FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Αναμενόμενη η διακοπή στην Α2 μπάσκετ

Ημερομηνία: 04-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η διακοπή του πρωταθλήματος Α2 και των λοιπών εθνικών πρωταθλημάτων ήταν επιβεβλημένη και για να λέμε και την αλήθεια η Ε.Ο.Κ. τον πρόλαβε τον Αυγενάκη. Δεν ήταν δυνατό να συνεχιστεί ένα πρωτάθλημα στο οποίο υπήρχαν ομάδες, οι οποίες είχαν χρωστούμενα παιχνίδια. Μάλιστα, ο Φίλιππος Βέροιας είχε παίξει μόνον ένα παιχνίδι (αυτό με τον Κόροιβο) και χρωστάει τέσσερα, ενώ Τρίτων, Αμύντας, Ψυχικό χρωστούν από δύο. Εδώ λοιπόν έχουμε τεράστιο πρόβλημα κι επειδή το πρωτάθλημα της Α2 εκτείνεται από την Καβάλα μέχρι τη Βέροια και την Αμαλιάδα καλώς (επαναλαμβάνω) η Ε.Ο.Κ. το διέκοψε.

 

Ανταγωνιστικός

Στο μεταξύ ο Κόροιβος έστειλε το παρακάτω εμπεριστατωμένο μήνυμα μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: Η ομάδα μας ήταν ανταγωνιστική για πάνω από 35 λεπτά, βγάζοντας ενέργεια, πάθος, αγωνιστικότητα στο παρκέ, παρά την απουσία τεσσάρων παικτών! Μέχρι την αποβολή του Τζόλου με πέμπτο-αυστηρό- φάουλ, λίγα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα διεκδικούσε ακόμη και τη νίκη! Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν από την ομάδα μας υπερέβαλαν εαυτούς και έδειξαν ότι αυτή η ομάδα έχει μέλλον! Στο φετινό σχεδιασμό της η ομάδα μας επέλεξε να συνεργαστεί με συγκεκριμένους αθλητές κι έχει πλήρη εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους, αλλά και στην προσωπικότητα και τον χαρακτήρα τους!

*Προσυπογράφουμε!

 

Τους πρόλαβε

Αυτή τη φορά ο Αυγενάκης πρόλαβε τη Δευτέρα τη Διοργανώτρια ΕΠΣΗ και τον Πρόεδρό της κ. Αριστείδη Κουλούρη και διέκοψε τα πρωταθλήματα. Διαφωνούμε πλήρως! Βέβαια η υγεία προέχει, αλλά ο ιός δεν έχει επηρεάσει το νομό μας ούτε έχουμε κρούσματα, άρα κακώς διεκόπη το τοπικό πρωτάθλημα. Χθες το μεσημέρι η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της, επισημοποίησε την αναστολή των τοπικών πρωταθλημάτων.

 

Την έκπληξη η Βρίνα!

Ο Κεραυνός Βρίνας, νεοφώτιστος στην Α΄ τοπική, είναι η ευχάριστη έκπληξη μέχρι τώρα. Με προπονητή το Νίκο Αλεξανδρόπουλο και καλές μεταγραφές δίνει τη δική της αποφασιστική μάχη. Στο Ενωσιακό προχθές έπαιξε στα ίσια τη Θύελλα. Πήρε την ισοπαλία και προχωράει. Ο Καλαμαράς και ο Δημόπουλος (γιος του «Φονιά») ήταν οι κορυφαίοι χωρίς να υστερήσει κανείς. Έχουν κάνει καλή δουλειά και πιστεύουν σε μια καλή πορεία.

*Στο μεταξύ παρελθόν έχουν αποτελέσει πλην του Ηλιόπουλου (πήγε Ξενοφώντα) και οι Κηπουρός, Δούφας (πήγαν Μακρίσια).

 

Α2: Πρώτοι Κακόβατος, Σκουροχώρι

Εξελίσσεται η Α2 κατηγορία ομαλά. Μετά την πέμπτη αγωνιστική κρατούν την πρωτοπορία Κακόβατος και Λ. Αστέρας και δύο πόντους πίσω οι Ατρόμητος, Ηλειακός. «Μάχη» πραγματική. Αύριο θα είμαστε αναλυτικοί για την κατηγορία.

 

Περίεργη προκήρυξη

Από τα περίεργα της προκήρυξης των πρωταθλημάτων. Βλέπεις πόσες ομάδες υποβιβάζονται από την Α2 Κατηγορία και πόσες ανέρχονται από τη Β΄ και τρελένεσαι. Λες και οι άνθρωποι-παράγοντες που συντάσσουν προκήρυξη έχουν φαιά ουσία ή τους λείπει η εμπειρία ή η σύνεση. Ούτε το ένα συμβαίνει ούτε το άλλο. Κάτι προσπαθούν να κάνουν, αλλά δεν το κάνουν καλά. Τις προάλλες μια ομάδα της Α2 κατηγορίας τους έκραξε μέσα από το σάιτ που διαθέτει.

*Θα είμαστε αναλυτικοί. Από τις 14 ομάδες της Α2 Κατηγορίας υποβιβάζονται τέσσερις ήτοι το 30%. Ανεβαίνουν από  τη Β΄ κατηγορία των 22 ομάδων από τρεις μέχρι πέντε! Από ποια κατηγορία ανεβαίνουν μέχρι πέντε; Από αυτή την κατηγορία που με το ζόρι δήλωσαν συμμετοχή!

 

Ξεκίνησε η Β΄ τοπική

Και μέσα στην αναμπουμπούλα, εν μέσω κορονοϊού, ξεκίνησε η  Β΄ τοπική χωρισμένη σε δύο ομίλους άνισους (ο ένας με 12 ομάδες, ο έτερος με 10). Ξεκίνησε ο λόγος το λέει, διότι διακόπτεται σύμφωνα με την απόφαση της Γ.Γ.Α. τη Δευτέρα και τη χθεσινή απόφαση της Ε.Π.Ο.

 

Προγνωστικά στη Β΄

Εκεί στον 1ο Όμιλο, των δώδεκα ομάδων, φαίνεται να είναι ισχυρός ο Απόλλων Ν. Φιγαλείας, ο οποίος έχει καλό προπονητή, τον έμπειρο Άρη Ρουμελιώτη. Εξάλλου, ο ιστορικός Κεραυνός Χειμαδιού που αναδιοργανώθηκε και με προπονητή τον Τάσο Γκότση, θα πρωταγωνιστήσει.

*Μπήκαν στο πρωτάθλημα η Αλφειονίδα και η Ακαδημία του Ολυμπιακού με τον Τάσο Φερεκίδη, ο Ερμής. Από τις άλλες κλασικές ομάδες η Πρόοδος Σαλμώνης, ο Ωλενειακός και ο Α.Ο. Κουτσοχέρας που επέστρεψε, ίσως να πρωταγωνιστήσουν.

*Στον 2ο όμιλο η Ακαδημία Αμαλιάδας 2008, φαίνεται να έχει ένα προβάδισμα. Θα παλέψει ο Α.Ο. Κάστρου που ένα χρόνο ξαπόστασε και επανήλθε. Καλή ομαδίτσα έχει η Ακαδημία του Πανηλειακού, που παίζει καμουφλαρισμένη ως Ν. Ατρόμητος Λαστεΐκων. Με ζέση έχουν επανέλθει οι Αμπελοκαμπίτες, ενώ όλοι οι άλλοι παίζουν για τη συμμετοχή!

 

Υποψηφιότητες ΕΠΟ

Καλά εμείς διαβάσαμε ότι ο Χατζηαποστόλου (Κιλκίς) θα είναι ανάμεσα στους εκλεκτούς υποψηφίους της πλευράς Σαββίδη. Το ερώτημα είναι, γιατί εθρυλείτο και γράφτηκε ότι θα κατέβαινε επικεφαλής και μάλιστα ότι η κυρία Δημητρακοπούλου (Βίκυ) θα ήταν μαζί του;

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος