FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Ερρίφθη ο… κύβος

Ημερομηνία: 19-01-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με δήλωσή του ο εκ Ζαχάρως ορμώμενος παράγοντας του ποδοσφαίρου, Γιώργος Μπάδας, έκανε γνωστή την πρόθεσή του να κατεβεί στις ενωσιακές εκλογές οψέποτε γίνουν αυτές!

*Ασφαλώς και είναι είδηση…βόμβα, παρότι είχε ξεκινήσει να κάνει δωρεές δώθε-κείθε σε διάφορα σωματεία από την αρχή της περιόδου. Προσωπικά δεν πίστευα πως ο Ζαχαραίος παράγοντας, που εγκατέλειψε κακήν-κακώς τον Ολυμπιακό Ζαχάρως, θα έμπλεκε σε αυτό το «παιχνίδι» των ενωσιακών εκλογών.

 

Ο Γ. Μπάδας

Μέχρι την περασμένη εβδομάδα δεν πίστευα ότι ο κ. Μπάδας θα έμπαινε δυνατά στο παιχνίδι των ενωσιακών εκλογών. Και τούτο γιατί στο παρελθόν είχε κάνει κινήσεις να ανακατευτεί με τον Πανηλειακό, αλλά ο σκοπός δεν ευοδώθηκε ποτέ. Ακόμη αυτός και άλλοι παράγοντες της Ζαχάρως εγκατέλειψαν το σκάφος του Ολυμπιακού και το άφησαν έρμαιο των κυμάτων να αράξει στον αφανισμό και η ομάδα μιας πόλης των 5.000 κατοίκων να μην κατεβεί σε καμιά κατηγορία!

*Όμως, από το Σάββατο είχα την πληροφόρηση ότι ο εν λόγω παράγοντας εκινείτο δραστήρια και επισκεπτόταν σωματεία τόσο στην περιοχή όσο και στον μεσόκαμπο και ενημέρωσε παράγοντες σωματείων για τις προθέσεις του. Έτσι ερρίφθη ο κύβος και η τρίτη παράταξη που θα διεκδικήσει το θώκο της ΕΠΣ είναι γεγονός.

 

Σιγή ιχθύος

Σιγήν ιχθύος ο Πρόεδρος της Ένωσης, Άρης, σχετικά με τις ερχόμενες εκλογές. Ουσιαστικά δουλεύει νυχθημερόν γι’ αυτές. Εδώ πήγε κρυφά και απόκρυφα στις εκλογές του 2017 που ήταν ουσιαστικά μόνος και τώρα που του μπήκαν άλλοι δύο στο… ρουθούνι! Έχει πρώτα να αντιπαλέψει με τους δικούς του. Και πρώτα με τον εαυτό του. Θα είναι υποψήφιος ή θα παραδώσει τη σκυτάλη στην ειδική σύμβουλό του; Θα υποχωρήσει στην υποψηφιότητα της Βίκυς ή θα κατεβεί για πέμπτη φορά ο ίδιος;

*Έχει να φτιάξει και το ψηφοδέλτιό του. Ήδη έχει αποχωρήσει ο Καραλάγας και το ερώτημα είναι τι θα γίνει με τον Τσουραπά και τον Ανδρέα Νικολακόπουλο, που είναι σημαίνοντα πρόσωπα του συμβουλίου, ο πρώτος Γενικός Γραμματέας και ο άλλος Α΄ Αντιπρόεδρος.

*Τώρα θα αλλάξει και κάποιος άλλος εκτός από τους τρεις. Κοντός ψαλμός «αλληλούια».

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος