ομάδας ως οφσάιντ ήταν προανάκρουσμα του τι θα ακολουθούσε…

 

Γίγας ο πορτιέρο Αντωνόπουλος

Θεωρώ τον Αντωνόπουλο κορυφαίο πορτιέρο των εσχάτων χρόνων κι αυτός ήταν φύλακας άγγελος της εστίας του Αίαντα, που κατέβηκε στον αγώνα με την κλασσική φανέλα άλα Αγιαξ. Ο Αντωνόπουλος κατέβασε κάτι πράγματα άλλο να δεις. Ιδιαίτερα η κεφαλιά του Βλασσόπουλου που την έστειλε κόρνερ ήταν απόκρουση φανταστική, ώστε να θεωρείται κορυφαίος του αγώνα μαζί με τον εκτελεστή Κουλούρη και τον βιρτουόζο Γκρίλλα. Για τα δύο σέντερ μπακ ούτε λόγος δεν υπάρχει. Βατσής και Παπαχριστόπουλος δεν περιγράφονται. Άριστοι και οι δύο μαζί και τα άλλα παιδιά που δεν με παίρνει ο χώρος να τους πλέξω το εγκώμιο.

*Ο διαιτητάκος αυτός από την Κόρινθο, του οποίου η φήμη ξεπέρασε τα όρια της Κορινθίας, δεν μπορούμε και να τον εγκωμιάσουμε. Όμως πέρασε απαρατήρητος. Οι κίτρινες στους Κουλούρη-Σταθάτο δόθηκαν με ευκολία, αλλά δεν συνέβη το ίδιο με τους γηπεδούχους, σε κάποια σκληρά μαρκαρίσματα.

 

Με Σκουληκάδο

Η συνέχεια με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς η ομάδα πάει για τέταρτη νίκη με αντιπάλους τους νησιώτες από το γραφικό χωριό το Σκουληκάδο Ζακύνθου, αρκεί οι παίκτες να έχουν το μυαλό τους στο παιχνίδι. Εύκολα ή δύσκολα η νίκη θα έρθει την Κυριακή. Η ομάδα είναι ακλόνητο φαβορί!

 

Στο Διαβολίτσι η Βάρδα

Η καινούρια ομάδα του Τσίρκοβιτς, με τις προσθήκες που είναι όλες αξιόλογες, εκστρατεύει στην κωμόπολη του Διαβολιτσίου και μπορεί να περάσει νικηφόρα. Έχει τα «όπλα» και η παρουσία του Λαθύρη και των έμπειρων Βαρδαίων παικτών είναι εγγύηση.

 

Βατερλό 2021

Βατερλό για την ΕΠΣ Ηλείας ήταν οι εκλογές της Ε.Π.Ο. που έγιναν για πρώτη φορά στην ιστορία με ηλεκτρονικό τρόπο! Βατερλό, γιατί πέραν του ότι η κ. Βίκυ Δημητρακοπούλου ως υποψήφια για το Δ.Σ. δεν κατόρθωσε να μπει μέσα, δεν μπόρεσαν τόσο ο Πρόεδρος, Άρης Κουλούρης, όσο και η σύζυγός του, κ. Δημητρακοπούλου να χωρέσουν σε κάποια επιτροπή! Απεναντίας, μπήκαν σε επιτροπές απίθανοι παράγοντες, όπως ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας, Βασίλης Σιδέρης, ενώ το μέλος του Δ.Σ., Κυριάκος Φύτρας, μπήκε πρόεδρος της Επιτροπής Ποδοσφαίρου Γυναικών!

 

Πρώτοι στο χωριό!

Θα αρκεστούν να εκλεγούν ακόμη για μια τετραετία, μέλη της τοπικής ΕΠΣ από τα 16 σωματεία-παρωδία, που είναι αναγνωρισμένα στο μητρώο της Γ.Γ.Α., που αποτελεί έμπνευση του Υφυπουργού Αθλητισμού, κ. Αυγενάκη!

*Τους αρκεί αυτό ώστε να είναι πρώτοι στο χωριό και… τελευταίοι στην πόλη!

 

Από τα περίεργα

Από τα περίεργα αυτής της περιόδου που  η πανδημία έχει διαλύσει τον αθλητισμό της χώρας! Ο Μπαμπούνης χθες υποστήριξε την εστία του Διαγόρα στο ματς με τον Αίαντα. Ο Αχαιός τερματοφύλακας πέρσι ανήκε στον Πανγυθεατικό. Φέτος ήρθε στην Αχαϊκή και μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων, υπέγραψε στον Διαγόρα. Στη Βάρδα την περασμένη Κυριακή δεν έπαιξε. Χθες όμως κάθισε στην εστία του Διαγόρα και δεν ευθύνεται για κανένα γκολ. Στα Βραχνέικα έχει παίξει και παλαιότερα πάντα διακρινόμενος. Είναι ικανός γκολκίπερ!

 

Οι τρεις της Κυπαρισσίας

Άλλο παρεμφερές με την εποχή και μετά την οριστική διακοπή των τοπικών πρωταθλημάτων. Τρεις Ηλείοι ποδοσφαιριστές που έπαιζαν στον Α.Ο. Κυπαρισσίας υπέγραψαν στην Αχαϊκή, ώστε να ενισχύσουν την ομάδα της Κ. Αχαγιάς στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, η οποία προβλέπεται δύσκολη και συναρπαστική. Άλλωστε, η ομάδα του κ. Γαβριλόπουλου βαθμολογικά βρίσκεται στο μεταίχμιο του βαθμολογικού πίνακα κι έχει ανάγκη από παίκτες όπως οι Μπουτσικάκης, Μαρκόπουλος και Αντωνόπουλος.

*Αυτό άλλωστε έκαναν κατά κόρον οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής σε όλη την Ελλάδα, ώστε να ενισχυθούν!

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος