FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Διαιτητικά: ο χώρος… κοιμάται!

Ημερομηνία: 20-01-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Δεν έχουμε διαβάσει ούτε μια είδηση σχετική με την ηλειακή διαιτησία. Να οριστούν σε κάποιο παιχνίδι δεν υπάρχει περίπτωση, αφού ο χώρος δεν έχει ούτε έναν διαιτητή ή βοηθό στη Σούπερ Λίγκα. Δεν έχει ούτε στη Σούπερ Λίγκα 2, εκτός κι αν οριστεί ο βοηθός Καραλής, που είναι στη Β΄ Κατηγορία, μιας κι άρχισε αυτό το πρωτάθλημα.

*Απ’ όσα ξέρω μόνον οι μη ενεργεία διαιτητές, δηλ. οι παρατηρητές έκαναν ένα ψευτοσεμινάριο με τον γνωστό μας Αχαιό περιφερειάρχη (;) Πελοποννήσου, Χρυσόστομο Μάνθο, που πέρασε ένα φεγγάρι από τα μέρη μας και έφυγε κακήν κακώς, λόγω διαφωνίας με την ηγεσία της ΕΠΣ πριν δύο χρόνια. Κι όταν λέμε «ηγεσία» εννοούμε το δίδυμο που κάνει κουμάντο κι όλοι το υποψιάζονται, γιατί ονόματα δεν πρέπει να λέμε.

 

Η υποψηφιότητα Ζαγοράκη

Η υποψηφιότητα Ζαγοράκη για Πρόεδρος της ΕΠΟ είναι ακόμα στον αέρα. Υπάρχει άρνηση των Ενώσεων, οι οποίες στηρίζουν τη λύση Ψαρόπουλου. Όμως η Κυβέρνηση και οι τέσσερις μεγάλοι, θα πρέπει να στηρίξουν την υποψηφιότητα Ζαγοράκη. Και φαίνεται ότι τη στηρίζουν σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα αθηναϊκής αθλητικής εφημερίδας, που έγραψε πως ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον Ζαγοράκη και του είπε πως οι τέσσερις μεγάλες ομάδες τον θέλουν στην προεδρία της Ομοσπονδίας.

*Η Κυβέρνηση βλέπει τη λύση αυτή με καλό μάτι και θα πρέπει να καμφθούν τυχόν  αντιρρήσεις κάποιας ομάδας από τις BIG-4. Τον θέλουν δε και ΦΙΦΑ, ΟΥΕΦΑ και αν δεν τους περάσει δεν πρόκειται να δουν το χρώμα του χρήματος στην Ε.Π.Ο., που οικονομικά υποφέρει…

 

Τερτίπια

Ειδική περίπτωση ο αρχιδιαιτητής της Ε.Π.Ο., Κλάτενμπεργκ. Ο Άγγλος Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ. δεν έχει μέχρι στιγμής χρησιμοποιήσει ούτε έναν από τους νέους διαιτητές που ο αλήστου μνήμης Περέιρα έβαλε στους πίνακες. Προς το παρόν χρησιμοποιούνται ως τέταρτοι στη Σούπερ Λίγκα 2 και είναι οι: Γκάμαρης, Περράκης, Τσέτσιλας, Ζαμπαλάς, Κουκούλας, Αγγελάκης, Γρατσάνης, Τσακαλίδης… Εν τέλει τη Δευτέρα η Κ.Ε.Δ. όρισε στο Κύπελλο Ελλάδας τρεις διαιτητές που  πήραν «προαγωγή» φέτος στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία.  Πρόκειται για τους Γρατσάνη, Τσέτιλα και Τσακαλίδη, οι οποίοι θα σφυρίξουν τους αγώνες, ΠΑΟΚ – ΑΕΛ, Παναιτωλικός – Ολυμπιακός και ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης αντίστοιχα.

 

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος