FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Έλλειψη προετοιμασίας επαρκούς

Ημερομηνία: 02-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Γράφαμε προχθές ότι η βασική αιτία του αποκλεισμού από το Κύπελλο τόσο της Βάρδας όσο και του Αίαντα ήταν η έλλειψη προετοιμασίας, αλλά και η μη συμμετοχή σε κάποια φιλικά ως είθισται. Για παράδειγμα ο Γιώργος Αντωνόπουλος που φέτος ανέλαβε τον Α.Ο. Υπάτου (ΕΠΣ Βοιωτίας) άρχισε προετοιμασία τέλη Ιουλίου και η ομάδα του πανέτοιμη διέλυσε τον Αμβρακικό Λουτρού με 7-1.

 

Τι έκαναν οι άλλοι

Από τον υποτιθέμενο όμιλό μας νίκησαν ο Παναγρινιακός (στα πέναλτι) τον Ηρακλή Λάρισας, ο Ερμής Μελιγούς με 3-2 τον Φοίνικα Επιδαύρου, ο Άρης Σκάλας την Ερμιονίδα 1-0, η Παναχαϊκή τον Φωστήρα εκτός έδρας 2-1, ενώ ο Διαγόρας προκρίθηκε χωρίς αγώνα και ο Ναυπακτιακός αποκλείστηκε στην έδρα του από τον Τηλυκράτη Λευκάδας (0-3). Την επόμενη Κυριακή θα παίξουν ο Εθνικός Σκουλικάδου με το Διαβολίτσι και ο Παναιγιάλειος με τον ΠΑΟ Ρουφ.

 

Δίνει προθεσμία στα σωματεία

Επειδή ρωτούν πολλοί εκ των παραγόντων, τι μέλλει γενέσθαι με τα σωματεία που δεν είναι γραμμένα στο Μητρώο αθλητικών σωματείων της Γ.Γ.Α., μάθαμε ότι εντός των ημερών ο Αυγενάκης θα καταθέσει τροπολογία, με την οποία θα παρατείνεται ως το τέλος του 2021 η προθεσμία εγγραφής τους.

 

Σωματεία και γήπεδα

Η μετάθεση της καταληκτικής ημερομηνίας σχετίζεται με το δικαίωμα χρήσης, από τα σωματεία των αθλητικών εγκαταστάσεων των δήμων. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι τα σωματεία ακόμη κι αν δεν διαθέτουν την ειδική αθλητική αναγνώριση, θα δικαιούνται συμμετοχή στη φετινή αγωνιστική σεζόν των ΕΠΣ.

 

Όποιος σταματούσε

Έγιναν τα tests τα αγωνιστικά για τους διαιτητές της Γ΄ Εθνικής. Κοβόταν μόνον ένας, αν σταματούσε!

 

Όπως στο Γυμνάσιο

Επί εποχής Κλάτενμπεργκ, αλλά και πανδημίας, οι γραπτές εξετάσεις των διαιτητών Γ΄ Εθνικής, έγιναν στις… έδρες τους μέσω της γνωστής πλατφόρμας, αλλά οι 20 ερωτήσεις ήταν κοινές για όλους! Έτσι μπορούσε ο ένας να βλέπει από τον άλλον, όπως γινόταν στο Γυμνάσιο!

*Τη νέα ΚΕΔ του Κλάτενμπεργκ πότε θα την ανακοινώσουν; Είναι αλήθεια πως έχουν προβάδισμα οι Μάνταλος, Θάνος, Καλογερόπουλος; Ο πρώτος από Καβάλα, ο δεύτερος από Γρεβενά και ο τρίτος από Αθήνα!

*Η ΕΠΟ ούτε προχθές πήρε απόφαση!

 

Δύο ψήφους

Στο άρθρο 22 του Καταστατικού της ΕΠΟ που ψηφίστηκε προχθές αποφασίστηκε οι διαιτητές στις Γενικές Συνελεύσεις να έχουν 2 εκπροσώπους!

 

Οι αναίσχυντοι

Τέλος στα εθνικά πρωταθλήματα έδωσε «οικεία βουλήσει» ο καλός βοηθός, Χρήστος Λιάπης, μετά από παραμονή 5 χρόνων στους πίνακες βοηθών Γ΄ Εθνικής (2016-2020). Μάλιστα οι αναίσχυντοι της ΚΕΔ του επεφύλαξαν μία έκπληξη. Για 6ο χρόνο τον αξιολόγησαν στη Γ΄ Εθνική, δηλ. τον θεώρησαν στάσιμο. Έναν αξιόλογο διαιτητή που στην κατηγορία ανάλογα με τους διαιτητές που είχαμε έκανε συνολικά 50 παιχνίδια και πάνω από 400 στις τοπικές κατηγορίες.

*Οι άνθρωποι είναι άσχετοι και κάνουν ρουσφέτια  γι’ αυτό και ο Χρήστος τους τα χάρισε. Φαίνεται δεν χωρούσε στους πίνακες! Έτσι, άλλο ένα θύμα των αξιολογήσεων και για την Ηλεία υπήρξε ο Λιάπης και πέρα βρέχει… για την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΗ.

*Αλλά για το θέμα αυτό θα επανέλθουμε…

 

Ο Μικελόπουλος

Και σ’ ανώτερα, Γιώργο! Γιατί αξίζεις να παίξεις και να δείξεις τα προσόντα σου σε ένα σωματείο που θα πρωταγωνιστήσει στην Α΄ τοπική. Κουβαλάς εμπειρίες τόσα χρόνια στα γήπεδα. Το ξέρεις το ποδόσφαιρο, γιατί συν τοις άλλοις το γράφεις κιόλας, πράγμα πολύ δύσκολο για όλους μας.

 

O Γιάννης Κανελλόπουλος

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του τραγικού θανάτου ενός τέλειου ανθρώπου με γνώση, αυταπάρνηση και αγάπη για την φωτογραφία. Ο Γιάννης Κανελλόπουλος, γνωστή φιγούρα και των γηπέδων, δεν υπάρχει πια. Ένας πολύτιμος φίλος έφυγε από κοντά μας. Αδελφός του πρώην Νεομανολαδαίου παράγοντα, Κώστα, και θείος του Αλέξανδρου που συνεχίζει στην Δόξα. Συλλυπητήρια στους δικούς του! Είθε η ψυχή του ν’ αγάλλεται εκεί που πήγε…

*Συγχαρητήρια στα παιδιά που πανηγυρίζουν για την επιτυχία τους στις ανώτατες και ανώτερες σχολές. Κέρδισαν μια μάχη. Να συνεχίσουν έτσι ώστε να αριστεύουν πάντοτε!

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος