FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Ετοιμάζεται ο νέος Κόροιβος

Ημερομηνία: 03-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Αν αφήσει φέτος η πανδημία έχει να γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, στο οποίο μετέχει και ο δημοφιλής Κόροιβος. Ήδη το ρόστερ της ομάδας από την Αμαλιάδα, που είναι και ομάδα όλης της Ηλείας, έχει σχεδόν κλείσει το δυναμικό της, με την προσθήκη και του γκαρντ από τη Σερβία, Στέφαν Μίτροβιτς.

*Ήδη έχει αρχίσει εδώ και μέρες η προετοιμασία, αλλά στην πρώτη φάση του Κυπέλλου δεν πρόκειται να παίξει, αφού ο Οίαξ Ναυπλίου δεν πρόκειται να κατεβεί στην Α2 Κατηγορία, όπου το «παρών» θα δώσουν το παλιό γνώριμο Μεσολόγγι με τον Ντίνο Καλαμπάκο, το Μαρούσι, η δυνατή Ελευθερούπολη, ο Πανερυθραϊκός, ο Αμύντας, το Παγκράτι, ο Τρίτων, το Ψυχικό του Ρεμεντέλα, η Δάφνη Δαφνίου, ο Φίλιππος Βέροιας, η Καβάλα και το Αγρίνιο και ίσως κάποια άλλη από την Α1.

 

Ουδέν νεότερον

Κάτι κινείται στην Α΄ τοπική κατηγορία. Ξεκίνησε η ενίσχυση των ομάδων. Όλο και κάτι κάνουν, ενώ με πρώτο τον Πέλοπα Πύργου αρχίζουν προετοιμασία. Όμως η Θύελλα Πύργου, το Πελόπιο, ο Ερμής Πλατάνου, το Γούμερο και η Προοδευτική, δεν έχουν ανακοινώσει κάτι. Ούτε καν συμβούλιο!

 

Έτοιμος ο ΠΑΟΒ

Θεωρώ πως ο Παμβουπρασιακός με την μεταγραφή του Λαθύρη έκλεισε το ρόστερ με τον καλύτερο τρόπο. Έχει πλέον 21 παίκτες πρωτοκλασάτους (μικρούς και μεγάλους) από τους οποίους οι δέκα είναι καινούριοι, ο δε Βαγγέλης Λαθύρης, αυτός που έλειπε! Μην ξεχνάτε ότι ο παίκτης στη περσινή μεσοβέζικη σεζόν πέτυχε πέντε γκολ, αναδειχθείς πρώτος σκόρερ της «Μπάρτσα», η οποία θα πρωταγωνιστήσει στον όμιλό μας και φέτος. Πού μπορεί να φτάσει, δεν ξέρω. Έχει καλό προπονητή και καλούς παίκτες και εργατικό πρόεδρο και συμβούλιο, αν και τους περισσότερους δεν τους γνωρίζω ούτε κατ’ όψη.

*Θα της λείψει μόνον ο κορυφαίος αμυντικός Περικλής Πολίτης, που ανήκει στην Παναχαϊκή, έπαιξε στο νικηφόρο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Φωστήρα και είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα!

 

Θέλει παίκτες

Για τον Αίαντα το είπε ο ίδιος ο προπονητής του, ο Αλέξης Γαβριλόπουλος, στην εφημερίδα μας, πως θέλει ενίσχυση. Αυτό άλλωστε το καταλαβαίνει και κάθε αδαής. Η ομάδα σε σχέση με πέρυσι έχασε πρωτοκλασάτα στελέχη (Αντωνόπουλος, Κουλούρης, Παρασκευόπουλος, Γκρίλλας, Βλαχόπουλος, Μπαρδούσης, Μπουρούκης), ενώ δεν έπαιξαν οι τραυματίες Τσακοπιάκος, Ρίλντι, Μπουρδέκας.

*Αγωνιστικά, παρά τις απουσίες πήγε καλά, αλλά δέχτηκε εύκολα γκολ. Η διοίκηση έχει το λόγο.

 

Ακλόνητος ο Αυγενάκης

Ακλόνητος έμεινε στη θέση του ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, αν και τα έχει κάνει ολίγον μαντάρα κατά την γνώμη μας! Ο βουλευτής Ηρακλείου και μέγας αντίζηλος του προέδρου της ΕΠΣΗ, Τζώρτζογλου (ανήκουν στον ίδιο πολιτικό χώρο) είναι στην Κυβέρνηση από το 2019 και διαδέχτηκε τον Βασιλειάδη, που απέτυχε με τις αναδιαρθρώσεις!

*Μάλιστα ο Κρητικός πολιτικός έβαλε ευχαριστήρια ανάρτηση προς τον Μητσοτάκη.

 

Υπάρχει χρόνος!

Υπομονή παιδιά, όλα θα γίνουν εν καιρώ. Θα ανακοινωθούν οι δύο όμιλοι της Α΄ τοπικής. Υπάρχει μεγάλη εμπειρία στη νέα διοίκηση της ΕΠΣΗ. Μη βιάζεστε. Πάντως η ΕΠΣ Ηπείρου ξεκινάει στις 25-26 του Σεπτέμβρη, ενώ το Κύπελλο ένα Σαββατοκύριακο νωρίτερα! Φαίνεται ότι ο Βρακάς ξέρει κάτι παραπάνω…

 

Πρεμιέρα ο Β. Τσάκαλης

Πρεμιέρα στο Κύπελλο κάνει ο Ηλείος διαιτητής, Βασίλης Τσάκαλης και αδικημένος των φετινών αξιολογήσεων. Ο Τσάκαλης θα σφυρίξει στον αγώνα Εθνικός Σκουλικάδου-Διαβολίτσι, με βοηθούς τους Κόρδα και Ζούλη (Αχαΐας) και παρατηρητή διαιτησίας τον Αργύρη (Κορινθίας).

*Ο Τσάκαλης είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ηλείας στη Γ΄ Εθνική, ενώ ως βοηθοί έχουν αξιολογηθεί οι Λιάπης (σταμάτησε), Κόρδας, Ασημακόπουλος, Καραμέρος.

*Ο Τσάκαλης σφύριξε στο πρώτο φιλικό της σεζόν προχθές στη Γαστούνη.

 

Μπήκε ο Σεπτέμβρης

Μπήκαμε, αδέρφια, στον Σεπτέμβρη. Ήρθε δηλαδή το φθινόπωρο. Τέλος το καλοκαίρι. Ο κοσμάκης βιώνει μια τρομερή πανδημία που όμοιά της είχε χρόνια να ζήσει ο κόσμος. Ας ευχηθούμε να έρθουν όλα καλά και η Ηλεία που ζούμε να γλιτώσει από αυτή την λαίλαπα, καθώς πιάσαμε «κόκκινο». Κι επειδή το ποδόσφαιρο αργεί, ας έχουμε υπομονή. Καλό μήνα!

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος