FOLLOW US: facebook twitter

Άνοιξε και επισήμως τις πύλες της η 34η Εμποροπανήγυρις Στρεφίου – Αναβαθμισμένη με πλήθος επισκεπτών από όλη την Ηλεία

Ημερομηνία: 15-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

Με τα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή το βράδυ,  άνοιξε και επίσημα τις πύλες της η 34η εμποροπανήγυρη Στρεφίου που συγκέντρωσε και συγκεντρώνει εκατοντάδες επισκέπτες από την ευρύτερη περιοχή και τους γύρω νομούς που καταφτάνουν για να ψωνίσουν και να διασκεδάσουν όπως κάθε χρόνο.

Αναβαθμισμένη φέτος η διοργάνωση, όπου δεκάδες μικροπωλητές και επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα, προσφέρουν μια τεράστια γκάμα προϊόντων, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να κάνει αγορές σε πολύ καλές τιμές. Παράλληλα στο χώρο της εμποροπανήγυρις λειτουργεί όπως πάντα Λούνα Παρκ, πάγκοι με παραδοσιακά γλυκίσματα, λουκουμάδες, χαλβά φαρσάλων και πολλά άλλα είδη,  ενώ οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με καλλιτεχνικό πρόγραμμα που υπάρχει κάθε βράδυ.

Στην τελετή των εγκαινίων χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Ηλείας κ. Γερμανός συνεπικουρούμενος από τον Επίσκοπο Ωλένης κ. Αθανάσιο, παρουσία βουλευτών, πολιτικών, της περιφερειακής αρχής και του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, με τις ευχές όλων για καλές δουλειές και επιτυχία στην διοργάνωση της εμποροπανήγυρις που αποτελεί εδώ και 34 χρόνια τον μεγαλύτερο εμπορικό θεσμό για την περιοχή μας.  Ο Μητροπολίτης συνεχάρη τους διοργανωτές για την άψογη διοργάνωση καθώς και τον δήμο Αρχαίας Ολυμπίας που στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια την ιστορική εμποροπανήγυρη του Στρεφίου. Από την πλευρά του ο δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Γιώργος Γεωργιόπουλος τόνισε ότι η δημοτική αρχή καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε κάθε χρόνο το αποτέλεσμα να είναι καλύτερο και αυτό αποδεικνύεται και από το πλήθος των επισκεπτών που περιμένουν κάθε Οκτώβρη αυτό το ξεχωριστό γεγονός για την Ηλεία για να ψωνίσουν και να διασκεδάσουν. Παράλληλα ανακοίνωσε ότι μέρος των εσόδων του δήμου από το πανηγύρι, θα διατεθεί στην Τ.Κ Στρεφίου, πάγιο αίτημα των κατοίκων και προεκλογική δέσμευση του ιδίου. Χαιρετισμούς απηεύθυναν η πρόεδρος της Επιτροπής διοργάνωσης, αντιδήμαρχος Ρόη Αντωνοπούλου, η πρόεδρος της Τ.Κ Στρεφίου Αθανασία Κούρβα και η εκπρόσωπος της διοργανώτριας Ανδριάνα Γεωργιοπούλου. Ακολούθησε χορευτικό πρόγραμμα από το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Στρεφίου και αργότερα καλλιτεχνικό πρόγραμμα και οι καθιερωμένες γουρουνοπούλες από τα καταστήματα εστίασης που βρίσκονται εντός του χώρου της εμποροπανήγυρις.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές Ηλείας Θ. Αυγερινοπούλου, Α. Νικολακόπουλος και Μ. Κατρίνης, ο αντιπεριφερειάρχης αγροτικης ανάπτυξης Θ. Βασιλόπουλος, ο βοηθός περιφερειάρχης Δ. Νικολακόπουλος, ο δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Γ. Γεωργιόπουλος, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι,  οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης Θ. Κοτζιάς και Γ. Αηδόνης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Όλες τις επόμενες ημέρες υπάρχει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και στην Παρασκευή 18 Οκτωβρίου θα εμφανιστεί η Κατερίνα Στανίση!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος