FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Εκτός Κυπέλλου ο Κόροιβος

Ημερομηνία: 15-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Καρδίτσα, όπως αναμενόταν, πέταξε εκτός Κυπέλλου τον Κόροιβο το Σάββατο στην  Ήλιδα με 66-93. Εντελώς ανέτοιμος ο Κόροιβος και με 8 παίκτες στο τερέν, αντιμετώπισε την σχεδόν έτοιμη ομάδα του Κομποδιέτα, που ήρθε στην Αμαλιάδα πλήρης. Οι «μπλε» μόνον στο α΄ ημίχρονο άντεξαν, όπου όμως είχαν δεχτεί 51 πόντους. Ο αγώνας ως εκ τούτου ήταν άνισος. Πρώτος σκόρερ ο Παπαδιονυσίου, που φαίνεται χαρισματικός παίκτης (18 πόντους,  4 τρίποντα, 7 ασίστ).

 

Ο Πρόεδρος στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ

Μίλησε από την ΕΡΑ-ΣΠΟΡ την Παρασκευή που μας πέρασε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ, Άρης. Ο κ. Κουλούρης ήταν φιλοξενούμενος του γνωστού Πυργιώτη, Μπάμπη Πλάγου, πρώην διαιτητή της Ηλείας και νυν στέλεχος του αθλητικού ραδιοφώνου της ΕΡΤ. Το θέμα αφορούσε το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα ακολουθήσουν οι ομάδες των τοπικών κατηγοριών. Ο Άρης ήταν αναλυτικός στα όσα είπε και αφορούν τους αγώνες του πρωταθλήματος, το οποίο ειρήσθω εν παρόδω αρχίζει το Σαββατοκύριακο.

*Όμως, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΗ δεν απέφυγε την πεπατημένη και αναφέρθηκε και στο 43-0 της πρόσφατης γενικής συνέλευσης με στόμφο, ενώ έπλεξε το εγκώμιο των παραγόντων των ηλειακών σωματείων που του ψήφισαν τα πεπραγμένα αβλεπί! Ακόμη, πρόσθεσε ότι είναι αντιπολίτευση στη σημερινή διοίκηση της ΕΠΟ!

 

Δύναμη η Νίκη

Η Νίκη αποτελεί δύναμη στο ηλειακό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια. Και πέρσι πρωταγωνίστησε και ήταν στην τετράδα των πλέι-οφ. Φέτος ξεκίνησε με φιλοδοξίες να πρωταγωνιστήσει και πάλι. Την προεδρία ανέλαβε ο Ιω. Καραμπίνης, επικεφαλής ενωτικού ψηφοδελτίου. Διατήρησε τον Αλέξη Γαλάνη στο πόστο του προπονητή. Πριν δύο χρόνια δοκίμασε με επιτυχία στη Γ΄ Εθνική, άσχετα αν υποβιβάστηκε. Έχασε τον τερματοφύλακα Αντωνόπουλο κα τον αντικατέστησε με τον Ψυχογιό. Έχασε και τους Βατσή, Γκρίλλα και πήρε τον Κούντουρα.

 

Θα είναι και φέτος ικανή

Η Δόξα Ν. Μανωλάδας φέτος τα άλλαξε όλα εκτός από διοίκηση. Αφού ταλαιπωρήθηκε ακόμη να μη βγάλει συμβούλιο, την τελευταία στιγμή έγιναν όλα. Άλλαξε και προπονητή με τον Πέτρο Χρηστίδη να διαδέχεται το Γ. Λαγό, ενώ ο Κ. Μιχαλόπουλος έμεινε στο τιμόνι της ομάδας. Άλλαξαν κάποιοι ποδοσφαιριστές, αλλά ο κορμός έμεινε. Θα είναι και φέτος δύναμη στην Α΄ Κατηγορία.

Έχει προπονητή τον Μπακάλη

Ο Αλφειός φέτος αποδυναμώθηκε. Έχασε παίκτες βασικούς και προσπάθησε να τους αντικαταστήσει. Πρόεδρος παρέμεινε ο Ανδρέας Γκιόκας και προπονητής ο Κώστας Μπακάλης που ξέρει το χώρο. Αν με τις αλλαγές στο έμψυχο υλικό έχει ο Αλφειός παραπλήσια, όπως τα τελευταία δύο χρόνια, απόδοση, τότε θα έχει κάνει άλλη μια επιτυχή χρονιά. Νέα πρόσωπα, οι Ραυτόπουλος, Βυθούλκας.

 

Από σαράντα κύματα

Ο Αστέρας πέρασε φέτος από σαράντα κύματα. Πέρυσι πάλεψε με νεαρά παιδιά και με το δίδυμο Τζαβάρα-Μαρκόπουλου. Είπαν να κάνουν κάτι καλύτερο φέτος αντάξιο της ιστορίας της ομάδας. Το πρόβλημα τελικά ήταν των παραγόντων που δεν μπόρεσαν να τα βρουν. Εν τέλει ο Ανδρέας Παπαδάτος πήρε το ρίσκο, με την προοπτική πως θα βοηθήσουν όλοι. Προπονητής ανέλαβε ο Γ. Λαγός και ήρθαν νέοι παίκτες με πρώτο και καλύτερο τον Αρβανίτη. Όμως αυτοί δεν φτάνουν!

 

Εντυπωσιάζει ο Διαγόρας

Η ομάδα που εντυπωσιάζει στα μέχρι τώρα φιλικά της Γ΄ Εθνικής ενόψει του νέου πρωταθλήματος από τον 9ο όμιλο είναι ο Διαγόρας Βραχνεΐκων. Αήττητος και με καλές εμφανίσεις δείχνει απόλυτα έτοιμος για το πρωτάθλημα. Προπονητής είναι ο έμπειρος Χρήστος Τσίκας. Η αρχή στο πρωτάθλημα θα γίνει στη Ζάκυνθο και αν η νησιώτικη ομάδα μείνει με το υπάρχον ρόστερ το διπλό θα είναι εφικτό. Πάντως είναι ακόμη νωρίς για πολλά λόγια.

 

Εκτός πινάκων ο Πήττας

Γύρισε την πλάτη στην ΚΕΔ/ΕΠΟ ο διαιτητής της Ηλείας, Άγγελος Πήττας, που δεν πήγε στην αγωνιστική δοκιμασία για τους βοηθούς της Γ΄ Εθνικής. Ο Πήττας είναι 36 ετών και επί τέσσερα χρόνια ήταν αρχικά στον πίνακα βοηθών Α΄ Εθνικής και ακολούθως τον υποβίβασαν στη Β΄ Εθνική. Φέτος τον υποβίβασαν ξανά στη Γ΄ Εθνική. Άδικα και αδικαιολόγητα επειδή ανήκει στην αντιπολιτευόμενη ΕΠΣ. Δεν άντεξε την κατάφωρη αδικία και δεν ανέβηκε στην Αθήνα. Τους έγραψε κανονικά.

*Αντίθετα, πέρασαν τα αγωνιστικά τεστ οι διαιτητές Γ΄ Εθνικής, Β. Τσάκαλης και Ρηγόπουλος, όπως και οι βοηθοί Ασημακόπουλος, Καλαμαράς, Καραμέρος, Κόρδας, Λιάπης.

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος