FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Θρήνος για τον Δανίκα

Ημερομηνία: 02-12-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το ηλειακό ποδόσφαιρο από προχτές είναι πιο φτωχό, αφού έχασε ένα διαμάντι του πάνω στην ωριμότητά του. Ο Γιάννης Δανίκας έφυγε και ήταν μόλις 52 ετών, πάνω στην ωριμότητα του, αφήνοντας τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά του μόνα στη ζωή. Αυτή ήταν η τύχη του…

*Τον γνώρισα εδώ και χρόνια  από ποδοσφαιριστή του Αστέρα αλλά και αργότερα ως προπονητή και γενικά ως άνθρωπο του ποδοσφαίρου. Πάντοτε πρόθυμος να μας πληροφορήσει για τα δρώμενα του ποδοσφαίρου, αφού δεν άφηνε αγώνα σπουδαίο ή όχι που να μην τον παρακολουθήσει. Ήταν γνώστης των θεμάτων των ομάδων, των προπονητών και των παικτών. Ένας θησαυρός ανεκτίμητος πληροφοριών… Στο θλιβερό άκουσμα της είδησης ταραχτήκαμε, νιώσαμε αδύναμοι μπροστά στο τραγικό νέο που μας στερεί από ένα καλό φίλο. Η πανδημία δεν μας επέτρεψε να έρθουμε για τον τελευταίο ασπασμό.

*Γιάννη, καλό σου ταξίδι στην αγκαλιά του Φωτοδότη!

 

Μαραντόνα, εσύ σούπερ σταρ

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν αφιερωμένη ολότελα στον αοίδιμο Μαραντόνα. Και τι δεν γράφτηκε και τι δεν ειπώθηκε για το μάγο της μπάλας από την Αργεντινή. Στην ημερήσια διάταξη και η σύγκριση με τον Πελέ, τον άλλο μεγάλο μάγο της μπάλας. Όμως η υπεροχή του Μαραντόνα ήταν εμφανής. Γιατί ο Πελέ είχε συμπαίκτες μεγάλους μπαλαδόρους (Γκαρίντσα, Ντίνι, Βάβα), ενώ ο Μαραντόνα σήκωσε στους ώμους του ολόκληρη την Αργεντινή και την ανέδειξε παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Μεξικό.

*Μεγάλες τιμές γνώρισε ο Μαραντόνα και μετά θάνατον καθώς ένα ολόκληρο έθνος υποκλίθηκε στη σορό του.

 

Χαλί το γήπεδο

Παίκτες και παράγοντες του Παμβουπρασιακού είναι σε απόγνωση από τη διακοπή των πρωταθλημάτων! Με δηλώσεις τους τόσο οι παίκτες όσο και παράγοντες εξέφρασαν την ταλαιπωρία του σωματείου τους μετά τη νέα περιπέτεια. Έχουν τα δίκια τους οι άνθρωποι… Όμως την αγανάκτησή τους μειώνει-κατά τη γνώμη μου- το γεγονός ότι το γήπεδο της ομάδας, το περίφημο «Γρ. Καλάκος» έγινε πάλι στολίδι. «Χαλί» όπως γράψαμε κι εμείς.

*Υπομονή, παιδιά, πιστεύουμε ότι μετά τις γιορτές θα το χαρείτε!

 

Στη μάχη της ελαιοπαραγωγής

Στη «μάχη» της ελαιοπαραγωγής έχουν πέσει όλοι οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές των ηλειακών σωματείων. Θα μαζέψουν τις ελιές τους με την ησυχία τους. Υπομονή, παιδιά, σε λίγο καιρό μπορεί να ξαναμπείτε στα γήπεδα.

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος