FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Αποσπάστηκε ο Ερμής στην Α2

Ημερομηνία: 16-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Δέκατη πέμπτη αγωνιστική στην Α2 και ο Ερμής Πλατάνου με τη νίκη που πέτυχε επί του Αετού Κέντρου (2-0) αποσπάστηκε στη βαθμολογία κατά δύο βαθμούς και «καλοκοιτάζει» την απευθείας άνοδο, δεδομένου ότι οι υπόλοιποι μνηστήρες χάνουν συνεχώς βαθμούς! Έτσι, η ιστορική ομάδα του Πλατάνου, με προπονητή τον Κώστα Σακέλλη μπορεί να κάνει πραγματικότητα την άνοδο στην ανώτερη κατηγορία, μετά από πολλά χρόνια.

 

Τρία γκολ ο Παπαγεωργίου

Ο Ερμής, αν και μετά το 2-1 έπαιξε με δέκα, λόγω αποβολής του Ηλία Καραχάλιου, επικράτησε άνετα του Αετού Κέντρου με 4-1. Χατ-τρικ έκανε ο Χρήστος Παπαγεωργίου κι ένα γκολ ο Ντεβενέζος με πέναλτι. Ωραία νίκη κι έπεται καλύτερη συνέχεια, αφού η ομάδα ενισχύθηκε με τον Κουτσογιαννόπουλο (από Πελόπιο) και τον Διαμαντάκο (από Γούμερο).

 

Στο προσκήνιο η Θύελλα

Μεγαλούργησε στα Λεχαινά η Θύελλα Καταραχίου, αφού παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο συνέτριψε τον Ηλειακό με σκορ 1-4. Η ομάδα του Γιάννη Γκότση προηγήθηκε 0-4 με τον Βαγγόπουλο να ανοίγει το σκορ, τον μέγα σκόρερ Παργινό  να σημειώνει στη συνέχεια δύο γκολ και τον Καββαθά να το «κλείνει» με όμορφη εκτέλεση. Για τον Ηλειακό πέτυχε το γκολ της τιμής ο Κοντάνας.

 

Εξαιρετικός Διγενής

Ήττα σοκ για τον Κεραυνό Βρίνας που έχασε στο γήπεδο Καλλικώμου από τη νευρώδη ομάδα του Διγενή Χαριάς, που κάνει πολύ καλό πρωτάθλημα. Για να χάσει η ομάδα του Νίκου Μπριασούλη έγιναν αρκετά περίεργα, όπως το χαμένο πέναλτι του Κηπουρού και η εν συνεχεία η αποβολή του! Όλα αυτά στο α΄ ημίχρονο. Με δέκα η ομάδα της Βρίνας συνέχισε και ήταν καλύτερη, αλλά η Χαριά στο 72΄ έκανε το 0-1 και λίγο αργότερα το 0-2 και τα δύο με τον Δούλο. Στη συνέχεια ο Μπριασούλης έχασε δεύτερο πέναλτι, καθώς ο παίκτης σούταρε στη δοκό!

*Η ομάδα της Βρίνας απέκτησε το νεαρό Δούφα από τον Ολυμπιακό Ζαχάρως.

 

Πολύ καλή η Δάφνη

Πάντα στο προσκήνιο η Δάφνη, πέτυχε να νικήσει στο γήπεδο Ανδραβίδας το Λ. Αστέρα Σκουροχωρίου με σκορ 2-0 και η νίκη της δίνει κουράγιο για την κρίσιμη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Δάφνης, παρά τις απουσίες που είχε, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο-το καλύτερο φέτος- και με σκόρερς τους Παναγιωτόπουλο, Δημόπουλο πήρε το τρίποντο.

*Η «πριγκίπισσα» απέκτησε τους Κορκό (Ηλειακό Β.) και Αρβανίτη (Πρίγκιπες).

 

Με ανατροπή η Βαρβάσαινα

Δύο φορές οι Λέοντες προηγήθηκαν στο σκορ στο γηπ. Βαρβάσαινας, αλλά ο Ατρόμητος πήρε τη νίκη με 4-2 και βρίσκεται πλέον στο μέσο της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Ο Μπάκος έκανε στο 44΄ το 0-1, αλλά ο Νιώτης ισοφάρισε στο 47΄ και ο Αποστολόπουλος έδωσε νέο προβάδισμα στους Αμαλιαδίτες (1-2). Όμως από κει και πέρα ο Ατρόμητος «χόρεψε» τους αντιπάλους του και με τους Καραγκούνη, Νιώτη, Πικέα πέτυχε μεγάλη νίκη, η οποία θα ήταν μεγαλύτερη, αν ο Αντύπας δεν αστοχούσε στο πέναλτι που χτύπησε!

 

Τέλος η Πρόοδος

Τα παράτησε στη μέση του πρωταθλήματος η ομάδα της Σαλμώνης, αφού ξέμεινε από παίκτες. Μια σειρά από λάθη του καλοκαιριού, με παίκτες να αποχωρούν κι άλλους να μην μπορούν για επαγγελματικούς λόγους να προσφέρουν, χωρίς δικό της γήπεδο δεν άντεξε και δεν κατέβηκε στο παιχνίδι με το Γεράκι, ενώ ειδοποίησε εγγράφως ότι παραιτείται της συνέχειας των αγώνων.

 

Ενισχύθηκε το Γεράκι

Ο Εθνικός Γερακίου πήρε άκοπα το τρίποντο με τη Σαλμώνη και είναι πλέον στην τετράδα, ενώ προχώρησε και στη μεταγραφή του Ανδρέα Μπελεκούκια από τον Ηλειακό Βαρθολομιού.

 

Ο Ν. Τσάμης στα Λεχαινά

Αλλαγή προπονητή είχαμε στον Ηλειακό Λεχαινών με το έμπα του δεύτερου γύρου. Τον Γιάννη Καραλάγα διαδέχεται ο Νίκος Τσάμης.

 

Τα πρώτα κανόνια

Χωρίς να υπολογίζεται η τελευταία αγωνιστική στους σκόρερς της Α2 Κατηγορίας προπορεύονται οι εξής: Κηπουρός (Βρίνα), Αλ. Τσάκος (Αετός) από 14 γκολ. Παπαγεωργίου Χρ. (Ερμής) 13, Κράγκαρης (Ηλειακός) 10, Κακολύρης (Δάφνη), Νικολόπουλος Π. (Σκουροχωρίου), Τσιμάνης (Ερμής) από 9 γκολ, Δούλος (Χαριά), Μαρκόπουλος (Γεράκι), Παργινός (Θύελλα) από 8 γκολ.

 

Ο Μπαβέλης

Εδώ και καιρό από τότε που τραυματίστηκε, χάθηκαν τα ίχνη του 20χρονου στόπερ του Πανηλειακού, Ανδρέα Μπαβέλη. Ο παίκτης είχε 9 πλήρεις συμμετοχές στον πρώτο γύρο και για τελευταία φορά έπαιξε στο παιχνίδι με τη Θύελλα. Έκτοτε μάθαμε πως τραυματίστηκε και χάθηκαν τα ίχνη του. Είχε πετύχει ένα γκολ και πρόσφατα μεταγράφηκε στην Ερμιονίδα! Στο προχθεσινό παιχνίδι με τον Παναργειακό ο παίκτης αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά!

 

Μεσοβέζικη λύση

Μη νομίσουν εκεί στην ΕΠΣΗ πως θα καθαρίσουν εύκολα με το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί. Θα «ματώσουν», θα αλλάξουν τα προγράμματα, θα βάλουν πρωινά παιχνίδια, αν δεν λύσουν σύντομα το πρόβλημα που οι ίδιοι δημιούργησαν! Το κουβέντιασαν το θέμα την Τρίτη το βράδυ με την Επιτροπή Διαιτησίας, αλλά η λύση που βρήκαν είναι μεσοβέζικη!

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος