FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Αβεβαιότητα και χάος

Ημερομηνία: 10-12-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το ηλειακό ποδόσφαιρο έχει περιέλθει στην κατώτατη περίσταση. Οι παράγοντες έχουν τρελαθεί και κάνουν δηλώσεις και εικασίες για το δέον γενέσθαι. Ακόμη και η Γ΄ Εθνική – αυτή είναι χειρότερη απ’ όλες – στενάζει από την αβεβαιότητα. Στη διάσκεψη που έγινε προχθές τρεις ομάδες ζήτησαν να ακυρωθεί η σεζόν! Αυτό στην περίπτωση που αναγκαστούν να παίξουν χωρίς θεατές. Είναι καυτό το οικονομικό ζήτημα. Άλλες ζητούν να στηριχτούν οικονομικά από την Ε.Π.Ο. (σωθήκαμε τώρα).

 

Απόγνωση

Ακύρωση της σεζόν ζητάει κι ένας δικός μας Πρόεδρος. Είναι ο Βαγγέλης Γεωργιόπουλος του Ηλειακού Βαρθολομιού. Έχει απαυδήσει ο άνθρωπος. Μπήκε δυναμικά στο χώρο και βλέπει να έχουν καταρρεύσει οι προσπάθειές του!

 

Συνδιάσκεψη

Ένας άλλος Πρόεδρος, ο Βασίλης Φάμελος (Θύελλα Καταραχίου) κάνει τις δικές του σκέψεις και έχει την άποψη πως πρέπει να γίνει συνδιάσκεψη των Προέδρων των σωματείων της Α΄ τοπικής, για να συζητήσουν το οξύτατο πρόβλημα.

 

Μπάσκετ-Κόροιβος

Στα του Κοροίβου οι μέρες κυλάνε κανονικά, χωρίς ακόμη να υπάρχει το παραμικρό νέο από πλευράς Πολιτείας και Ε.Ο.Κ. για το πότε θα επαναρχίσει η δράση στην Α2. Τόσο ο Αυγενάκης όσο και ο Μαυρωτάς λένε γενικώς και αορίστως για δράση μετά τις γιορτές, αλλά και αυτοί δεν λένε κάτι συγκεκριμένο. Και ο καιρός περνάει…

 

«Αιχμάλωτοι»

Κι αυτοί κι όλοι εμείς είμαστε αιχμάλωτοι των λοιμοξιολόγων, που φαίνεται ότι περιμένουν να μειωθούν οι διασωληνωμένοι και μετά να δοθεί το ΟΚ για τον αθλητισμό. Πρώτα θα ανοίξουν τα γήπεδα και μετά οι ομάδες θα γυρίσουν στη δράση.

*Το πότε θα γίνει αυτό αποτελεί μεγάλο ερωτηματικό. Αν θέλουμε να στηριχτούμε στα λόγια των παραπάνω αξιωματούχων, προφανώς η Α2 θα βάλει μπρος από τέλη Γενάρη και μετά. Θα χρειαστούν δε αρκετές εμβόλιμες αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί ομαλά η περίοδος.

 

Η υγεία προέχει

Ήταν λογικό και επακόλουθο της μεγάλης υγειονομικής κρίσης της μεγάλης οικονομικής κρίσης που βιώνει ο κοσμάκης, λόγω της πανδημίας. Μέχρι τις 7 του Γενάρη ούτε προπόνηση δεν επιτρέπεται σε κανένα άθλημα πλην ποδοσφαίρου και μπάσκετ και μόνο για τη Super League και την Basket League. Υπομονή όλοι οι άλλοι. Προέχει η υγεία μας.

 

Θα δουν άσπρη μέρα!

Χαράς ευαγγέλια! Έπειτα από κάμποσα χρόνια, δεν θυμάμαι ακριβώς πόσα, τα ερασιτεχνικά σωματεία θα δουν επιχορήγηση από το κράτος! Κάπου 2.500 ευρώ θα πάρουν όσα σωματεία έχουν τακτοποιηθεί στη Γ.Γ.Α.. Έχουν δηλαδή αποκτήσει την αθλητική αναγνώριση. Ήταν πριν το 2010 που είχαν να πάρουν επιχορήγηση! Ενδιάμεσα είχαν πάρει ορισμένα μόνον σωματεία επί Υπουργού τον κ. Τζαβάρα (Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού) κάπου το 2012-2013. Τότε είχαν πάρει τρεις χιλιάδες.

 

Ο Αστέρας Τρίπολης ξενοκρατείται

Δεν έχουμε κάτι καλύτερο να κάνουμε και παρακολουθούμε από τους δέκτες  ελληνικό ποδόσφαιρο, Σούπερ Λίγκα. Την Κυριακή είδαμε το ματς ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης και σαφώς είμαστε στο πλευρό των Αρκάδων, οι οποίοι παρατάχθηκαν χωρίς Έλληνα παίκτη! Πρωτοφανές και πρωτάκουστο. Όλοι ξένοι και απουσίαζαν οι Μπαράλες, Μουνάφο! Για έχα κάτω από τα δοκάρια ήταν ένας Παπαδόπουλος!

 

Δύσκολη κλήρωση

Η Εθνική ομάδα του ποδοσφαίρου θα μετάσχει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που θα γίνει στο Κατάρ το 2020, αν και εφόσον περάσει δύο «σκοπέλους» την Ισπανία και τη Σουηδία, γιατί τις «κολοπετινίτσες», Γεωργία και Κόσοβο, με βάση τη λογική θα τις περάσει. Όμως να μην τρέφουμε φρούδες ελπίδες, γιατί η υπάρχουσα Εθνική δεν έχει τέτοιες δυνατότητες! Ή κάνουμε λάθος;

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος