FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Διπλό ο Κόροιβος στον Πειραιά

Ημερομηνία: 22-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι συνεχόμενες ατυχίες για τον Κόροιβο τελείωσαν στο Κλειστό «Π. Σαλπέας» του Πειραιά, όπου οι «μπλε» με Κουταλιανό πήραν το ροζ φύλλο αγώνα, στο παιχνίδι με τον ουραγό Εθνικό (62-79). Έτσι, ο Κόροιβος «ανάσανε» βαθμολογικά. Μεγάλης σημασίας νίκη στην κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα, μετά την αλλαγή προπονητή και τον τραυματισμό του Τσιάκου. Στο παιχνίδι η πεντάδα μπήκε δυνατά και προηγήθηκε 9-28, βάζοντας τα θεμέλια της νίκης. Στο ημίχρονο είχαμε μια διαφορά 26 πόντων και η νίκη ήταν επί θύραις, όπως κι έγινε στο τέλος. Κορυφαίος ο Χείλαρης με 20 πόντους και 13 ριμπάουντ. Ήδη η ομάδα έχει ρεκόρ 6-8.

 

*Ακολουθεί το παιχνίδι με το Ψυχικό, που είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια, καθώς οι Αθηναίοι νίκησαν προχθές την Καβάλα και έχουν  ρεκόρ 7-7!

*Στο μεταξύ αυτή την εβδομάδα που πέρασε είχαμε άλλες δύο παραιτήσεις από Σαμόλη (Διαγόρας) και Σκαραφίγκα (Ερμής Αγιάς).

 

 

Δεν άντεξε ο Σπύρος

 

Η άσχημη τροπή που πήρε ο αγώνας Νίκης-Παλληνιακού με την ισοφάριση (2-2) από πλευράς της ομάδας της Ανατολικής Αττικής, οδήγησε τον προπονητή της ομάδας του Τραγανού να υποβάλει αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα την παραίτησή του από τον πάγκο της. Τα γεγονότα που ακολούθησαν ήταν αστραπιαία. Η πρόσληψη του Ηλία Φωτόπουλου ήταν η καλύτερη, κατά τη γνώμη μας, λύση!

 

 

Συνεχίζεται ο «γολογοθάς»

Καθημαγμένος από την περσινή ιστορία ο Αστέρας, τα φετινά πειράματα που κρίνονται αποτυχημένα, συνεχίζει (όπως αποφάσισε η τελευταία συνέλευση) με καταδικούς του παίκτες πλέον. Έτσι, πήγε στη Ραφήνα με τους Σιούλα, Σαρανταυγά (που είναι ντόπιοι και συνεχίζουν) το Βλάχο κάτω από τα δοκάρια και τον άλλο τερματοφύλακα (το Ζωμένο) 12ο παίκτη. Αυτός ο Αστέρας στάθηκε καλά, με παιδιά μόνον της Ακαδημίας, απόδειξη ότι δέχτηκε τα δύο από τα τρία γκολ μετά το 75΄.

 

 

Απτόητος ο Παμβουπρασιακός

Είχαμε προβλέψει ακόμη και διπλό πως θα έφερνε ο Παμβουπρασιακός στην Κάτω Αχαγιά απέναντι στην ομάδα του Ριόλου, που κάνει και αυτή το δικό της αγώνα παραμονής. Τελικά, επέστρεψε στη βάση του με την ισοπαλία (1-1) που καθόλου ευκαταφρόνητη δεν είναι. Δεδομένου πως έμεινε πίσω στο σκορ, ενώ έχασε κλασσική ευκαιρία στο τέλος να πάρει το διπλό. Για μια ακόμη φορά σκόραρε ο Μπούνας που πέτυχε το τέταρτο φετινό του γκολ με σουτ μέσα από την περιοχή.

 

*Επανήλθε κάτω από τα δοκάρια ο Λαδάς, που είχε μια μεγάλη απόκρουση στο 85΄ σε σουτ του Π. Νιφορόπουλου.

 

*Ο Μίκι Τσίρκοβιτς στις δηλώσεις του δεν φάνηκε ευχαριστημένος, δήλωσε πως το γκολ του Ριόλου ήταν δώρο, ενώ τόνισε πως έλειψε η τελική πάσα που θα έφερνε το γκολ της νίκης. Υπάρχει μια πικρία στο Σέρβο για τους χαμένους βαθμούς…

 

*Πανζουρλισμός στην πίτα του ΠΑΟΒ το Σαββατόβραδο στην Opera με τον Πάνο Βαβίλη.

 

 

«Καθάρισε» στην επανάληψη

 

Ο λίγος, ο ελάχιστος κόσμος που κατέβηκε στο Στάδιο Πύργου για να δει την ομάδα του Πανηλειακού κόντρα στον ήδη υποβιβασμένο Φοίβο, δεν πίστευε στα μάτια του στο πρώτο μέρος με αυτό που έβλεπε. Έναν Πανηλειακό υποτονικό που δεν έβρισκε τρόπο να φτάσει στο γκολ. Μάλιστα, οι Δωδεκανήσιοι ήταν εκείνοι που απειλούσαν, με την άμυνά τους να «καθαρίζει» εύκολα!

 

*Χρειάστηκε στην επανάληψη ο Διγκόζης να κάνει μια αλλαγή και να αλλάξει το σκηνικό. Ο Αλέξης Νικολακόπουλος στη θέση του Καμβύση και η πίεση έφερε τα δύο γκολ. Ο προπονητής του Πανηλειακού έδωσε συμμετοχή και σε τρία ακόμη παιδιά (Π. και Δ. Τσίγκρηλας, Μπάλλας) ενώ στον πάγκο ήταν ακόμη οι Λούσκος, Καρακίτσος, Πλαστουργός.

 

*Στα 826 ευρώ ήταν η αποζημίωση της διαιτησίας.

 

 

Αυθημερόν στον Πύργο

 

Πάλεψε η ομάδα του Σάββα Ορφανίδη που ήρθε στον Πύργο αυθημερόν με αεροπλάνο από τη Ρόδο. Κράτησαν στο α΄ ημίχρονο, αλλά κουράστηκαν στην επανάληψη φυσιολογικά.

 

*Δεν ήταν άσχημος ο ρέφερι Καυκάς (Μεσσηνίας). Σφύριξε για πρώτη φορά παιχνίδι Γ΄ Εθνικής και ήταν καλούτσικος, χωρίς το μεγάλο λάθος. Στο β΄ μέρος ο Πανηλειακός ζήτησε πέναλτι, αλλά δεν υπάρχει παράβαση. Τον βοήθησαν οι Αχαιοί βοηθοί (Ανδριανός, Σωτηρόπουλος, ιδιαίτερα ο δεύτερος).

 

 

Μας περνούν για κρετίνους!

 

Οι άνθρωποι του Φοίβου Κρεμαστής μας περνούν για κρετίνους, ηλίθιους ή αδαείς προφανώς. Πώς να δικαιολογηθεί η πολυπραγμοσύνη τους άλλωστε όταν πριν φτάσουν στον προορισμό τους διαμαρτύρονται για τη διαιτησία του αγώνα Πανηλειακού-Φοίβου. Λένε διάφορα αστήριχτα. Λένε τρίχες κατσαρές, πως αδικήθηκαν σε καθαρές φάσεις. Μία και μόνη φορά, όμως, τους είδαμε να διαμαρτύρονται. Ήταν στο 63΄ στη φάση του 1-0. Δεν είπαμε πως ο ρέφερι από τη Μεσσηνία ήταν άριστος. Όμως το να βρίσκουν τέτοιες δικαιολογίες είναι κάτι το γελοίο που προσβάλλει κάθε νοήμονα.

 

Άτυχη η Νίκη

 

Όταν μία ομάδα δέχεται την ισοφάριση στις καθυστερήσεις (2-2) σε έναν αγώνα υπάρξεως, όπως έγινε με τη Νίκη  στο 92΄, τότε μπορούμε κάλλιστα να ισχυριστούμε πως είναι άτυχη! Δεν είναι μόνον αυτό είναι και το δοκάρι στις αρχές του αγώνα που δηλώνει την ατυχία των παιδιών του Τραγανού.

 

*Στο κρίσιμο για τους γηπεδούχους αυτό παιχνίδι ο Σκοζάι ήταν και πάλι εξαιρετικός, όπως και οι Βατσής, Ανδρέας Αντωνόπουλος, Χ. Κολοτούρος και Γεωργιόπουλος.

 

*Για μια ακόμη φορά ο Αχαιός ρέφερι Τζαγκαράκης ήταν εχθρικός για τη Νίκη… Τι να πει κανείς!

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος