FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Αγανάκτησαν οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής

Ημερομηνία: 10-03-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με το δίκιο τους αγανάκτησαν οι παράγοντες, προπονητές των ομάδων της Γ΄ Εθνικής με τις παλινωδίες των λοιμωξιολόγων και των υπευθύνων της Κυβέρνησης. Αναρωτιούνται, γιατί να διακοπούν οι προπονήσεις ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. «Τα παιδία παίζει» που έλεγαν οι Αρχαίοι. Εν πάση περιπτώσει είναι αρκετό ότι σε λίγες μέρες, όπως είπε ο Αυγενάκης, θα μπουν πάλι στα γήπεδα, ώστε το πολύ την πρώτη εβδομάδα του Απρίλη να μπουν στα γήπεδα να αγωνιστούν.

*Πλήρως συμφωνώ με την Ε.Π.Ο. της εξυγίανσης και την πρόταση για συνέχιση του πρωταθλήματος απ’ εκεί που διεκόπη. Αφού οι ομάδες θα παίξουν ένα γύρο αυτό είναι το πιο σωστό!

 

Ο Ζαγοράκης προ των πυλών

Πολύ ωραία την έκανε τη δουλειά ο Ζαγοράκης. Έδωσε πήρε με τη βοήθεια του Αυγενάκη κατεβαίνει υποψήφιος για την Ε.Π.Ο.. Μεγάλη χάρη στο ποδόσφαιρό μας, να έχει επικεφαλής έναν ευρωβουλευτή!

*Έχω την αγωνία μου να ιδώ τι ακριβώς θα κάνει η κ. Βίκυ Δημητρακοπούλου-Κουλούρη, η «σιδηρά κυρία» που λέει και ο Αστερής. Έχει το σθένος να πάει με τον «Ζαγόρ». Δεν είναι άλλωστε μικρή Ένωση η Ηλεία. Άσχετα αν κατάντησε των 50 σωματείων (18 ήθελα να πω!).

 

Άθλος η συμμετοχή

Ό,τι συνέβη από ελληνικής πλευράς στο Τορούν της Πολωνίας είναι ένας άθλος, Στην εποχή της πανδημίας οι Έλληνες αθλητές-αθλήτριες με πρώτο και καλύτερο τον Μίλτο Τεντόγλου, έδωσαν ό,τι είχαν από τον εαυτό τους. Το χρυσό στο μήκος από τον εκ Γρεβενών άλτη είναι κορυφαίο γεγονός. Όμως και η άτυχη Βούλα Παπαχρήστου έκανε μεγάλη προσπάθεια, αλλά δεν μπόρεσε να πιάσει την ατομική της επίδοση στο τριπλούν (14,60μ.), που θα της χάριζε την πρώτη θέση.

*Όμως και η Πόλακ στο επί κοντώ και ο Τσιάμης στο τριπλούν και τα υπόλοιπα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Και είναι κρίμα που ο πατριώτης μας (από πατέρα) Εμμανουήλ Καραλής δεν μπόρεσε να μετάσχει στο επί κοντώ. Θα διακρινόταν οπωσδήποτε ο αθλητής του Απόλλωνα Πύργου!

 

Ξιφούλκησαν οι προπονητές

Ξιφούλκησαν οι προπονητές της Α1 τοπικής στο άκουσα ότι για τα τοπικά πρωταθλήματα θα αποφασίσει η ΕΠΣΗ. Θυμούνται από κάτι αποκοτιές που έγιναν πέρυσι και δεν έχουν καμία εμπιστοσύνη στο παρόν Δ.Σ. της Ένωσης. Είπαν, λοιπόν, τη γνώμη τους και ο Τρυφωνόπουλος και ο Γαλάνης και ο Λαγός και ο Μιλοσέσκι.

*Είπαν πως δεν μπορεί χωρίς αγωνιστικά κριτήρια να βγει ο πρωταθλητής Ηλείας. Επιθυμούν να βγει στο γήπεδο και όχι στα… χαρτιά! Προς το παρόν τους καθησύχασε ο Πρόεδρος Άρης, δηλώνοντας ότι για τα τοπικά θα αποφασίσει η νέα διοίκηση!

 

Έφυγε ο Γ. Τζέμος

Την τελευταία πνοή άφησε στο νοσοκομείο Πύργου ο αγαπητός Πυργιώτης, Γιώργος Τζέμος. Γόνος πολύτεκνης οικογένειας ο Γιώργος ήταν καταδεκτικός, ομιλητικός, εξαίρετος πολίτης του Πύργου, που τον αγάπησε και δεν τον εγκατέλειψε ποτέ. Ανοιχτό πνεύμα, φίλαθλος και Πανηλειακός σφόδρα. Την περίοδο 1977-1978 αναδείχτηκε πρόεδρος της ομάδας, την οποία αγάπησε και αφοσιώθηκε σε αυτήν. Δεν ήταν μόνον πρόεδρος, ήταν συμπαίκτης του Κουβελιώτη, του Κωνσταντόπουλου, του Τεκερλέκη, του Πλιάτσικα, του Ψημένου και των άλλων παικτών που εκείνη τη χρονιά ενισχύθηκαν με τους Πατρινούς, Σιδέρη, Αυγερινόπουλο.

 

Η προσφορά του

Τη χρονιά του Τζέμου ο Πανηλειακός αγωνιζόμενος στη Δ΄ Εθνική μεγαλουργούσε. Πάλεψε πολύ για την άνοδο στη Β΄ Εθνική και την έχασε στη Λευκάδα, όπου από μεγάλο φαβορί στο ματς με τον Τηλυκράτη-δυστυχώς- έχασε. Ο Γιώργος δεν ήταν απλός πρόεδρος, ήταν και πατέρας των παικτών, που έπαιρναν όχι απλώς μισθό, αλλά γενναίο φιλοδώρημα. Ήταν η εποχή που το Στάδιο Πύργου ήταν κατάμεστο από κοσμάκη, σε κάθε αγώνα. Για τον αγώνα που έδωσε ο Γιώργος, ο Πανηλειακός, ο Πύργος τον ευγνωμονεί.

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος