FOLLOW US: facebook twitter

Άνοιξε το νέο Τουρισμός για Όλους με ειδικό «μπόνους» για τα voucher για διακοπές μέχρι και 31 Δεκεμβρίου 2020

Ημερομηνία: 30-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Οικονομία

Ξεκινάει το νέο πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους και την χορήγηση voucher ποσού έως 120 ευρώ, για διακοπές σε περιοχές της Ελλάδας μέσω τουριστικών γραφείων. Το υπουργείο Τουρισμού άνοιξε χθες τις αιτήσεις για τα ταξιδιωτικά γραφεία και θα ακολουθήσει η πρόσκληση για τους πολίτες δικαιούχους των voucher.

Το υπουργείο Τουρισμού καλεί με πρόσκληση του, τους ενδιαφερόμενους παρόχους/τουριστικά γραφεία που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» έτους 2020 μέσω τουριστικών γραφείων να υποβάλουν αιτήσεις συμμετοχής στην ηλεκτρονική εφαρμογή www.tourism4all.gov.gr μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης, τις ημερομηνίες από 29/09/2020 έως 05/10/2020

Αντικείμενο του προγράμματος είναι η ενίσχυση δικαιούχων και των ωφελουμένων μελών τους, για την πραγματοποίηση διακοπών εντός της ελληνικής επικράτειας, μέσω τουριστικών γραφείων της Ελλάδας, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Η ενίσχυση γίνεται με τη χορήγηση «Διατακτικής Ταξιδίου -e-voucher»

Το ύψος της οικονομικής αξίας του e-voucher που αποτελεί την επιδότηση του δικαιούχου και των ωφελουμένων αυτού, είναι το πενήντα τοις εκατό (50%) ή εξήντα τοις εκατό (60%) για τις κατηγορίες ατόμων με ποσοστό νοητικής ή σωματικής αναπηρίας τουλάχιστον 67%, του τουριστικού πακέτου που προσφέρει ο πάροχος/τουριστικό γραφείο, με ανώτατο όριο κατ’ άτομο (δικαιούχο ή ωφελούμενο) τα εκατόν είκοσι ευρώ (120€).

Η διάρκεια του προγράμματος ορίζεται από την επομένη της δημοσίευσης των οριστικών πινάκων των δικαιούχων έως 31.12.2020.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος