FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Έχασε σε ματς θρίλερ στην παράταση

Ημερομηνία: 04-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Άτυχος στη νιοστή ο Κόροιβος έδωσε στο Κλειστό του Υμηττού μια κολοσσιαία μάχη με τον Αμύντα κι έχασε στην παράταση (89-87), σε ένα ματς απ’ εκείνα που χαρακτηρίζονται θρίλερ!

*Άτυχος αλλά και γκαντέμης δηλαδή ανίκανος. Βλέπουν δηλαδή οι παίκτες πως ο αντίπαλός τους, ο Ζούπας, έχει ρέντα στην παράταση, γιατί δεν τον κλείνουν; Ο Αμύντας στον έξτρα χρόνο σημείωσε 8 πόντους. Όλους τους πέτυχε ο Ζούπας (!), ο οποίος στα 40 λεπτά που είχαν προηγηθεί είχε πετύχει άλλους 8 πόντους!

*Οι «μπλε» παίξανε καλά. Βλέπουμε όμως πως αυτό δεν φτάνει, ήθελαν κάτι παραπάνω. Αυτό το κάτι παραπάνω τους έλειψε. Ακόμη δεν μπόρεσαν να κρατήσουν τις διαφορές που οι ίδιοι δημιούργησαν, λ.χ. στο α΄ πεντάλεπτο προηγήθηκαν 7-19 και δεν το κράτησαν. Αργότερα έκαναν κι ένα σερί 0-10 αλλά και πάλι δεν το κράτησαν. Ακόμη δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το καλό σερί τους στις βολές (33/41) και τέλος έκαναν μεγάλο αριθμό λαθών, 18 όλα.

*Θα προσθέσουμε ότι στο πρόβλημα Ματαλών προστέθηκε το πρόβλημα Τάταρη. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, τι γίνεται…

 

Έμπλεξε το Τσιλιβή

Το πρόβλημα του Τσιλιβή ασφαλώς και το έχετε πληροφορηθεί. Έχουν μπλέξει οι νησιώτες και θα δούμε πώς θα ξεμπλέξουν, γιατί εδώ δεν πρόκειται να γίνει νομοθετική ρύθμιση από τη Ν. Δημοκρατία! Διαβάσαμε, πως έχει μπλέξει και ο υπεύθυνος υπάλληλος της ΕΠΣ Ζακύνθου. Δεν μπορούμε να ξέρουμε εμείς εδώ το πώς και γιατί. Το μόνο που εικάζουμε είναι ότι, όταν κάποιος πηδά πολλά… παλούκια κάπου θα την πάθει! Ψάχνουμε να βρούμε πώς και γιατί έγινε αυτή η ιστορία και περιμένουμε να δούμε, αν θα βγάλει λαγό η ΕΠΟ. Τώρα το πώς και γιατί έγινε η… ιστορία και μάλιστα κάπως αργά, πολλά μπορεί να σκεφτεί κάποιος. Το βέβαιον (όπως μου έλεγε φίλος από το νησί) να αποκαλύφθηκε, γιατί κάποιο μπέρδεμα έγινε στις πρόσφατες εκλογές, αφού το σωματείο ψήφισε και σε κάποιους δεν άρεσε. Ποιον ψήφισε εμείς το αγνοούμε. Πάντως… ψήφισε!

 

Φτάσανε στο… Εφετείο

Κλείσαμε τριετία και πάμε για τον τέταρτο χρόνο της θητείας της παρούσας διοίκησης της ΕΠΣ. Προήλθε από τις εκλογές-οπερέτα του 2017, οι οποίες βρίσκονται ακόμη στο στάδιο της δικαστικής διερεύνησης, μετά την αγωγή που έχει κάνει ο Πέτρος Σταθόπουλος και η οποία τελικά θα κριθεί στο Εφετείο Πάτρας μεθαύριο!

*Για την κατάθεσή μου στο Πρωτοδικείο Πύργου έχω υποστεί τα πάνδεινα από τον αρχηγό, Άρη Κουλούρη, ο οποίος με καταμήνυσε ότι ορκίστηκα ψευδώς (ψευδορκία το ατόπημα) κι ακόμη πως τον συκοφάντησα μέσα από την κατάθεσή μου, την οποία διάβασε μόνον η κ. Πρωτοδίκης και ουδείς άλλος.

*Σ’ εκείνη την κατάθεση δεν έγραψα όλα όσα υπέπεσαν στην αντίληψή μου από την εκλογική διαδικασία, γιατί πολλά τα έμαθα εκ των υστέρων. Σε κάθε περίπτωση με οδήγησε ο κ. Κουλούρης δια δεύτερη φορά στον… κατή, αλλά στις 13 Γενάρη δεν παρουσιάστηκε στην αίθουσα του δικαστηρίου, ενώπιος ενωπίω, να με κατηγορήσει και να μου επισυνάψει όσα αδίκως μου επισύναψε. Αλλά θα επανέλθω, γιατί έχουμε επέτειο!

 

Έδειξε… τα δόντια του

Ο Παμβουπρασιακός ήταν υπέροχος και κόντρα στο Γύθειο-τελευταία έχει κάνει ζημιές-πήρε μεγάλη νίκη στην προσπάθεια για την τελική σωτηρία που είναι πλέον κοντά. Δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς. Η ομάδα του Τσίρκοβιτς είχε 6 τελικές, έναντι μιας της ομάδας από τη Λακωνία.

*Ο Γούρμος, που είναι «μάνα» σε τέτοιες φάσεις, μ’ ασύλληπτο πλασέ από μακριά, άνοιξε το σκορ, ενώ στο β΄ μέρος ο Αγουρίδης έκανε παρέλαση στην αντίπαλη περιοχή και σκόραρε (2-0).

*Ήταν μια εξαιρετική νίκη της «Μπάρτσα», η οποία με δύο νίκες επί του Γυθείου υπέγραψε την παραμονή της στην κατηγορία! Ντεμπούτο έκανε ο νεαρός Φερεκίδης.

 

Εξαιρετικός Ολυμπιακός

Για το γόητρό της παίζει πλέον η Ζαχάρω. Σαφώς βελτιωμένη έφερε άνετα ισοπαλία με την Ερμιονίδα (1-1), αφού κατόρθωσε να ισοφαρίσει την ομάδα από την Αργολίδα κι είχε ευκαιρίες να την κερδίσει. Ο Φώτης Παναγόπουλος (ιδιαίτερα διακριθείς) πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης από ασίστ του Κατσιώλη.

*Διακόσιοι φίλαθλοι ικανοποιήθηκαν από τον Ολυμπιακό που έπαιξε πλήρης και είχε εξαιρετικούς τους Τσίτσο, Κατσιώλη, αλλά και τον Κατελούζο που έπαιξε μπακ πλάγιο.

*Απέτυχε ο διαιτητής Καζάνας (Αιτωλοακαρνανίας), που έσπασε τα νεύρα του κόσμου με τις αποφάσεις του. Να τον ορίσουν πάλι από τη ΚΕΔ. Έδειξε κόκκινη στους Καλαντζή-Εσκουδέρο, για ψύλλου πήδημα και πολλές κίτρινες…

 

Έπεσε με αυτογκόλ

Με αυτογκόλ από τον Ντίαζ έπεσε ο Πανηλειακός στα Βραχνέικα. Για να είμαστε μέσα στα πράγματα, ο… μισός Πανηλειακός, γιατί 4 παίκτες δεν αγωνίστηκαν, ενώ ο Τσαγκάρης μπήκε στο 60΄. Μιλάμε για μεγάλη ατυχία, γιατί αποδεδειγμένα δεν τους θέλει η τύχη. Δεν τους πάει τίποτε. Ακόμη και το φάουλ από το οποίο προήλθε το γκολ των Βραχναίων δεν ήταν, αλλά ο νεαρός ρέφερι Παναγάκος (Λακωνίας) περί άλλων τύρβαζε!

Πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» πάλεψαν στα ίσια, παρά τις σοβαρές απουσίες, όπως προείπαμε, και θα μπορούσαν να έχουν ισοφαρίσει με την κεφαλιά του Τσαγκάρη προς το τέλος. Πού όμως τέτοια τύχη!

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Αλώθηκαν οι έδρες κατά τη 18η αγωνιστική. Αλώθηκαν εκτός της έδρας της Γαστούνης! Τρία διπλά, τρία «Χ» κι ένας άσος! Διπλό η Δόξα, διπλό το Κουρτέσι, διπλό ο Αλφειός (με ανατροπή). Ισοπαλίες στην Κρέστενα, στην Παλαιά και το Πελόπιο. Βλέπουμε να υποβιβάζονται τρεις. Κινδυνεύουν τέσσερις.

*Την καρδάρα με το γάλα την έχυσαν οι Κατσαραίοι. Πήρε διπλό ο ΑΠΟΚ, με φωνές, με μανουριάσματα. Με φωνές κατά του ρέφερι Σταυρόπουλου. Με δύο κόκκινες, από μία έκαστος. Χαμός στην κυριολεξία.

*Τα ίδια στην Κρέστενα, αλλά εκεί πιο πολιτισμένα. Σκούζει ο Ολυμπιακός για δύο πέναλτι που δεν τα… είδε ο Καραβίδας. Στο τέλος έγιναν διάφορα πραγματάκια. Τα πλέι-οφ πλησιάζουν.

*Αύριο πιο πολλά για τον άγριο κόσμο…

 

Ο Αργοναύτης

Ξέρετε πως έχω ντέρτι με την Β΄+Γ΄ Κατηγορία. Βλέπω, όταν μπορώ, κανένα παιχνιδάκι. Απομεινάρι της καλής εποχής ο Αργοναύτης. Χωρίς γήπεδο ακόμη, χωρίς φιλάθλους. Πάει και παίζει όπου βρει. Προχθές ήταν φιλοξενούμενος στη Βροχίτσα. Έβαλε τριάρα στους «Αγίους», που δεν μπορούν να κάνουν εδώ και χρόνια ομάδα. Κλαούντιο, Μπαντουδάκης και Σωτηρόπουλος τα τρία γκολάκια! Έπαιξε κι ο φίλος μου ο Τζανής με το Κατάκολο και χάρηκε τη νίκη της νέας ομάδας του. Διαιτητής Γ΄ Εθνικής ο Σταυρόπουλος. Εδώ έκανε περίπατο, αλλά την επομένη πιο δίπλα στον Κατσαρού είχε ντέρμπι!…

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος