FOLLOW US: facebook twitter

Άνοιξε το κατάστημα χριστουγεννιάτικων δώρων από το «Χαμόγελο» μέχρι και τις 4 Ιανουαρίου στον Πύργο

Ημερομηνία: 04-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

Το δικό του κατάστημα δώρων – gift shop- λειτουργεί από χθες το Χαμόγελο του Παιδιού στην οδό Ερμού 7 στον Πύργο, το οποίο θα είναι ανοιχτό μέχρι και τις 4 Ιανουαρίου 2020 (ώρες καταστημάτων) για όλους όσους θέλουν να επιλέξουν υπέροχα χειροποίητα χριστουγεννιάτικα δώρα που έχουν προετοιμάσει και φέτος οι εθελοντές του συλλόγου.

Ουσιαστικά με το κατάστημα αυτό που θα έχει μεγάλη διάρκεια λειτουργίας, αντικαθίσταται το γνωστό σε όλους χριστουγεννιάτικο bazaar που πραγματοποιούνταν τις προηγούμενες χρονιές και μόλις για λίγες ημέρες στο φουαγιέ του Διοικητηρίου.

Όπως τόνισε η κ. Χριστίνα Γκότση, υπεύθυνη του εθελοντικού δημιουργικού εργαστηρίου του «Χαμόγελου» πρόκειται για το πρώτο χριστουγεννιάτικο κατάστημα του Συλλόγου με ένα μεγαλύτερο bazaar, στο οποίο μπορεί να βρει κανείς, είδη του Χαμόγελου αλλά και κατασκευές των εθελοντών. «Γούρια, χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, κατασκευές, ημερολόγια και πολλά άλλα που έχουν φτιάξει με πολύ αγάπη οι εθελοντές μας και τα διαθέτουν για τους σκοπούς του Χαμόγελου. Όλα τα έσοδα, θα διατεθούν για τα παιδιά που μένουν στα σπίτια μας. Εδώ στην Ηλεία, έχουμε το σπίτι στην Κυλλήνη και το σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας στη Βροχίτσα. Φέτος αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι με μεγαλύτερη διάρκεια γιατί ο κόσμος μας έχει αγαπήσει και μας στηρίζει διαρκώς. Χωρίς τη στήριξη του κόσμου, δε θα υπήρχε το Χαμόγελο, θα έσβηνε… Ο κόσμος βοηθάει και το Χαμόγελο διατηρείται… Το Σάββατο λοιπόν, σας καλούμε όλους στα εγκαίνια του καταστήματος μας, στις 11 το πρωί όπου θα έχουμε μια όμορφη γιορτή με πολλά χάπενινγκς».

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος το «Χαμόγελο» θα συμμετέχει με δρώμενα και bazaar και στο Χριστουγεννιάτικο χωριό που θα στηθεί στο πρώην εργοστάσιο Ξυστρή.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος