FOLLOW US: facebook twitter

Άνοιξη στο Περιφερειακό Ιατρείο Ανδραβίδας

Ημερομηνία: 22-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
Ολοκληρώθηκε η  β΄φάση του προγράμματος «Για έναν ομορφότερο δήμο»  με την συμμετοχή μαθητών του ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Λεχαινών

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη δράση συνεργασίας του προγράμματος “Για έναν ομορφότερο Δήμο” που εκπονήθηκε από την Ομάδα Βουλής των Εφήβων του ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ Λεχαινών με το Ν.Π.Δ.Δ Αθλητισμού Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Οι μαθητές υπό την άψογη καθοδήγηση του Καθηγητή τους και Συντονιστή του Προγράμματος κ.Χριστοπουλου φύτεψαν τριανταφυλλιές στο Περιφερειακό Ιατρείο Ανδραβίδας φέρνοντας την Άνοιξη στο τοπίο αλλά και συμβολικά στις καρδιές των ασθενών.

Τους μαθητές συνόδευσε η Διευθύντρια του ΓΕΛ Λεχαινών κ.Σπυροπουλου η οποία δήλωσε ενθουσιασμένη με την δράση και την προσφορά των μαθητών.

Κοντά τους παρευρέθηκαν ο πάντα πρόθυμος πρόεδρος της Δημ.Κοινοτητας Βάρδας κ.Χρηστος Ρετουνιωτης που συνέβαλε ουσιαστικά καθώς και η πρόεδρος της Δημ. Κοινότητας Ανδραβίδας κ. Ζωή Καραβανα η οποία ως εκπαιδευτικός και αυτή εξήρε την δράση που ομορφηνε την πόλη της Ανδραβίδας.

Η κ. Άννα Γεωργιοπούλου ως πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Αθλητισμού και Πολιτισμού του δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης, ευχαρίστησε θερμά τα παιδιά για την προσφορά τους ,τους νέους ενεργούς και υπεύθυνους πολίτες του δήμου, τον Συντονιστή τους κ. Χριστοπουλο για την άψογη συνεργασία καθώς επίσης και τους δραστήριους πρόεδρους κ.Καραβανα και κ.Ρετουνιωτη. Τέλος, ευχήθηκε η δράση αυτή των μαθητών να αποτελέσει πρότυπο για την εκπαιδευτική κοινότητα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος