FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Ετοιμάζονται οι ομάδες της Α2 Εθνικής

Ημερομηνία: 26-03-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Άνοιξε το Κλειστό Γυμναστήριο Ήλιδας και δόθηκε στον Κόροιβο για να επαναρχίσει προπονήσεις, ώστε να είναι έτοιμος για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Α2. Μας είναι άγνωστη η ημερομηνία του τζάμπολ και το γεγονός αυτό έχει εκνευρίσει παίκτες, παράγοντες και προπονητές. Και οι υπόλοιπες ομάδες έχουν ξεκινήσει προπονήσεις, ενώ ο Ολυμπιακός είναι πλέον έτοιμη ομάδα, αφού ο στόχος για επάνοδο στην Α1 είναι πλέον διακαής με όποιον τρόπο αποφασίσει η Ε.Ο.Κ..

*Να θυμηθούμε κάποιες από τις ομάδες που μετέχουν: είναι ο Πανερυθραϊκός, η Ελευθερούπολη, ο Αμύντας, ο Οίαξ Ναυπλίου, ο Απόλλων  Πάτρας…

*Να σημειώσουμε ότι η αναβολή των εκλογών από τον Βασιλακόπουλο της Ε.Ο.Κ. έχει ξεσηκώσει κόσμο και κοσμάκη.

 

Ενισχύονται οι ομάδες

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος. Οι ομάδες του 9ου Ομίλου προσπαθούν να ενισχυθούν, κυρίως από παίκτες του τοπικού, το οποίο, ως φαίνεται, έληξε. Ο Αίας και ο ΠΑΟΒ δίνουν και παίρνουν. Ο Λαθύρης ήδη έκλεισε στη Βάρδα, όπως και ο Μπακατσέλος. Ο Αίας έχει ρίξει δίχτυα στο Τραγανό για τον Γεωργιόπουλο και τον Φώτη Καλογερόπουλο. Τις επόμενες μέρες ο αγώνας θα κορυφωθεί.

 

Τα τοπικά

Όσο για το τοπικό, μάλλον οι ομάδες το έχουν πάρει απόφαση πως ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος, δυστυχώς.

 

Ο Ζαγοράκης

Θα πάμε και στα εκλογικά, αρχίζοντας από την Ε.Π.Ο.. Προσωπικά για πρώτη φορά ακούω για εκλογές ηλεκτρονικά. Ο Ζαγοράκης πρέπει να έχει εξασφαλίσει την εκλογή. Δεν τους παίρνει να του την κάνουν. Οι συνεργάτες του στην Εκτελεστική είναι το πρόβλημα. Εμείς πιστεύουμε πως θα βγουν οι σύμβουλοι της πρώην εξυγίανσης. Όλοι μηδενός εξαιρουμένου. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει μια προσπάθεια να βγάλει 2-3 συμβούλους με πρώτο τον Ανατολάκη. Δύσκολο το εγχείρημα. Πάντως, εμείς ευχόμαστε σε όλους το καλύτερο δυνατό με επικεφαλής την Βίκυ.

 

Δυσκολίες

Και τώρα οι Ενωσιακές εκλογές της 31ης Μαρτίου. Υπάρχουν πολλές δυσκολίες, γιατί δεν υπάρχουν σωματεία να προτείνουν υποψηφίους, σύμφωνα με το Καταστατικό. Ο Πρόεδρος Κουλούρης βολεύτηκε από ομάδα του Πύργου! Ο Νικολακόπουλος από τον Πανηλειακό, ο Πρόκοπος από τη Θύελλα, ο Ηλίας από την άλλη Θύελλα του Καρδαμά, ο Κυριάκος από τα Λαστέικα βολεύτηκε, ο νέος από τους Λέοντες Αμαλιάδας. Των υπολοίπων αγνοείται η… τύχη.

 

Η αντιπολίτευση

Από την άλλη πλευρά, ο Μπηλιώνης προτείνεται από τον Κακόβατο, ο Ιακωβάκης από τον Ηλειακό, ο Μπίρμπας από τον Αίαντα. Ολόκληρος Κωσταριάς το παλεύει, όπως και ο Καριώρης, για τους οποίους δεν έχουμε πληροφόρηση.

*Θα καταλάβατε λοιπόν, πώς από καιρό έγραφα, πως ο Μπάδας δεν πρόκειται να κετεβεί.

 

Ποιον φοβούνται;

Έχουν πλάκα κάποιοι παράγοντες συγκεκριμένων ομάδων που δεν θέλουν να προτείνουν υποψήφιους, γιατί άραγε; Διότι φοβούνται μήπως εκτεθούν! Ποιον ισχυρό της ποδοσφαιρικής πιάτσας φοβούνται; Μήπως τους κόψει την επιχορήγηση κάποιος, μήπως τους έχουν υποσχεθεί ρουσφέτι; Κούνια που τους κούναγε, λέμε εμείς!

 

Σαΐνι

Παιδιά, αν δεν βρήκατε δικαστικό αντιπρόσωπο, έχουμε εμείς να σας προτείνουμε. Είναι δικηγόρος και ξέρει απ’ έξω και ανακατωτά την διαδικασία!

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος