FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Εκτός ψηφοδελτίου ο Καραλάγας

Ημερομηνία: 14-01-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μια μικρή «βόμβα» έπεσε στα διοικητικά πράγματα της ΕΠΣ Ηλείας. Είναι ειδησεογραφική και αφορά τη δήλωση του Σάκη Καραλάγα πως δεν θα είναι υποψήφιος στις φετινές εκλογές της ΕΠΣΗ. Ο Καραλάγας ήταν βασικός συνεργάτης του Κουλούρη από την εποχή του 2005, όταν ο νυν Πρόεδρος αποφάσισε να ανακατευτεί στα διοικητικά της Ένωσης με στόχο να ρίξει τον Αναστασόπουλο και αργότερα να εμπλακεί στη διαμάχη με τον αείμνηστο Παπαγεωργίου. Από κοντά ο Σάκης. Μάλιστα ως εκπρόσωπος του Αίαντα κάποτε καταψήφισε τα πεπραγμένα του Γ. Παπαγεωργίου, επειδή η διοίκηση δεν είχε κόψει… πίτα πρωτοχρονιάτικη!

 

Το 2009

Και όταν κατάφερε ο Άρης Κουλούρης να κερδίσει τις εκλογές από τον Γ. Παπαγεωργίου το 2009 ήταν «πρωτοπαλίκαρο» στο πλευρό του «γιατρού». Ως πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος επιτέλεσε έργο και αρκετές φορές διαφώνησε με κάποιες αποφάσεις απ’ όσα γνωρίζουμε. Ήταν καινοτόμος με κληρώσεις Κυπέλλου από την Α΄ Φάση ως τα τελικά, γεγονός που φέτος σήκωσε αντιδράσεις. Άλλωστε, η χάρη του Κυπέλλου είναι να μην γνωρίζεις απριόρι τον αντίπαλό σου!

 

Τα αίτια

Μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας και προσφοράς είναι αδιανόητη η ενέργειά του να μην κατεβεί στις φετινές κρίσιμες εκλογές. Ίσως να έχουν φτάσει ψύλλοι στα αυτιά του, πως θα έχουμε αλλαγή σκηνικού στην Ένωση και πάει να περισώσει το κύρος του. Άλλωστε τα διοικητικά είναι «μικρόβιο» και δύσκολα ξεφεύγει κανείς αν δεν υπάρχει λόγος. Πάντως ο φόρτος εργασίας στέκει, αφού τον επικαλείται.

 

Άμεσος συνεργάτης

Όπως σημειώσαμε πιο πάνω, το 2009 ο Καραλάγας για πρώτη φορά μπήκε στο ψηφοδέλτιο του Κουλούρη και βγήκε. Για τέσσερα χρόνια υπήρξε εκλεγμένος σύμβουλος. Για άγνωστη αιτία την περίοδο 2013-2016 δεν εκλέχτηκε ή δεν έβαλε υποψηφιότητα με τον Κουλούρη σε εκείνες τις εκλογές που προσβλήθηκαν στο Πρωτοδικείο και χάθηκαν τον Ιούλιο του 2013 επί εποχής Β. Παναγόπουλου (επικεφαλής) στις δικαστικές αίθουσες!

 

*Ο Σάκης Καραλάγας εκλέχτηκε με την παράταξη Κουλούρη στις εκλογές-οπερέτα το 2017. Διετέλεσε Πρόεδρος της Επιτροπής πρωταθλήματος συνεχώς από το 2013 μέχρι και τώρα. Καθένας έχει σχηματίσει άποψη για την επιτυχία του στη θέση αυτή. Το γεγονός ότι αφιέρωσε τις ελεύθερες ώρες του ώστε να προσφέρει στο τοπικό ποδόσφαιρο είναι θετικό. Κάθε παράγοντας, φίλαθλος έχει τη δική του άποψη γι’ αυτόν.

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος