FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Αυτόχειρες!

Ημερομηνία: 21-04-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αίας την πάτησε μεγαλοπρεπώς. Μετά από δύο νίκες και μάλιστα εκτός έδρας, που άφησαν άφωνη την  κοινή γνώμη του 9ου Ομίλου, ο Αίας έχασε 2-3 από το Σκουλικάδο! Προφανώς υποτίμησαν τη νησιώτικη ομάδα που ως νεοφώτιστη ήταν άγνωστη, αφού είχε δώσει μόνο δύο αγώνες. Είχε νικήσει στο νησί τον Πάμισο (1-0) στην πρεμιέρα και είχε χάσει στην Κ. Αχαγιά (1-0) από την Αχαϊκή τη δεύτερη αγωνιστική. Είχε στη συνέχεια δύο αναβολές με Βραχνέικα και Διαβολίτσι για λόγους επιδημιολογικούς!

*Έτσι, παίκτες και προπονητής αγνοούσαν τις ικανότητες του αντιπάλου τους. Μετά τις νίκες στο Αίγιο και στα Βραχνέικα θεωρούσαν ότι θα πάρουν το παιχνίδι εύκολα. Αυτό πιστεύαμε κι εμείς όλοι, μηδενός εξαιρουμένου.

 

Αλλού το νου τους

Ο κ. Ανδριόπουλος φυσιολογικά κατέβασε την ίδια 11άδα που είχε κατεβάσει στο Αίγιο και στα Βραχνέικα. Οι παίκτες όμως είχαν αλλού το νου τους! Έτσι, την πάτησαν, καθώς το Σκουλικάδο είχε καλά προετοιμαστεί. Έχουν καλό προπονητή από τη Θεσσαλονίκη (Δ. Νόλης), τον Ηλείο Αλέξη Νικολακόπουλο, που είναι καλός παίκτης και πρόσφατα πήραν τους Μαρίνο, Κυριαζόπουλο. Όταν ανέβασε απόδοση ο Αίας, με τις αλλαγές που έκανε θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν, αλλά ο νεόκοπος ρέφερι από την Πάτρα είχε άλλη άποψη. Έτσι ήρθε η πρώτη ήττα!

 

Το Διαβολίτσι είναι δυνατό

Και τον Α.Ο. Διαβολιτσίου δεν τον γνωρίζαμε καλά, καθώς προ της διακοπής είχε μηδέν βαθμούς με ήττες στο Αίγιο και στο Διαβολίτσι από τη Ζάκυνθο. Ακολούθησαν δύο αναβολές λόγω του ιού και η ομάδα στην επανεκκίνηση είχε νίκη στο Τσιλιβή και προχθές τις ζευγάρωσε με τον ΠΑΟΒ.

*Στο διάστημα της διακοπής άλλαξε προπονητή και πήρε παίκτες με μεταγραφή. Έτσι, πήρε τη νίκη από την «Μπάρτσα» και μάλιστα με ανατροπή, αφού μετά το γκολ του Φερεκίδη στο 56΄, έκατσε!

 

Τραγική η άμυνα και ατυχία

Αποτέλεσμα οι Μεσσήνιοι να πετύχουν τρία γκολ για τα οποία η άμυνά του ΠΑΟΒ ήταν τραγική! Στο πρώτο ο Μουλιάτος ήταν αφύλαχτος, στο δεύτερο η άμυνα ολιγώρησε (πέραν του ότι υπήρχε οφσάιντ) και στο τρίτο ο Τσουλάκος βρέθηκε μόνος στην περιοχή.

*Καθάρισε ο Μίκι αναλαμβάνοντας την ευθύνη αλλά είχε και την ατυχία να τραυματιστεί ο Μικελάτος στο 10΄ και στη συνέχεια ο Μπακατσέλος!

*Όσο για τη διαιτησία μην περιμένουμε και πολλά. Τόσο ο ρέφερι όσο και οι βοηθοί (από τη Σπάρτη) φέτος μπήκαν στους πίνακες. Οπότε;

 

Μόνο τα 16 σωματεία;

Κεφαλαιώδες θέμα για το αν στις νέες εκλογές της ΕΠΣΗ θα ψηφίσουν μόνο τα 16 σωματεία, όπως πριν ενάμιση μήνα είχε γίνει ή θα μπουν κι άλλα που στο μεταξύ έχουν αποκτήσει το δικαίωμα ως γραμμένα στο μεταξύ στο Μητρώο της Γ.Γ.Α.. Είναι θέμα καθαρό της ΕΠΣΗ. Αυτή θα αποφασίσει, αν στο μεταξύ δεν έχει αποφασίσει. Ελπίζουμε να γίνει το σωστό, ώστε να μην αρχίσουν οι ιστορίες με τα ασφαλιστικά!

 

Απόντες

Στο μεταξύ, μπορεί να έχουμε διαφοροποίηση στις υποψηφιότητες, ιδίως αν μπουν εκλέκτορες κι άλλα σωματεία. Για παράδειγμα από τους υποψηφίους είναι απών ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Βύτανος, ο Γ. Γραμματέας (αναπληρωτής) Χαρ. Μαραθιάς. Απουσιάζουν ακόμη οι Καραλάγας, Καπώνης, που δεν θέλησαν να συνεχίσουν, ο Χρήστος Δημόπουλος και ο Γιώργος Τσουραπάς. Περίεργη ήταν η στάση του «Φονιά».

 

Ο Χρήστος Σπηλιωτόπουλος

Σαράντα ήμερες πέρασαν αφότου ο παλιός παράγοντας του Α.Ο. Αμπελώνα, Χρήστος Ι. Σπηλιωτόπουλος, έφυγε για το ταξίδι χωρίς επιστροφή! Ένας εξαιρετικός άνθρωπος και παράγοντας που ουδέποτε δημιούργησε προβλήματα. Ήταν φιλαλήθης, εξαιρετικός παράγοντας, πάσχισε για την ομάδα του κι όταν κι εκείνος αποσύρθηκε ήρθε η φθορά της ιστορικής ομάδας που πλέον δεν υπάρχει. Έτυχε να τον γνωρίσουμε καλά τον αείμνηστο Χρήστο, ως άνθρωπο και παράγοντα, γι αυτό αφιερώνουμε αυτές τις λέξεις ως μνημόσυνο αιώνιο!

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος