FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό γήπεδο: Εκτός ανόδου ο Λ. Αστέρας

Ημερομηνία: 01-04-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το Σκουροχώρι είναι πλέον εκτός μάχης ανόδου. Προέρχεται από τον πικρό περσινό υποβιβασμό κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει παίκτες που προτίμησαν άλλες ομάδες, ενώ είχε πρόβλημα στη θέση του τερματοφύλακα.

*Πέτυχε ως τώρα 10 νίκες, 5 ισοπαλίες και 7 ήττες. Έχει Πρόεδρο τον Στάθη Κικιρίκο, που χρόνια προσφέρει στην ομάδα, ενώ στον πάγκο κάνει κουμάντο ο Δ. Παναγιωτόπουλος, που ως παίκτης έκανε σημαντική καριέρα. Είχε πολλά προβλήματα, με παίκτες που απουσίαζαν για επαγγελματικούς λόγους, γι’ αυτό και δεν μπόρεσε να πρωταγωνιστήσει. Βαθμολογικά είναι πίσω από τους βασικούς διεκδικητές της ανόδου, αλλά θα παίξει το δικό του ρόλο, αφού θα αντιμετωπίσει τη Βρίνα και τη Θύελλα!

*Να προσθέσουμε εδώ κάτι πολύ σημαντικό. Ο ποδοσφαιριστής του Λ. Αστέρα, Μέλτης Βασιλακόπουλος, είναι ο ποδοσφαιριστής με τη μεγαλύτερη συμμετοχή στους αγώνες της ομάδας του από κάθε άλλο παίκτη κάθε ομάδας της Α2 Κατηγορίας. Έχει 1980 λεπτά συμμετοχής!

 

Κλεισμένος στο σπίτι αναπολώ το παρελθόν

Όπως όλοι οι Έλληνες έτσι και ο υπογράφων ζει στον παραλογισμό της πανδημίας, που βρήκε τη χώρα μου, λες και δεν είχε άλλα προβλήματα. Το χείριστο μέσο ή καλύτερα μέτρο, είναι η απαγόρευση της κυκλοφορίας, αφού πληρώνουμε όλοι την αβελτηρία των υπολοίπων συμπατριωτών μας. Καλά να πάθουμε όλοι, γιατί δεν έχουμε μυαλό. Μας πάει γάντι το ρηθέν «Τον Έλληνα ο τράχηλος ζυγού δεν υποφέρει». Θα συνηθίσουμε όμως. Υπομονή.

*Προσωπικά διακόπτω τη συνεργασία μου με την αθλητική «Πρωινή», λόγω περιορισμού των σελίδων και ανύπαρκτης αθλητικής κίνησης. Εις το επανιδείν!

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος