FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Έντονος προβληματισμός για εκκίνηση

Ημερομηνία: 16-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Έχουν ήδη ξεκινήσει δειλά δειλά οι συζητήσεις στα στέκια των ομάδων της Ηλείας. Ξεκινούν και οι συνελεύσεις των σωματείων για συγκρότηση νέων συμβουλίων, τα οποία θα πάρουν επάνω τους τις τύχες των ομάδων στη μετά κορονοϊό εποχή. Εκτός μετρημένων περιπτώσεων υπάρχει έντονος προβληματισμός. Είδαμε τι έγινε στη Δόξα Ν.Μανολάδας. Άλλοι είναι σε χειρότερη μοίρα και δεν κινείται φύλλο στον Πανηλειακό, στον Αστέρα για παράδειγμα. Στον Παμβουπρασιακό και τον Αίαντα φαίνεται να μην  υπάρχει πρόβλημα. Αργά ή γρήγορα θα έρθουν τα καλά νέα.

 

Ο Πανηλειακός

Στη χειρότερη δυνατή θέση βρίσκεται πλέον ο Πανηλειακός. Η περσινή περιπέτεια στη Γ΄ Εθνική πέρασε. Οι άνθρωποι που μπήκαν μπροστά τότε έδωσαν το δικό τους αγώνα και μπορούμε να ισχυριστούμε πως αν δεν υπήρχε η διακοπή, ίσως σήμερα να ήταν στη θέση του Πανγυθεατικού…

*Είτε έτσι είτε αλλιώς σήμερα ο Πανηλειακός βρίσκεται στο πλέον κρίσιμο στάδιο από ίδρυσής του. Θα χρειαστεί κινητοποίηση με επικεφαλής τους οργανωμένους που ήδη έκαναν πρόταση. Πρώτη κίνηση η γενική συνέλευση με εγγραφή μελών και εκλογή διοίκησης. Αν δεν γίνουν αυτά στην εκκίνηση, το μέλλον της ομάδας προβλέπεται ζοφερό.

 

Νέος προβληματισμός

Ενώ αποκλείστηκε η περίπτωση παραμονής της ιστορικής Προόδου Σαλμώνης στην Α2 Κατηγορία (ήταν ένα ακόμη λάθος της Διοργανώτριας ΕΠΣ) ιδού νέος προβληματισμός δημιουργείται για τη διαδοχή της…

*Ας ελπίσουμε πως δεν θα γίνει πάλι λάθος κι έχουμε νέες αντιπαραθέσεις και σούρτα-φέρτα. Κυκλοφόρησαν φήμες περί ένταξης της Δόξας Ελαιώνα, αλλά σε φήμες δεν μπορούμε να στηριχτούμε. Προέχει το δίκαιο και σωστό κι αυτό είναι να ενταχτεί η ομάδα που έχει σειρά, φυσικά, αν το επιθυμεί.

*Η σειρά έχει ως εξής, με βάση τον ΚΑΠ κι όχι την περσινή προκήρυξη, η οποία ήδη πήγε περίπατο… Το λέμε αυτό, γιατί γίνεται λάθος είτε από άγνοια είτε από σκοπιμότητα. Διαβάστε το επόμενο.

 

Ο Ωλενειακός

Το μπέρδεμα γίνεται επειδή στην περσινή Β΄ υπήρχαν τρεις όμιλοι. Τώρα έχει σειρά ο Ωλενειακός Ώλενας που υπερέχει στο γκολ αβερέιτζ του Κένταυρου Σώστη. Είναι 6ος ο Ωλενειακός, 7ος ο Κένταυρος και 8ος ο Απόλλων Ν. Φιγαλείας. Ακολουθούν τα Λαστέικα (Πανηλειακός), έπεται ο Μυρσιναϊκός και 11ος ο Αετός Αλποχωρίου. Αμέσως μετά είναι η Δόξα Ελαιώνα,,,

*Μετρημένα τα κουκιά ένα προς ένα… Τώρα αν ο μεγάλος έχει διαφορετική άποψη, έχει λάθος!

 

Τρεις συνδυασμοί!

Διαβάσαμε σε τοπικό σάιτ ότι στις επικείμενες ενωσιακές εκλογές του Φλεβάρη θα κατέβουν τρεις συνδυασμοί! Φοβερή πληροφορία που ως ένα σημείο μπορεί να είναι και κοντά στην πραγματικότητα.

*Έχουμε και λέμε «Φωνή των σωματείων» υπό το πανίσχυρο ζεύγος. Πολιτιστική Αθλητική Κίνηση, υπό τον παράγοντα Πέτρο Μπηλιώνη, που αποτελεί μία δύναμη στο χώρο. Η τρίτη κίνηση είναι γνωστή στη στήλη και έχει επικεφαλής γιατρό, του οποίου το όνομα δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε. Ας το κάνει μόνος του!

*Ωστόσο αν δεν ενωθούν οι δύο κινήσεις κόντρα στη «Φωνή», θα κάνουν μια… τρύπα στο νερό!

 

Άρχισαν τα όργανα!

Άρχισαν τα όργανα στην Α1. Υπάρχουν σωματεία που είναι ακλόνητα στη μεγάλη κατηγορία. Υπάρχουν όμως κι άλλα που ήδη προβληματίζονται. Το έκτρωμα, με 18 σωματεία που έφτιαξε η πλειοψηφία της Διοργανώτριας δεν τρώγεται με τίποτε. Θεός φυλάξοι να μην έχουμε τίποτε συνέχεια του κορονοϊού.

*Πέραν όμως τούτου πού πάει αυτό το πρωτάθλημα των 34 αγωνιστικών. Πάνω από 4 χιλιάρικα θέλουν μόνο για τη διαιτησία! Κάηκε η γούνα τους μάλιστα, αν δεν υπάρχουν θεατές! Μιλάμε για τέτοιο πρωτάθλημα-έκτρωμα. Εδώ η ΕΠΣ Αθήνας θα κάνει πρωτάθλημα σε δύο ομίλους των 14 ομάδων, πού πάνε ετούτοι!

 

Κανένας

Κανένας παράγοντας ή φίλαθλος δεν περίμενε 18 ομάδες στην Α1 Κατηγορία. Εδώ έμπειροι αθλητικογράφοι έγραφαν για 16 το πολύ. Κι αυτοί δεν τα έβγαζαν από το μυαλό τους. Κάποιος τους πληροφορούσε μέσα από την  Ένωση. Έπειτα, δεν μπορεί να γίνεται αυτό. Πότε 14, πότε 16 και τώρα 18 σωματεία!

 

Ευχές

Σχίζει από δημόσιες σχέσεις ο Παμβουπρασιακός. Έστειλε ευχές για τα παιδιά που χθες μπήκαν στη δίνη των εξετάσεων!

 

Κλείνει Τσίρκοβιτς

Ένα κλικ μπροστά απ’ όλες τις ομάδες της Ηλείας βρίσκεται ο Παμβουπρασιακός, αφού κλείνει προπονητή τον Μίκι Τσίρκοβιτς. Περαιτέρω θα ετοιμαστούν μεταγραφικά, ενώ θα ξεκινήσουν προετοιμασία, λόγω Κυπέλλου νωρίτερα από κάθε άλλη ομάδα…

 

Πρώτος ο Αίας

Εάν ανακοινώσουν νέα διοίκηση στη Γαστούνη, αυτό σημαίνει πρωτοπορία και προετοιμασία στον ιστορικό Αίαντα. Θα τρέξουν όλα τα θέματά τους και θα μπουν έτοιμοι για τη νέα περιπέτεια στην εθνική κατηγορία.

 

Ο Μάνθος

Απ’ όσα μαθαίνω η ΚΕΔ/ΕΠΟ έχει ορίσει περιφερειάρχη διαιτησίας για Πελοπόννησο και Ιόνια νησιά το Χρυσόστομο Μάνθο. Ο παράγοντας της διαιτησίας που έκανε ένα πέρασμα από τη διαιτησία της Ηλείας κι αποχώρησε κακήν-κακώς, λόγω κρίσης με τα υψηλά κλιμάκια της ΕΠΣ, αναβαθμίστηκε!

*Βρε, λέμε εμείς, ο καλός δεν χάνεται…

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος