FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Α2: Μεγάλες νίκες Βαρβάσαινας, ΠΑΟΚ

Ημερομηνία: 15-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Έκλεψε τη νίκη στο 90΄ ο Ατρόμητος Βαρβάσαινας μέσα στο Γεράκι από τον Εθνικό και είναι επικεφαλής του πρωταθλήματος Α2 Κατηγορίας μετά την τρίτη αγωνιστική.

Τα «Γεράκια» προηγήθηκαν στο 34΄ με τον Στ. Μαρκόπουλο, αλλά στο 43΄ ισοφάρισε ο Αθανασόπουλος για την ομάδα της Βαρβάσαινας! Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια ήταν καλύτεροι και είχαν σουτ στο δοκάρι, αλλά στο 90΄ ο Χρήστος  Αγγελόπουλος, που είχε περάσει στον αγώνα πέτυχε το νικητήριο γκολ για τον Ατρόμητο.

 

Η νίκη του Κακοβάτου

Μετά από σκληρό και δυνατό αγώνα ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Πηνειακού με το ισχνό 1-0, δείγμα της σθεναρής μάχης ανάμεσα στις δύο ομάδες. Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση σημείωσε στο 70΄ ο Δ. Νικολακόπουλος. Έτσι η ομάδα του Αλέκου Τομαρόπουλου κρατήθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, θέση που θα καθίσει και την προσεχή αγωνιστική, γιατί έχει τον αγώνα με τον Άρη Στρέφη.

 

Εκτός έδρας το Σκουροχώρι (0-2)

Με σκόρερ τον Π. Νικολόπουλο που είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, ο Λ. Αστέρας πέρασε σαν σίφουνας από το γήπεδο Καράτουλα και νίκησε το Διγενή Χαριάς με σκορ 2-0. Ο σκόρερ πέτυχε το πρώτο γκολ με καλοχτυπημένο φάουλ και το δεύτερο με σουτ-κεραυνό. Μελανό σημείο του αγώνα η αποβολή του Βλασσόπουλου των φιλοξενουμένων για εξύβριση αντιπάλου. Η απουσία του Θεοδωρακόπουλου των γηπεδούχων αισθητή.

 

Λευκή ισοπαλία στον Καρδαμά

Δεν είχε γκολ στο γήπεδο Καρδαμά το Σάββατο κι έτσι Θύελλα και Κένταυρος μοιράστηκαν τους βαθμούς, πράγμα που αποτελεί επιτυχία για την ομάδα του Σώστη. Το 0-0 έστεψε τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων. Ο Κένταυρος είχε δοκάρι με τον Θανάση Νικολόπουλο και στο 85΄ άγγιξε το γκολ, αλλά δεν το κατόρθωσε και παραλίγο στη λήξη να δεχτεί γκολ. Τελικά το 0-0 είναι δίκαιο αποτέλεσμα.

 

Πρώτη νίκη ο Α.Ο. Μακρίσια

Πράγματα και θαύματα έκανε ο 17χρονος Γιώργος Θεοχαρόπουλος και φιλοδώρησε τους Λέοντες με τέσσερα γκολ (6΄, 30΄, 52΄, 73΄) ώστε η ομάδα του να κάνει πρώτη νίκη (4-2). Εξάλλου οι Λέοντες το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τον Μπάκο (39΄ και 60΄).

 

Δεν μετέχουν οι Πρίγκιπες

Άλλη μια ομάδα  που είχε δηλώσει συμμετοχή στη Β΄ Κατηγορία, δήλωσε αδυναμία να μετάσχει στο πρωτάθλημα και δεν μετέσχε στην κλήρωση του πρωταθλήματος. Έτσι τώρα ενώ ο πρώτος όμιλος έχει 12 ομάδες, οι άλλος θα έχει μόνο 10. Η ομάδα αυτή είναι η Ακαδημία των Λεχαινών, οι Πρίγκιπες, οι οποίοι όλα τα προηγούμενα χρόνια είχαν δουλέψει με ταλέντα της περιοχής.

 

Αλλαγή πλεύσης

Στους μηδέν βαθμούς είναι καθηλωμένος για τέταρτη αγωνιστική ο «νεοφώτιστος» Ερμής Πλατάνου. Έπειτα από την παραίτηση του Κώστα Σακέλλη παραμένει ακέφαλος και διερωτάται κανείς πού πάει η ομάδα. Έχει βέβαια την απουσία του Παπαγεωργίου, αλλά αυτό δεν μπορεί να δικαιολογήσει το εύρος της ήττας από τη Βρίνα. Επειγόντως ζητείται αλλαγή πλεύσης.

 

Διαιτητική ένδεια

Η απόλυτη διαιτητική ένδεια σημειώθηκε την αγωνιστική που μας πέρασε. Εξήγηση δεν μπορούμε να δώσουμε, πώς να το κάνουμε. Δεν ανακοινώνει τίποτε η Επιτροπή ούτε επιθυμούμε να ρωτάμε. Επτά διαιτητές έπαιξαν όλα τα παιχνίδια Α1 και Α2 και μόνον ένας ορίστηκε μια φορά (Γκατζόπουλος). Ακόμα και ο Ρηγόπουλος που είχε οριστεί Γ΄ Εθνική έπαιξε δύο παιχνίδια. Πρωτοφανές να ορίζεται σε εθνικό πρωτάθλημα και να παίζει και τοπικό ανεξάρτητα αν είναι φιλικό (Παναχαϊκή-Αιγάλεω). Αλήθεια, ο κ. Κυριακάκης ρώτησε τους παράγοντες της πατρινής ομάδας πώς τα πήγε;

 

*Από τους ορισμούς έλειπαν οι Παρασκευόπουλος, Β. Τσάκαλης, Αποστολόπουλος για λόγους που τους αγνοούμε. Άραγε να έκαναν κώλυμα ή τιμωρήθηκαν; Η ΚΕΔ κοινοποιεί κάτω από τους ορισμούς τα κωλύματα για λόγους διαφάνειας. Εδώ φαίνεται ότι ζητάμε πολλά!

 

*Ο Νίκος Σταυρόπουλος έπαιξε δύο παιχνίδια (Καρδαμάς, Γεράκι) και οι εντυπώσεις ήταν καλές, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Το γράφουμε αυτό, γιατί στις προηγούμενες περιόδους είχε αδικηθεί από την Επιτροπή.

 

Μαρκαντωνάτος-Ηλιόπουλος

Τώρα με τους παρατηρητές διαιτησίας γίνεται άλλο παιχνίδι. Τους Ηλιόπουλο, Μαρκαντωνάτο δεν τους θέλει, φαίνεται, το αφεντικό και η Επιτροπή δεν τους ορίζει, πέραν πάσης αντιλογίας και αμετροέπειας. Δεν τους το λέει τουλάχιστον. Τους αγνοούν. Ωραία συμπεριφορά απέναντι στους συναδέλφους τους, οι οποίοι έχουν παίξει εθνικά πρωταθλήματα. Θέλουν να τους διώξουν, όπως έδιωξαν τον Ανδρέα Δούφα, έναν αξιόλογο άνθρωπο. Αλλά θα επανέλθουμε!

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος