FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Άδικη ήττα ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 21-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Διαμαρτύρεται ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας για τη συμπεριφορά του ρέφερι Ζακεστίδη στον άτυχο αγώνα της πρεμιέρας απέναντι στην Παναχαϊκή. Και δεν έχει άδικο, γιατί σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο Αθηναίος διαιτητής έκανε το άσπρο μαύρο με τα σφυρίγματά του κι έκρινε έναν αγώνα που ήταν ντέρμπι και κρίθηκε στις λεπτομέρειες (73-68).

*Στο επόμενο παιχνίδι η ομάδα του κ. Νιπεργιάλη θα παίξει με τον Ήφαιστο Αιγίου στην Αμαλιάδα, ο οποίος στην πρεμιέρα έκανε το ρεπό του.

*Ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής σε 6 ομίλους πανελλαδικά, με τέσσερις ομάδες από την Πάτρα και από μία από Κυπαρισσία, Αίγιο, Καλαμάτα, Τρίπολη, Ρόδο, τον Εργοτέλη και τον Διαγόρα Ρόδου.

 

Μένει Πανηλειακό

Επάνω που τον είχαμε ξεχάσει τον Παναγιώτη Τσίγκρηλα, έγινε το πρόσωπο της ημέρας. Ο παίκτης που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία στη Θεσσαλονίκη συζητούσε με τον φιλόδοξο Ατρόμητο και ανακοινώθηκε η μεταπήδησή του εκεί από την ομάδα της Βαρβάσαινας. Όμως, ερωτηθείς ο Λάκης Αθανασόπουλος είπε ότι  ο παίκτης μένει στον Πανηλειακό που τον έχει ανάγκη!

*Ως γνωστόν ο αδερφός του, Δημήτρης, αγωνίζεται στη Θύελλα Πάτρας.

 

Μετά τη γκέλα, το αυτονόητο

Αφού εκεί στην ΕΠΣΗ έκαναν τη γκέλα την περασμένη αγωνιστική, επανόρθωσαν πράττοντας το αυτονόητο. Δηλαδή συνεχίζουν με την ίδια αγωνιστική, δηλαδή την πέμπτη. Αν είχαν πάρει διαφορετική απόφαση, δηλαδή αν συνέχιζαν με την έκτη, θα είχαν πράξει νέα γκέλα!

*Έκαναν μια ουσιώδη αλλαγή. Το Νίκη-Ξενοφών δεν γίνεται Δευτέρα αλλά Κυριακή. Μόνον το Πανηλειακός-Αστέρας θα γίνει Δευτέρα, του Αγ. Δημητρίου.

 

Θα ακολουθήσει η ΕΠΟ;

Μετά την απόφαση του κράτους να γίνονται αγώνες με το 10% των θεατών, ανάλογα με τη χωρητικότητα του γηπέδου, αναμένεται να πάρει απόφαση και η ΕΠΟ για τα τοπικά και εθνικά πρωταθλήματα. Άντε γιατί τα σωματεία δεν βγάζουν τώρα ούτε την αποζημίωση  της διαιτησίας και μηχανεύονται διάφορα για να μαζέψουν κανένα φράγκο!

 

Στη Θύελλα ο Λίλα

Ενισχύεται τεράστια η Θύελλα Πύργου με την απόκτηση του μέσου Φρανκ Λίλα από τον Πανηλειακό. Ο παίκτης ήταν βασικός πέρυσι για οχτώ παιχνίδια και ένα ως αναπληρωματικός, ενώ είχε πετύχει κι ένα γκολ.

 

Εξαίρετοι παρατηρητές

Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κανέναν από τους παρατηρητές αγώνων που υποβοηθούν το έργο της ΕΠΣΗ, αντί πινακίου φακής, θα γράψω δύο λόγια για δύο από αυτούς που συνάμα κατάγονται από τα Καβάσιλα. Ο ένας πρέπει να είναι ο αρχαιότερος των παρατηρητών, γιατί υπήρχε από της εποχής του μακαριστού Γ. Παπαγεωργίου και υπηρετεί το χώρο μέχρι σήμερα. Είναι ο Νίκος Κωστόπουλος που διακρίνεται για το ήθος και την προσωπικότητά του εντός γηπέδου. Εξαίρετος άνθρωπος και παράγοντας, κοσμεί το χώρο.

*Ο άλλος είναι νεότερος επί ημερών Κουλούρη, ο κ. Σίμος Μάλλιαρης, ο οποίος, αν δεν απατώμαι είναι και δημοτικός σύμβουλος Πηνειού. Προσφέρει υπηρεσίες παρατηρητού αγώνων από τη Ν.Μανωλάδα ως τη Κρέστενα. Ακούραστος, ανήσυχος, εξυπηρετικός στους αθλητικογράφους, τιμάει το χώρο του ποδοσφαίρου.

 

Το Ολυμπιακό Ράλλυ

Εδώ και πολλά χρόνια το Ολυμπιακό Ράλλυ κλέβει την παράσταση στα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα του τόπου και δη του Πύργου. Κόσμος και κοσμάκης παρακολούθησε την εκκίνηση και τις διαδρομές. Τα βράδυ του περασμένου Σαββάτου που έγινε η εκκίνηση εκατοντάδες φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού παρακολούθησαν το γεγονός. Αξίζουν για πολλοστή φορά έπαινοι στην ΑΟΛΑΠ για την διοργάνωση. Το θέαμα δε με τα βεγγαλικά και τα σκαουμπάρτα έκλεψε την παράσταση! Και του χρόνου…

 

Μέχρι τον τελικό!

Είδατε στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο την κλήρωση του Κυπέλλου μέχρι τους ημιτελικούς. Δεν ξέρω τι ακριβώς εξυπηρετεί αυτή η βιασύνη και το γεγονός ότι ένα σωματείο μπορεί εκ των προτέρων να γνωρίζει τι θα συναντήσει στο δρόμο του. Η διαδικασία έγινε-λόγω ιού- εν κλειστώ και παραβύστω, χωρίς την παρουσία παραγόντων.

*Αναρωτιέμαι αν αυτή η διαδικασία ακολουθιόταν μέχρι την τρίτη φάση και η προημιτελική κλήρωση γινόταν ενώπιον των εκπροσώπων, θα κουραζόταν κανείς;

 

Έχει και Εφετείο

Συζητήθηκε στο Εφετείο Πάτρας η υπόθεση της αγωγής του Πέτρου Σταθόπουλου κατά της ΕΠΣΗ. Στη διαδικασία παραβρέθηκε ο συνήγορος Χρήστος Κανελλακόπουλος από πλευράς Π.Α.Κ. Ηλείας, ενώ ο συνήγορος του κ. Κουλούρη ήταν απών. Φαίνεται θα έστειλε υπόμνημα. Άλλωστε στη δίκη του Πέτρου Μπηλιώνη δήλωσε σίγουρος πως η υπόθεση αυτή θα χαθεί για την Π.Α.Κ.Η. και στο Εφετείο. Ίδωμεν!

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος