FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Διέλυσε τον αθλητισμό ο Covid-19

Ημερομηνία: 13-01-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Όπως βλέπουμε ο Covid-19 διέλυσε τον αθλητισμό στην Ελλάδα. Μόλις τώρα θα αρχίσουν το πρωτάθλημα βόλεϊ και η Σούπερ Λιγκ 2. Είμαστε στα μέσα Γενάρη. Θα ακολουθήσει η Φούτμπολ Λιγκ και η Γ΄ Εθνική και βλέπουμε για τα τοπικά! Ανάλογα με τη πορεία της πανδημίας στη συνέχεια.

*Σε απόγνωση βρίσκεται ο χώρος της Γ΄ Εθνικής. Ο Παμβουπρασιακός κάνει ό,τι μπορεί για να στηρίξει τους παίκτες και ο Αίας, δια του Προέδρου του, Γιώργου Μπίρμπα, περιμένει ενίσχυση από την Ε.Π.Ο. και την Ε.Π.Σ..

 

Ο Αυγενάκης

Ακλόνητος παρέμεινε στη θέση του ο Αυγενάκης κατά τον μετασχηματισμό. Θεωρείται πετυχημένος στο μέτρο του δυνατού. Πάει να βάλει μια σειρά και στα διοικητικά του αθλητισμού. Το παράκανε όμως με την αθλητική αναγνώριση των σωματείων. Χαρτούρα και άγιος ο Θεός. Αφήστε που εκεί στη Γ.Γ.Α. δεν ξέρουν ή δεν θέλουν να βοηθήσουν!

 

Έτρεξαν να προλάβουν

Είναι υπερβολικά τα δικαιολογητικά που ζητούν από τα σωματεία. Τι να κάνουν όμως οι παράγοντες έτρεξαν, ώστε να τα ετοιμάσουν μέχρι το τέλος του έτους. Ξύπνησαν από το λήθαργο και τα σωματεία της Ηλείας τρέχουν και δεν φτάνουν. Καταλαβαίνετε ότι δεν θα είχαν δικαίωμα ούτε να ψηφίσουν στις εκλογές του Κουλούρη!

 

Ο Μπάδας

Ρηξικέλευθη η πρόταση του Γιώργου Μπάδα, αλλά πολύ προχωρημένη, ας την έχουν υπόψη τους όλοι οι ασχολούμενοι με τα διοικητικά της Ένωσης! Την πρόταση την έχουμε ξανακούσει από τον προπονητή του Αλφειού, Κώστα Μπακάλη.

*Για τις Ενωσιακές εκλογές δεν είπε τίποτα πάντως ο παράγοντας από τη Ζαχάρω!

 

Οι ομάδες του Κυπέλλου!

Για το πώς εξαφανίστηκαν οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής που είχαν προκριθεί από την πρώτη φάση του Κυπέλλου από την ΕΠΟ είναι ακόμη μια παγκόσμια πρωτοτυπία. Ευτυχώς, ο ΠΑΟ Βάρδας δεν πρόλαβε να παίξει με τον Α.Ο. Διαβολίτσι κι έτσι είναι μάλλον κερδισμένος.

*Με μια μονοκονδυλιά η Ε.Π.Ο. της εξυγίανσης  αποφάσισε να παίξουν μόνο ομάδες από τη Σούπερ Λιγκ!

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος