FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Ενωσιακές εκλογές ενόψει

Ημερομηνία: 15-01-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Φουντώνει το ενδιαφέρον για τις ενωσιακές εκλογές του 2021. Αφού η αντιπολίτευση δεν μπόρεσε να κάνει κάτι με τις προσφυγές στη δικαιοσύνη, μπαίνει στην τελική ευθεία. Ήρθε το 2021, πέρασε η τετραετία και θα κριθεί το μέλλον του ηλειακού ποδοσφαίρου. Αν δεν υπήρχε η πανδημία θα είχαν γίνει οι εκλογές στην ΕΠΟ και θα ακολουθούσαν εντός του Ιανουαρίου ή Φεβρουαρίου οι ενωσιακές.

 

Σκοτάδι

Ήδη οι εκλογές της Ε.Π.Ο. για τρίτη φορά αναβλήθηκαν, λόγω της πανδημίας και αναμένεται σήμερα να οριστούν για μια ακόμη φορά από την Εκτελεστική της Ε.Π.Ο.. Για τις ενωσιακές εκλογές υπάρχει σκοτάδι. Απόλυτο σκοτάδι καθώς ο Πρόεδρος που κινεί τα νήματα αποφεύγει να τοποθετηθεί γι’ αυτές. Μόλις προχθές έκανε νέες δηλώσεις σε άλλη εφημερίδα, αλλά μόνο για το άλλο σημαντικό θέμα, την επανέναρξη της αγωνιστικής δραστηριότητας στα τοπικά πρωταθλήματα. Δεν μας είπε τίποτε καινούριο όμως.

 

Σταράτες κουβέντες

Για παράδειγμα ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ηπείρου, Κώστας Βρακάς, τοποθετήθηκε για το θέμα και είπε αν μέχρι τον Μάρτιο επιτραπεί η τέλεση αγώνων, θα βρούμε έναν τρόπο να διαχειριστούμε την κατάσταση να γίνουν αγώνες μέχρι τον Ιούνιο. Αν τραβήξει η κατάσταση πιο πέρα, δεν μπορούν να γίνουν πρωταθλήματα. Σταράτες κουβέντες.

 

Άγνωστος ο χρόνος των εκλογών

Για να επανέλθουμε όμως στο θέμα των ενωσιακών εκλογών παραμένει άγνωστος ο χρόνος που θα γίνουν. Ο Πρόεδρος Κουλούρης κρατάει κλειστά τα χαρτιά του. Δεν είναι σύνηθες να αποκαλύπτει τα σχέδιά του. Δεν είναι όμως το 2017 που αιφνιδίασε τους πάντες. Τότε είχε ως όπλο το καταστατικό που το γνώριζε απ’ έξω κι ανακατωτά. Οι άλλοι που είχαν αυτοχρηστεί ως υποψήφιοι «κοιμόντουσαν» ύπνο βαθύ και περίμεναν να γίνουν οι εκλογές του Απρίλη!

 

Φήμες

Εξάλλου, ο ίδιος ο Κουλούρης δεν έχει ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θα κάνει. Οι φήμες λένε ότι θα παραδώσει τη σκυτάλη στην Βίκυ Δημητρακοπούλου. Μην είμαστε όμως ανυπόμονοι. Ο Πρόεδρος έχει τη στρατηγική του. Απεναντίας η αντιπολίτευση είναι έτοιμη. Και τα δικαιολογητικά τα έχει βγάλει! Τα έχει βγάλει, γιατί ο χρόνος δεν τους παίρνει. Απεναντίας κι αυτός θα είναι έτοιμος, γιατί ξέρει την ώρα και τη μέρα!

 

Έτοιμος ο Μπηλιώνης

Ο Πέτρος Μπηλιώνης είναι έτοιμος από καιρό. Έχει ανακοινώσει τέσσερα ονόματα από τους υποψήφιους, ενώ έχει κλείσει το ψηφοδέλτιό του. Ο Κουλούρης δεν είναι ανίκητος. Θα χάσει όμως, όπως έχασε και ο παντοδύναμος Αναστασόπουλος. Υποστηρίζουν αρκετοί, ότι οι διοικούντες την ΕΠΣ κάνουν χατίρια κι έχουν φιλικές σχέσεις με τις ομάδες-ψηφοφόρους. Αυτό δεν μπορεί να ισχύει. Προβλέπεται να γίνει «μάχη». Όσο για τον Γ. Μπάδα πιστεύω ότι δεν πρόκειται να βάλει υποψηφιότητα με δικό του ψηφοδέλτιο, εκτός κι αν πάει της… προσκολλήσεως.

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος