FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Δεν περνάει στο Τραγανό ο Παλληνιακός

Ημερομηνία: 17-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Όλα για όλα θα τα παίξει η Νίκη Τραγανού την Κυριακή κόντρα στον Παλληνιακό στη ρεβάνς του άτυχου 0-3 του α΄ γύρου. Είναι το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας για την ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου στο β΄ γύρο και η… νίκη είναι το πρώτο ζητούμενο. Η ομάδα της Ανατολικής Αττικής είναι η έκπληξη του ομίλου, καθώς κατέχει την 4η θέση με 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες. Εκτός έδρας έχει μία νίκη (στη Ραφήνα), τρεις ισοπαλίες (Βάρδα, Βραχνέικα, Αίγιο) και δύο ήττες (Ιάλυσος, Πανηλειακός). Μάλιστα στον Πύργο έχασε εύκολα (2-0). Αυτή την ομάδα καλείται να νικήσει η ομάδα του Τραγανού. Θα χρειαστεί σκληρή προσπάθεια, αφού η προδοτική κίνηση των δύο Αφρικανών δημιουργεί πρόβλημα μεσοεπιθετικό σε μια εποχή δύσκολη να βρει παίκτες.

*Η ομάδα  έχει στις τάξεις της το Γιάννη Σωτηρόπουλο που αν βρει τον καλό εαυτό του μπορεί να βοηθήσει την κοινή προσπάθεια. Θα χρειαστεί δύναμη απ’ όλους, σύμπνοια και μεγάλη προσοχή και προπαντός καλή διαιτησία.

 

Πάει για μεσημέρι ο Πανηλειακός

Νωρίς, λίγο μετά τις 12 αναμένεται να γίνει η συνάντηση του Πανηλειακού κόντρα στον αδύνατο Φοίβο Κρεμαστής, ο οποίος είναι προτελευταίος στο βαθμολογικό πίνακα και στα σίγουρα επανέρχεται στα τοπικά της Δωδεκανήσου.

*Ο Πανηλειακός είχε νικήσει στο σμαραγδένιο νησί 2-1 το Φοίβο και αναμένεται να νικήσει και την Κυριακή. Θα το πράξει μόνο με καλή εμφάνιση και όχι με το θέαμα που είδαμε την περασμένη Κυριακή.

*Ενθαρρυντική ήταν η πρώτη εμφάνιση του Αλέξη Νικολακόπουλου με τη φανέλα του Πανηλειακού. Αναμένεται στη συνέχεια να βοηθήσει πολύ.

 

Έχασε τον πρώτο βαθμό!

Με την έναρξη του β΄ γύρου στο 13ο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας, ο πρωτοπόρος Ηλειακός Βαρθολομιού έχασε τον πρώτο βαθμό, αφού βγήκε ισόπαλος στο Πελόπιο (1-1) με το δυνατό Πέλοπα του Κώστα Δρακόπουλου! Έτσι, τώρα ο Ηλειακός έχει προβάδισμα 11 πόντων από Βρίνα και Δάφνη. Η ομάδα του Μιχάλη Καλαρίτη προηγήθηκε με γκολ του Ανδρέα Παπαδόπουλου, αλλά ο Πέλοπας ισοφάρισε με τον Πάνο Φωτεινόπουλο.

*Παρελθόν από τον Ηλειακό Βαρθολομιού αποτελούν οι Καράμπελας, Ράλλης! Ο πρώτος πήγε στον Αίαντα, ο δεύτερος στον Ηλειακό Λεχαινών. Ο πρώτος ήταν πρώτος σκόρερ του Ηλειακού με 10 γκολ και ο δεύτερος είχε πετύχει 4.

 

Πάντα ψηλά η Βρίνα

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Κεραυνός Βρίνας, αφού υπέταξε τον ΠΑΟΚ με 1-0. Χρυσός σκόρερ με χτύπημα πέναλτι ο Σάκης Κηπουρός, ο οποίος είναι και ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Α2 με 12 γκολ. Η ομάδα του Νίκου Μπριασούλη έχασε κι άλλο πέναλτι που κέρδισε ο νεαρός Δούφας, αλλά το έχασε ο ίδιος.

 

Σε πρωταγωνιστικό ρόλο η Μυρτιά

Αποφασισμένος να βγάλει τον Ολυμπιακό Μυρτιάς στην Α2 είναι ο πρόεδρος Ανδρέας Κουλούρης, ο οποίος ενίσχυσε πρόσφατα την ομάδα με δύο παίκτες από τη Μυρτιά, το Σάββα Νικολόπουλο από τον Αλφειό και τον άλλο Νικολόπουλο (ξαδέλφια) από το Σκουροχώρι. Μαζί πήρε και τον Κολτσίδα από τα Σαβάλια κι έτσι ενίσχυσε επιθετικά την ομάδα, η οποία την περασμένη αγωνιστική πήγε στον Καρδαμά, νίκησε 2-1 και τώρα φιγουράρει στη δεύτερη θέση πίσω από τον Φίλιππο, ενώ αρκετά πίσω στην τρίτη θέση βρίσκονται Άρης Δήμητρας και Μυρσιναϊκός.

 

Πάντα η Βαρβάσαινα

Πάντα μπροστά, με διαφορά, βρίσκεται στον άλλο όμιλο της Β΄ ο Ατρόμητος Βαρβάσαινας, παρά την  ήττα στον Πλάτανο (0-2). Στη δεύτερη θέση ισοβαθμούν ο Διγενής Χαριάς και η Πρόοδος Σαλμώνης. Ακολουθούν από κοντά Άφοβος και Ερμής Πλατάνου…

 

Και εκδότης ο Μπηλιώνης

Εκδίδει εφημερίδα υπό τον τίτλο «Οδός Νέστορος» ο ηγέτης της αντιπολίτευσης της ΕΠΣΗ, Πέτρος Μπηλιώνης. Ήδη έχει φτάσει τα 202 φύλλα και διανέμεται δωρεάν. Το τελευταίο τεύχος που έφτασε στα χέρια μας περιλαμβάνει τοπικά θέματα της περιοχής κοινού ενδιαφέροντος. Πάντως, αθλητικά θέματα δεν περιλαμβάνει!

 

Ο Κούλης τα πρωτεία

Με το κλείσιμο του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα Α1 Κατηγορίας, ο Χρήστος Κούλης έχει τις περισσότερες συμμετοχές, αφού στα 15 παιχνίδια έχει οριστεί 13 φορές. Τον ακολουθεί ο Γιώργος Καραβίδας, που συνεχίζει, με 11 ματς κι έπειτα ο Παναγιώτης Παυλόπουλος με δέκα. Ακολουθούν οι Μαρκαντωνάτος, Πήττας με οχτώ (8), αλλά οι δυο τους είναι αξιολογημένοι και έχουν παίξει πολλά παιχνίδια σε Β΄, Γ΄ Εθνική. Τους ακολουθούν ο Γκατζόπουλος με 7 συμμετοχές (ο Θανάσης είχε ένα πρόβλημα στην αρχή και δεν οριζόταν) και ο Βασίλης Τσάκαλης, που είναι νέος και φιλόδοξος. Έπονται ο Βασίλης Παναγόπουλος και ο έμπειρος Βασίλης Αποστολόπουλος με 6 παιχνίδια έκαστος.

*Ακολουθούν εννέα διαιτητές με 3 ορισμούς και κάτω. Είναι όλοι σχεδόν νεότεροι που δοκιμάστηκαν, αλλά δεν ικανοποίησαν, όπως φαίνεται. Να κλείσουμε το σχόλιο αυτό με την παρατήρηση ότι δεν μπορεί ο πίνακας Α1 τοπικής να περιλαμβάνει 21 για επτά παιχνίδια κάθε αγωνιστική!

 

Απείρως ευκολότερη

Η Α2 κατηγορία είναι απείρως ευκολότερη κατηγορία. Δεν έχει σχέση με τον άγριο κόσμο της Α1 και είναι δοκιμαστήριο διαιτητών. Περιλαμβάνει 7 παιχνίδια κάθε αγωνιστική και στις 13 αγωνιστικές τους περισσότερους ορισμούς έχει ο Βασίλης Παναγόπουλος (9). Ακολουθούν με οχτώ οι Κούλης, Παυλόπουλος, με επτά ο Β. Τσάκαλης και από 6 οι Σταυρόπουλος, Σφυρής. Δηλαδή κι εδώ έχουμε έμπειρους στο πλείστον.

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος