FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτή Επιστολή Αντώνη Καράμπελα στο Δήμαρχο Πύργου: «Απέβαλε την υβριστική, την εριστική και αλαζονική συμπεριφορά σου»

Ημερομηνία: 04-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Να αποβάλει την «υβριστική, την εριστική και αλαζονική συμπεριφορά» καλεί μέσω ανοιχτής επιστολής τον Δήμαρχο Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλο, ο επικεφαλής της παράταξης «Πύργο- Έργο Πολιτών» Αντώνης Καράμπελας, προτρέποντας τον ταυτόχρονα, να ακολουθήσει το δρόμο της ενότητας, της συνεννόησης, της σύγκλισης και της συνεργασίας. Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής:

«Κύριε Δήμαρχε

Τα τελευταία αδιανόητα και ακατανόητα γεγονότα που διαδραματίστηκαν  στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  την 29-1-2020, μας υποχρεώνουν δημόσια να απευθυνθούμε και σε σένα αλλά και στους πολίτες του Δήμου μας προκειμένου να ξεκαθαρίσουμε τις θέσεις της παράταξής μας «ΠΥΡΓΟΣ-ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ».

Συγκεκριμένα η «επίθεση» που έκανες σε δύο Δημοτικούς Συμβούλους της Παράταξής μας (Γιάννη Παναγόπουλο και Διονύση Μπέλτσο) με προσβλητικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς  στην συζήτηση για το τεχνικό πρόγραμμα του 2020, θεωρείται από εμένα και την Παράταξη συνολικά απαράδεκτη, αδιανόητη, άφιλη και αχάριστη.

Μάλιστα δε, σε Δημοτικούς Συμβούλους με διαδρομή στην Αυτοδιοίκηση και με θετικό πρόσημο από τους πολίτες που τους επέλεξαν με την ψήφο τους. Βέβαια αντίστοιχη συμπεριφορά έχεις επιδείξει και σε άλλους Δημοτικούς Συμβούλους άλλων παρατάξεων και όχι μόνο μία φορά αλλά πολλές φορές σε συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δήμαρχε

δημόσια, καθαρά, παστρικά (που λένε στο χωριό μου) θέλω και θέλουμε να σου πούμε ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν θα τις ανεχτούμε έκτοτε.

Ταυτόχρονα θέλουμε να σημειώσουμε ότι η Παράταξή μας πάντα έχει ως στόχο την συνεργασία, την σύνθεση και τη σύγκλιση στα μεγάλα θέματα (Δρόμος Πάτρα-Πύργος, ΤΕΦΑΑ, λειτουργία κλειστής δομής προσφύγων –μεταναστών, πυροδάνεια κ.α).

Γνωρίζετε ότι στις συζητήσεις για τα θέματα αυτά στο Δ.Σ., είμαστε η μοναδική ίσως παράταξη, που πάντοτε κατέθετε και  μάλιστα εγγράφως, τις προτάσεις-θέσεις μας προκειμένου αποτελεσματικά και δυναμικά να επιτύχουμε την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων  του Δήμου μας, στοχεύοντας στην ένωση δυνάμεων και στην γεφύρωση  των αντιθέσεων.

Προσωπικά εγώ και οι εκλεγέντες Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παράταξης μας, κύριε Δήμαρχε, δεν είχαμε σε προτεραιότητα την κατάληψη κάποιας θέσης εξουσίας στην Δημοτική αρχή. Και δεν το θελήσαμε να γίνουμε ΄΄υποτελείς΄΄ για μια θέση, γιατί απλούστατα δεν ήταν αναγκαία και απαραίτητη για εμάς. Στόχος μας ήταν και παραμένει σταθερός, να συμβάλλουμε εποικοδομητικά με προτάσεις και θέσεις για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες του Δήμου μας. Γιατί ο πολίτης είναι υπεράνω των ατομικών και προσωπικών φιλοδοξιών.

Κύριε Δήμαρχε

Για το καλό του Δήμου μας,σε καλούμε για άλλη μία φορά (το έχουμε κάνει ήδη με δημόσιες τοποθετήσεις μας και αναφορές σε συνεδριάσεις του Δ.Σ.) να αποβάλλεις, να τελειώνεις επιτέλους με την αλαζονική, εριστική και υβριστική συμπεριφορά σου όχι μόνο προς τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και προς τις άλλες εκφάνσεις των θεσμών και ιδιαίτερα της Αυτοδιοίκησης του Νομού μας.

Και σας προτρέπουμε να ακολουθήσετε τον δρόμο της ενότητας, της συνεννόησης, της σύγκλισης και της συνεργασίας. Γιατί πολύ απλά , δεν είστε μέρος μόνο της επίλυσης των προβλημάτων του τόπου μας, είστε λόγω της αυτοδιοικητικής και βουλευτικής σας διαδρομής, μέρος και των προβλημάτων. Ελπίζω αυτό να το κατανοήσετε έγκαιρα.

Για την Παράταξη «ΠΥΡΓΟΣ-ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ»

Αντώνης Καράμπελας


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος