FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Δεινός σκόρερ ο Πάρης Κωνσταντόπουλος

Ημερομηνία: 11-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Θεός φυλάξοι να είναι μόνο για το Νοέμβριο η καραντίνα στην οποία μπήκε ο αθλητισμός στην Ελλάδα. Ο ύπουλος εχθρός που λέγεται κορονοϊός επιτίθεται στον κοσμάκη χωρίς έλεος κι έχει τσακίσει λαούς και κράτη. Η υγεία πολυτιμότερο αγαθό χωρίς άλλο. Έτσι πρέπει να κάνουμε υπομονή. Τα ερασιτεχνικά σωματεία διαλύθηκαν. Έχουν χαλάσει αρκετά ποσά για να στήσουν τις ομάδες τους, γι’ αυτό αγωνιούν για το μέλλον. Αν η καραντίνα διαρκέσει πάνω από ένα μήνα θα είναι όλα στον αέρα. Τα σωματεία πλήρωσαν στην ΕΠΣΗ ένα εύλογο ποσό. Πήραν παίκτες δίδοντας προκαταβολή, ρουχισμό, έφτιαξαν τα γήπεδα και πάνω που οργανώθηκαν, πράγμα που σημαίνει ότι χάλασαν χρήματα, ενώ φέτος δεν έγιναν εκδηλώσεις και πανηγύρια, ώστε να ενισχυθούν και τα σωματεία.

 

Χατ-τρικ ο Πάρης

Άθλο μικρό έκανε ο Πάρης Κωνσταντόπουλος στο νικηφόρο παιχνίδι του Α.Ο. Ξενοφών με τον Πέλοπα. Άθλο που οδήγησε την ομάδα του Ντέγιαν στη νίκη επί του Πέλοπα Πύργου. Ο Δαβουρλής είχε δώσει την πρωτοπορία στην ομάδα του μόλις στο 3΄, παγώνοντας το γήπεδο. Όμως ο Πάρης πήρε το ζήτημα στους ώμους του και στο 15΄ ισοφάρισε! Στο 35΄ με πέναλτι έκανε το 2-1, ανατρέποντας το σκορ και από κει και πέρα στο 65΄ από ασθενή απόκρουση του Μικελόπουλου έγραψε με πλασέ το 3-1 οριστικά και αμετάκλητα.

*Ο Πάρης είναι έμπειρος και σκόρερ δεινός. Πέρυσι είχε πετύχει 13 γκολ (δεύτερος σκόρερ). Έπαιξε από μικρός στον Κεραυνό Χειμαδιού και ήταν μέλος των μικτών ομάδων. Ο πατέρας του ήταν ποδοσφαιριστής του Χειμαδιού, όπως και ο αδερφός του που από πέρυσι ήταν στέλεχος του Α.Ο. Ξενοφών.

 

Πρώτη νίκη του Ερμή

Έπρεπε να περάσουν 6 αγωνιστικές στην Α΄ τοπική, ώστε να νικήσει ο Ερμής Πλατάνου και μάλιστα εκτός έδρας, στην Ανδραβίδα, με αγγλικό σκορ. Έτσι η ομάδα με οδηγό τον προπονητή Σταύρο Μεντή έκανε τονωτική νίκη, αναθάρρησε και η συνέχεια ελπίζει να είναι καλύτερη.

*Δύο γκολ πέτυχε ο Τάκης Τσιμάνης σκοράροντας για πρώτη φορά.

 

Ο Άρης Ρουμελιώτης

Κλείνουμε σήμερα το κεφάλαιο Α2 Κατηγορία με αναφορά στους υπόλοιπους αγώνες και τις ομάδες που αγωνίστηκαν κατά την 5η αγωνιστική, η οποία είναι η τελευταία προ της διακοπής του πρωταθλήματος, λόγω της πανδημίας. Συν Θεώ θα συνεχίσουμε μετά από ένα μήνα, αφού περάσει το λοκντάουν που υπέβαλε τα κράτος.

*Προς το παρόν και με τη διεξαγωγή της 5ης αγωνιστικής είχαμε την πρώτη αλλαγή προπονητή καθώς τη θέση του Μπατζάκα στα Μακρίσια πήρε ο Άρης Ρουμελιώτης!

 

Το ντέρμπι στα Λεχαινά

Μοιρασμένο το ντέρμπι των Λεχαινών ανάμεσα σε Ηλειακό και Εθνικό Γερακίου που έληξε ισόπαλο (1-1). Η ομάδα των Λεχαινών μπορούσε να πάρει το τρίποντο, αν είχε συνέχεια στην απόδοσή της. Όμως, στην επανάληψη ανέβηκαν τα «Γεράκια» και πέτυχαν να ισοφαρίσουν. Προηγήθηκε ο Ηλειακός με τον Μουσερή και ισοφάρισε το Γεράκι με το Μάρκο Μαρκόπουλο.

*Τη δεύτερη φετινή νίκη του πέτυχε ο Διγενής Χαριάς με σκορ 4-2 επί της Θύελλας Καρδαμά. Ανώτερος ο Διγενής παρότι έπαιζε χωρίς τον τιμωρημένο Θεοδωρακόπουλο και ισοφαρίστηκε προσωρινά (2-2), επικράτησε δίκαια και ανέβηκε στο βαθμολογικό πίνακα.

 

Πήρε Ξένο ο Εθνικός Σκουλικάδου

Στην τελευταία ημέρα των μεταγραφών ο Εθνικός Σκουλικάδου έκανε μια ακόμα μεταγραφή. Ενέταξε στο δυναμικό του τον Γκανέζο Ντέιβιντ Μιλς. Ξέρει από Ελλάδα και Γ΄ Εθνική ο έγχρωμος παίκτης, αφού πέρυσι έπαιξε με επιτυχία στον Α.Ο. Υπάτου. Φέτος άραγε θα προλάβει να παίξει;

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος