FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: O Μπουρούσης στην Καρδίτσα!

Ημερομηνία: 01-10-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το «μπαμ» έκανε ο Α.Σ. Καρδίτσας στο μπάσκετ με την απόκτηση του Μπουρούση! Ο καλαθοσφαιριστής είχε ανακοινώσει πως αποσύρεται από τα παρκέ. Να όμως που επιστρέφει ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ στα τερέν της Α2. Θέλει να ενισχύσει την προσπάθεια της ιδιαίτερης πατρίδας του για να προβιβαστεί στην Α1. Ήταν ισχυρή η Καρδίτσα αλλά τώρα γίνεται πανίσχυρη με τον Μπουρούση σέντερ!

 

Έχασε στο φιλικό ο Κόροιβος

Ο Κόροιβος πήγε προχθές στο Μεσολόγγι κι έδωσε το πρώτο φιλικό με τον Χαρίλαο Τρικούπη. Είχε ελλείψεις η ομάδα του Δελέγκου κι έχασε με ασύνηθες μεγάλο σκορ. Η σειρά του Ντίνου Καλαμπάκου να έρθει τώρα στην Αμαλιάδα για μια ακόμη φιλική συνάντηση.
*Όπως θυμάστε προ μηνός ο Χαρίλαος Τρικούπης έγινε… σκόνη στην Αμαλιάδα για το Κύπελλο.
*Πάντως, ο Καλαμπάκος έχει φτιάξει μια καλή ομάδα και τώρα το δείχνει. Την προηγούμενη εβδομάδα έδωσε δύο φιλικά στην Αθήνα και νίκησε διαδοχικά το Παγκράτι (74-69) και τον Πανερυθραϊκό (68-62) και μάλιστα χωρίς τους Βασιλόπουλο-Παπαδιονυσίου.

 

Τα αλλάζει όλα!

Και μια και καταπιαστήκαμε με το μπάσκετ να πούμε πως ο θριαμβευτής των εκλογών, Βαγγέλης Λιόλιος, τα αλλάζει όλα, αρχίζοντας από τη διαιτησία, όπου ο διεθνής Χρήστος Χριστοδούλου αναλαμβάνει ειδικός σύμβουλος επί θεμάτων διαιτησίας. Στην Κ.Ε.Δ. πρόεδρος θα είναι ο Πιτσίλκας και μέλη οι Μουζάκης, Μπήτης.
*Ακόμη θα γίνει σταδιακή μείωση των ομάδων στις εθνικές κατηγορίες (Α2, Β΄ και Γ΄ Εθνική).

 

Διαβουλεύσεις

Σιγά σιγά αρχίζουν προετοιμασία οι ομάδες της Α΄ τοπικής Ηλείας. Μεθαύριο λήγει η προθεσμία για τη δήλωση συμμετοχής των ομάδων και είναι ηλίου φαεινότερον ότι ο μεν Ερμής Πλατάνου δεν θα δηλώσει συμμετοχή λόγω μεγάλων προβλημάτων που δεν μπορούν να ξεπεραστούν. Οι 15 υπόλοιποι θα μετάσχουν χωρισμένοι σε δύο ομίλους (8 και 7 ομάδες).
*Το πρόβλημα το μεγάλο είναι το κατοπινό και αφορά την ανάδειξη του πρωταθλητή. Θα γίνει με τη μία συνάντηση (σε ουδέτερο γήπεδο) με δύο συναντήσεις στην έδρα του καθενός ή θα γίνει με πλέι-οφ τεσσάρων ομάδων, όπως εισηγούνται ορισμένοι.
*Μην φοβάστε την εισήγηση, που θα είναι και απόφαση, θα την κάνει ο ίδιος ο… αρχηγός!

 

Να ξεκινήσουν!

Με έκδηλο ενδιαφέρον ξεκίνησαν τα φιλικά. Οι ομάδες δοκιμάζουν παίκτες, συστήματα και κάνουν τις επιλογές τους. Θα τους πάρει καιρός ακόμη. Να ξεκινήσουν όλοι και η Προοδευτική και η Ολυμπιάδα και η Θύελλα και το Πελόπιο.

 

Αργεί η έναρξη της Γ΄

Δεν γνωρίζουμε ακόμη και σήμερα, που μπήκαμε στον Οκτώβρη, αν στις 10 του μήνα θα έχουμε την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής ή θα πάμε στις 17 Οκτωβρίου. Για όλα ευθύνεται το Δ.Σ. της Super League 2 και η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού που κάνουν τα δικά τους και βγάζουν ή μπάζουν μέσα τις ομάδες. Πού να ξέρουμε εμείς τι μαγειρέματα γίνονται εκεί μέσα και να που στο τέλος τα σωματεία φτάνουν στα δικαστήρια!

 

Διεργασίες για τους ομίλους

Πυρετός διεργασιών επικρατεί στην ΕΠΟ σχετικά με τον καταρτισμό των ομίλων της Γ΄ Εθνικής. Ένα σενάριο λέει πως οι τρεις ομάδες της Αιτωλοακαρνανίας (Ναύπακτος, Παναγρινιακός, Αμβρακικός Λουτρού) θα έρθουν προς τα εδώ, όπου θα είναι οι τρεις της Αχαΐας, οι δύο της Ηλείας, μία της Ζακύνθου, μία της Μεσσηνίας, μία της Λακωνίας, και δύο της Αρκαδίας (Παναρκαδικός, Ερμής Μελιγούς) και για να είναι άρτιος ο όμιλος θα τοποθετήσουν π.χ. την Αναγέννηση Άρτας! Καλύτερα πάντως ξέρει ο Άγγελος Δανιήλ, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας…
*Όσο για τις δύο ομάδες της Αργολίδας (περιοχή Ερμιονίδας) πάνε για όμιλο Αττικής.

 

Η άρνηση

Αυτό που συνέβη με το Σπύρο Νούσια και το σωματείο του Γουμέρου συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Ευτυχώς που ο Σπύρος πολύ νωρίς (την επόμενη μέρα) ειδοποίησε τους ανθρώπους της Ολυμπιάδας, που λόγω προβλημάτων δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί στα καθήκοντα και τις απαιτήσεις του σωματείου.

 

Η Ζάκυνθος στη SL2

Η Ζάκυνθος βρίσκεται εδώ και κάμποσες ημέρες για προετοιμασία στην Βόρεια Ελλάδα. Συγκεκριμένα στην περιοχή της Ραιδεστού. Μάλιστα, έδωσε και φιλικό αγώνα με τη Δόξα Δράμας. Άρα θεωρούν βέβαιη τη συμμετοχή τους στην SL 2. Κι επειδή ψάχναμε τον Αλέξη Νικολακόπουλο, ο παίκτης από την Ηλεία έχει πάει στη Ζάκυνθο, όπως και ο μικρός Κάρδαρης του Αίαντα.

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος