FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Εξαιρετική κίνηση από Πανηλειακό & Κόροιβο

Ημερομηνία: 17-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μεγάλη χειρονομία του Πανηλειακού για το μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ. Τα παιδιά που αποτελούν το παρόν Δ.Σ. (πρόεδρος ο Κ. Χήτος) αποφάσισαν οι εισπράξεις του προσεχούς αγώνα με τα Βραχνέικα να δοθούν για τον Παναγιώτη- Ραφαήλ, ο οποίος νοσεί από τη βαριά εκφυλιστική νόσο της νωτιαίας μυικής ατροφίας τύπου 1 και πρέπει να μεταβεί στη Βοστώνη, ώστε να λάβει τη μοναδική θεραπεία, που το κόστος της αγγίζει τα 3 εκατ. ευρώ!

*Το ίδιο αποφάσισε και ο Κόροιβος, για το σαββατιάτικο παιχνίδι στην Ήλιδα με το Παγκράτι, δείχνοντας και αυτός την ευαισθητοποίησή του πάνω στο πολύ σοβαρό θέμα υγείας του μικρού. Οι δύο μεγάλες ομάδες της Ηλείας πρωτοστατούν σε αυτή την προσπάθεια και μπράβο τους.

*Τέτοιες ενέργειες γίνονται κι από άλλα σωματεία και φορείς, όπως για παράδειγμα ο Διαγόρας Δρυοπιδέων, που διέθεσε τα έσοδα της χθεσινής αναμέτρησης για το Κύπελλο με τον Πανιώνιο.

*Είναι ευκαιρία για τον κόσμο του Κοροίβου και του Πανηλειακού να βοηθήσουν με το δεκάρικο ή το πεντάευρω των αγώνων.

*Για το μεγάλο και δύσκολο παιχνίδι με το Διαγόρα Βραχνεΐκων προετοιμάζεται ο Πανηλειακός και ο Κώστας Λούσκος δεν υπολογίζει τον Πρέντι, που θα φάει ποινή μιας αγωνιστικής, δυστυχώς, γιατί ο παίκτης είναι βασικός!

 

Παρελθόν

Παρελθόν αποτελεί ο νεαρός ποδοσφαιριστής, Κώστας Κάρδαρης, ο οποίος δεν ακολούθησε την ομάδα στη Ζάκυνθο, χολωμένος, γιατί δεν έπαιξε με τον Παναργειακό. Είναι γιος του Λάμπη Κάρδαρη. Ήρθε φέτος και δυστυχώς δεν άντεξε τον πάγκο.

 

Εντυπωσιακά διπλά στην Α2 μπάσκετ

Είμαστε μόλις στη δεύτερη αγωνιστική της Α2 στο μπάσκετ και τα προχθεσινά αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά. Στους μισούς αγώνες νίκησαν οι φιλοξενούμενοι, με το εντυπωσιακό αποτέλεσμα να είναι η νίκη του Απόλλωνα Πάτρας στη μάχη της Πελοποννήσου με τον Οίακα στο Ναύπλιο. Νίκησαν ακόμη μακριά από την έδρα τους η Καρδίτσα, το Ψυχικό και το μέγα φαβορί, ο Διαγόρας, με καταπληκτικό τον Λιακόπουλο (33π.) στο Κλειστό του Στρέφη, τον Τρίτωνα (78-70). Νίκησε ακόμη το Αγρίνιο τη Δάφνη Δαφνίου! Εντυπωσιακό διπλό δίχως άλλο.

*Πάντως η Δάφνη που απέκλεισε τον Κόροιβο, αποκλείστηκε από τη Λάρισα (83-63), η οποία έκανε βόλτα στο Χαϊδάρι. Με τη Λάρισα (πρώην Ερμής Αγιάς) έπαιξε και ο πρώην παίκτης του Κοροίβου, Δημήτρης Χείλαρης (10 π.).

*Για το φετινό πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας, έχουμε δώσει προγνωστικά και φυσικά δεν τα παίρνουμε πίσω. Σε αναμονή και κατά εβδομάδα θα κρίνουμε τις ομάδες.

 

Με Παγκράτι το Σάββατο

Συναγερμός έχει σημάνει στις τάξεις του Κοροίβου, καθώς το Σάββατο η ομάδα δίνει μεγάλο παιχνίδι με το Παγκράτι, το οποίο προχθές νίκησε στην τελευταία περίοδο το Ανατόλια. Τους είδαμε προ καιρού στο Κύπελλο. Τους περιμένουμε να τους νικήσουμε πάλι!

 

Συνεχίζουν μόνον έξι

Αδηφάγος ή μάλλον προπονητοφάγος η Α΄ τοπική. Στους πάγκους της Α1 φέτος συνεχίζουν μόνο επτά προπονητές από τους περσινούς δεκάξι. Συγκεκριμένα συνεχίζουν: ο Χρήστος Αγγελόπουλος (Γούμερο), Κώστας Δρακόπουλος (Πελόπιο), Ντέγιαν Μιλοσέσκι (Ξενοφών), Κύριλλος Παλαιολόγος (Ν. Κόροιβος), Θοδωρής Ανδριόπουλος (Αίας), Μιχάλης Καλαρίτης (Ηλειακός Β.), Ερνέστος Λυμπέρης (Σαβάλια).

*Παραμένουν εκτός Α1 οι Γαλάνης, Παναγιωτακόπουλος, Κουτσογιαννόπουλος, Γκρίλλας, Τζαβάρας, Παπουτσής, Διαμαντόπουλος.

 

Αναισχυντία

Ήρθε προχθές Δευτέρα και δίδαξε στους Ηλείους διαιτητές ο Μεσσήνιος εκπαιδευτής Νίκος Χρονόπουλος, φυσικά με το αζημίωτο. Οι εντυπώσεις από τη διδασκαλία του είναι συγκεχυμένες. Του ζητήθηκε μάλιστα από τον πρόεδρο να συνεχίσει και για δεύτερη ώρα. Ήρθε που ήρθε 120 χιλιόμετρα ο άνθρωπος. Σου λέει ας τον ακούσουμε μια ώρα ακόμη. Έτσι έγινε, αλλ’ ω του παραδόξου… θαύματος, η αίθουσα μετά το διάλειμμα σχεδόν άδειασε. Όχι μόνον από τους διαιτητές, αλλά και από τους επικεφαλής της Επιτροπής. Μόνον ο Αντώνης Καραγιάννης παρέμεινε στωικά στη θέση του. Αυτό όμως λέγεται το λιγότερο αναισχυντία. Τα διδάγματα αρκετά. Τα συμπεράσματα περισσότερα.

*Δεν έμαθα αν τον τραπέζωσαν πριν φύγει, όπως γινόταν παλιότερα… επί Συνδέσμου βεβαίως.

 

Ο Βασιλείου και πάλι Πρόεδρος

Ο αντιδήμαρχος Πηνειού, Σπύρος Βασιλείου, εκ Λευκοχωρίου Γαστούνης προερχόμενος, συνεχίζει ως Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηλείας, μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες.

*Τη σύνθεση του Δ.Σ. αποτελούν πρώην διαιτητές, που δεν πήγαν υπό την επιρροή της Ένωσης και συνεχίζουν τον αγώνα κατά του Προέδρου της κ. Κουλούρη, ο οποίος βρίσκεται σε ανοιχτό μέτωπο μαζί τους. Αντιπρόεδρος είναι ο Ανδρέας Δούφας, που δεν υπέκυψε στα καμώματα της κρατούσας κατάστασης, με τους παρατηρητές αγώνων που γίνονται πολλές φορές καταδότες ψευδών γεγονότων.

*Στις υπόλοιπες θέσεις: Β΄ Αντιπρόεδρος ο Χάρης Αλεξανδρόπουλος, Γραμματέας ο Γιώργος Ζαχαρόπουλος, ειδικός γραμματέας ο Σωτήρης Παπαηλιού, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αρχ. Ολυμπίας, ταμίας ο Γ. Πολυχρονίδης και μέλη οι Νικολακόπουλος, Φλεβοτόμος, Φωτεινόπουλος.

 

Τα πενηντάχρονα

Πρώτος και σπουδαίος στόχος της διοίκησης Βασιλείου είναι ο εορτασμός των 50 χρόνων ζωής του Συνδέσμου. Για την εκδήλωση αυτή θα δουλέψουν σκληρά τα μέλη του Δ.Σ. στο υπόλοιπο χρονικό διάστημα.

*Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω το νέο Δ.Σ., γιατί όρισε την αφεντιά μου ως εκπρόσωπο Τύπου του Συνδέσμου.

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος