FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Άδικος υποβιβασμός για τη Νίκη

Ημερομηνία: 30-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Όπως δείχνουν τα αποτελέσματα, η ομάδα της Νίκης έχασε πολύ άδικα την κατηγορία. Δεν θα μιλήσω για κάποια αποτελέσματα που κρίθηκαν εκτός γηπέδων, αλλά γι’ αυτήν την πορεία της ομάδας, η οποία στην πρεμιέρα έφερε 1-1 με τον καταδικασμένο Αστέρα της Αμαλιάδας. Σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή δεν θα ερχόταν αυτό το αποτέλεσμα. Έπειτα η ήττα από τον Παναιγιάλειο την 3η αγωνιστική (1-4) ήταν ένα αναπάντεχο αποτέλεσμα, το οποίο θα το ονομάσω ουρανοκατέβατο, λόγω έλλειψης εμπειρίας.

*Ακόμη και η ήττα στη Βάρδα (0-1) ήταν αποτέλεσμα κακής ψυχολογίας και κακής τακτικής, καθώς η ομάδα αντί να πάει για την ισοπαλία πήγε να νικήσει!

*Αν πάμε και στον παράγοντα διαιτησία, θα πρέπει να θυμίσω τα σφυρίγματα του Ρούσου με το Διαγόρα στο Τραγανό, τον Βεργέτη με τα Βραχνέικα και ούτω καθεξής. Συμπληρώνονται περίπου δέκα βαθμοί που αν τους είχε θα μιλάγαμε για άλλα πράγματα τώρα.

*Στο Κύπελλο αποκλείστηκε νωρίς, καθώς της έλαχε να παίξει πολύ νωρίς με τον ΠΑΟΒ μέσα στο Τραγανό και να χάσει (0-1). Ένας φυσιολογικός αποκλεισμός καθώς το παιχνίδι λογιζόταν ντέρμπι.

*Στους σκόρερς πρώτος ο εξαιρετικός Βατσής με 7 γκολ. Τρία πέτυχε ο Δ. Κολοτούρος κλπ..

*Για μια ακόμη φορά να προσθέσω, πως η κατηγορία για τη Νίκη χάθηκε στις λεπτομέρειες!

 

Έχασε αλλά ανέβηκε στην Α1 Κατηγορία

Ο ιστορικός Πέλοψ Πύργου, έπειτα από αρκετά χρόνια αναβροχιάς ανέβηκε στην Α1 Κατηγορία, αν και έχασε στο Πελόπιο από την ομώνυμη ομάδα με αγγλικό σκορ (4-3), το οποίο διαμορφώθηκε στη λήξη. Ήθελε τη νίκη ο Πέλοπας Πελοπίου, ώστε να πάρει την 3η θέση στα πλέι-οφ και να καιροφυλαχτεί σε τυχόν αναδιάρθρωση. Η ομάδα του Πύργου ήταν μπροστά στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο (0-1) και στη συνέχεια στο β΄  έφτασε στο 0-3 στο 60΄! Όμως η ομάδα του Κώστα Δρακόπουλου αντέδρασε και αφού μείωσε 2-3, στο τέλος με δύο πέναλτι του Δρουβιώτη έκανε το 4-3! Τα γκολ της ομάδας του Μάκη Κόκκαλη πέτυχαν οι Γεωργίου (2ος σκόρερ της ομάδας με 11 γκολ, πίσω από τον Μπαχούρο που πέτυχε 16), Κανελλόπουλος (9 γκολ συνολικά), Καλαθάς.

 

Νίκη της Δάφνης

Η Δάφνη επικράτησε 1-0 του Ν. Κοροίβου Κατσαρού, αλλά έμεινε τέταρτη και καταϊδρωμένη! Το μοναδικό γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε ο προωθηθείς Κασσιανός στο β΄ μέρος, κατά το οποίο η ομάδα του Κύριλλου Παλαιολόγου έχασε πέναλτι με το Βλασσόπουλο, καθώς απέκρουσε ο Ηλίας Κολίντζας!

 

Ανεβαίνουν στην Α2 Βαρβάσαινα, Μυρτιά

Ολοκληρώνεται σε δύο αγωνιστικές το τραγικό σε έμπνευση μικρό πρωτάθλημα των πλέι-οφ της Β΄ Κατηγορίας. Σύμφωνα με τα μέχρι τούδε αποτελέσματα ο ιστορικός Ατρόμητος Βαρβάσαινας κερδίζει την άνοδο στην Α2, όντας πρώτος και στην κανονική περίοδο στον 1ο Όμιλο. Έχει όμως δύο παιχνίδια εκτός έδρας.

*Θα τον ακολουθήσει ο Ολυμπιακός Μυρτιάς που απέχει 3 βαθμούς κι έχει μέσα την Πρόοδο και τον Φίλιππο. Ίσως όμως, αν κάνει τις δύο νίκες να ισοβαθμήσει μεν, αλλά υστερεί στην ισοβαθμία.

 

Με Καράμπελα σκόρερ

Ο Ατρόμητος πήρε δύσκολη νίκη απέναντι στην ελλιπή Πρόοδο Σαλμώνης με σκορ 1-0 και γκολ του Καράμπελα με μακρινό βολέ. Η ομάδα της Σαλμώνης κατέβηκε και πάλι με σύνθεση ανάγκης και στο 80΄ έχασε με κόκκινη το Νίκο Κατσώλη.

 

Εξάρα η Μυρτιά

Με 6-2 φιλοδώρησε το Μυρσιναϊκό ο Ολυμπιακός Μυρτιάς στο γήπεδο Μυρσίνης. Η ομάδα του Χρονόπουλου ήταν καταιγιστική και πέτυχε  ευρεία νίκη με το Νεκτάριο Μπαρμπίκη να κάνει καρέ τερμάτων, ενώ οι Κολτσίδας, Γ. Νικολόπουλος σκόραραν από μια φορά.

*Για μια ακόμη φορά ο δυνατός Διγενής Χαριάς πέτυχε νίκη με ανατροπή νικώντας 4-3 το Φίλιππο Ανδραβίδας!

 

Το «μικρό» παιδικό

Στο τοπικό πρωτάθλημα Παίδων ίδια γεύση και φέτος. Έγιναν δύο μικροί όμιλοι. Στον πρώτο μετείχαν 4 ομάδες (Ξενοφών, Πανηλειακός, Αίολος, Αργοναύτης). Πενιχρή συμμετοχή. Στον άλλο όμιλο (Αστέρας, Βάρδα, Ηλειακός Βαρθολομιού, Αμαλιάδα 2008, Ηλειακός Λεχαινών). Εξίσου πενιχρή συμμετοχή.

 

*Παίξανε από 6 αγώνες και 8 αγώνες αντίστοιχα και τώρα πάνε στα ημιτελικά. Τρίχες κατσαρές…

 

*Για να δείτε διαφορές. Ο Ηλειακός Λεχαινών δεν έκανε ούτε μια ισοπαλία. Στα ημιτελικά και στον πρώτο αγώνα είχαμε Ξενοφών-Αστέρας 1-7. Ο άλλος Βάρδα-Πανηλειακός θα γίνει το προσεχές Σάββατο!

 

Ο Πήττας πάλι πρόεδρος

Ο γνωστός διαιτητής Άγγελος Πήττας για δεύτερη στη συνέχεια φορά εξελέγη πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μυρτιάς. Μια αξιόλογη επιτυχία για τον καλό αυτό διαιτητή!

 

Ο νέος Γενικός

Τυπική διαδικασία ήταν για τον πρόεδρο, Άρη, η αναδιάρθρωση της Εκτελεστικής Επιτροπής. Νέος Γενικός Γραμματέας ο μόνιμος μάρτυς τους στα δικαστήρια, ο κ. Ηλίας Παρασκευόπουλος, ο οποίος έχει διατελέσει και στο παρελθόν στην ίδια θέση!

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος