FOLLOW US: facebook twitter

Άνοιξε τις πύλες της η 18η Έκθεση Βιβλίου στην Κουρούτα

Ημερομηνία: 01-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός
-Χιλιάδες τίτλοι βιβλίων περιμένουν τους βιβλιόφιλους της Ηλείας

Τις πύλες της άνοιξε για το κοινό την Τετάρτη το βράδυ με αρκετά μεγάλη επισκψιμότητα, η  18η Έκθεση Βιβλίου στην παραλία της Κουρούτας, όπου κάθε χρόνο τέτοια εποχή δίνεται το ραντεβού των βιβλιόφιλων της ευρύτερης περιοχής.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Nikos Sapsalis, άτομα στέκονται και γένι

Την έκθεση βιβλίου όπως και όλες τις άλλες εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν στον ίδιο χώρο στην Κουρούτε- έπεται η έκθεση Ηλείων καλλιτεχνών- διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας ευελπιστώντας να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κόσμου όχι μόνο από την Αμαλιάδα και τον κάμπο αλλά και όλη την Ηλεία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, ουρανός, πίνακας και υπαίθριες δραστηριότητες

Οι επισκέπτες της έκθεσης από το πρώτο βράδυ, έσπευσαν να ρίξουν μία ματιά, να διαβάσουν τα εξώφυλλα και να αγοράσουν βιβλία που θα τους κρατήσουν συντροφιά στο υπόλοιπο του καλοκαιριού τους, από την τεράστια ποικιλία της θεματολογίας των βιβλίων που διαθέτει. Δεκάδες ελληνικοί και ξένοι οίκοι παρουσιάζουν τις τελευταίες τους εκδόσεις και χιλιάδες τίτλοι βιβλίων για κάθε ηλικία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, ουρανός, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες

Βιβλιοπωλεία που συμμετέχουν είναι η «Βιβλιοπαιδεία», το «Βιβλιοπανόραμα», ο «Κύκλος» και η «Γνώση» κλπ, ενώ μεταξύ άλλων ο Εμπορικός Σύλλογος έχει ετοιμάσει παράλληλες εκδηλώσεις, όπως παρουσιάσεις βιβλίων από τους συγγραφείς, μουσικές εκδηλώσεις και πολλές άλλες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους επισκέπτες. Και ο δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος που παρευρέθηκε στην έκθεση βιβλίου στην Κουρούτα και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νίκος Σαψάλης, κάλεσαν τον κόσμο να την επισκεφθεί και τόνισαν ότι πρόκειται για ένα μεγάλο πολιτιστικό γεγονός για την περιοχή που δίνει την ευκαιρία στον επισκέπτη να έρθει σε επαφή με τον κόσμο του βιβλίου και να περιηγηθεί στα περίπτερα της έκθεσης να αναζητήσει αυτό που τον ενδιαφέρει.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και εσωτερικός χώρος

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και τις 11 Αυγούστου και θα είναι ανοιχτή απογευματινές  και βραδινές ώρες, από τις 8 το βράδυ έως και τα μεσάνυχτα και έτσι ο επισκέπτης μπορεί κάλλιστα να την συνδυάσει με μια ωραία βόλτα για καφέ στην Κουρούτα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, ουρανός, δέντρο, σύννεφο και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος