FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Για νίκη στη Μεσσήνη ο ΠΑΟ Βάρδας

Ημερομηνία: 23-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μέχρι τη Μεσσήνη θα πεταχτεί η ομάδα του Παμβουπρασιακού την Κυριακή, να δοκιμάσει τις δυνάμεις του απέναντι στο νεοφώτιστο Πάμισο, ο οποίος μέχρι τώρα δεν έχει αγωνιστεί στο γήπεδό του. Έπαιξε δύο φορές στη Ζάκυνθο και έχει μία ήττα (Σκουλικάδο) και μία νίκη (Τσιλιβή).

*Η ομάδα του Τσίρκοβιτς είναι ανώτερη και θα πάρει ακόμη και το τρίποντο, αν έχει καλή απόδοση και τύχη. Στο παιχνίδι θα σφυρίξει ο Λιάρος (Λακωνίας) που είναι τρίτο χρόνο στη Γ΄ Εθνική.

 

Ταλαιπωρία του Αίαντα

Νέα περιπέτεια για τον Αίαντα, αφού ο αγώνας με τον Α.Ο. Διαβολιτσίου πάει για αναβολή με δεδομένο ότι παίκτες της ομάδας από τη Μεσσηνία βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Αν τα πράγματα είναι έτσι θα είναι μεγάλη ταλαιπωρία της ομάδας του Θοδωρή Ανδριόπουλου, αφού ήδη μετράει την αναβολή με τα Βραχνέικα.

*Αναβολή ήδη έχει το παιχνίδι Εθνικός Σκουλικάδου-Διαγόρα, καθώς και άλλα τέσσερα παιχνίδια στους άλλους ομίλους. Βλέπετε ότι η ΕΠΟ ενεργεί όπως πρέπει κι όχι στην τύχη. Η ΕΠΣΗ ενήργησε επιπόλαια και βεβιασμένα την προηγούμενη εβδομάδα, όταν λόγω προβλήματος που είχε μια ομάδα ανέβαλε όλη την αγωνιστική και στις δύο κατηγορίες! Έτσι, το μόνο που κατόρθωσε ήταν να καθυστερήσει τη λήξη και των δύο πρωταθλημάτων κατά μία εβδομάδα καθώς και την έναρξη του Κυπέλλου.

 

Αναβολή για Κόροιβο

Τελικά, ο αγώνας του Κοροίβου στο Κλειστό του Στρέφη στην Αθήνα με αντίπαλο τον Τρίτωνα αναβλήθηκε, λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού που παρουσιάστηκαν στην ομάδα των Σεπολίων. Έτσι, ο Κόροιβος θα προετοιμαστεί ενόψει του πελοποννησιακού ντέρμπι με τον Απόλλωνα Πατρών στην Ήλιδα, την ερχόμενη Τετάρτη, που είναι εξ αναβολής της 2ης αγωνιστικής.

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Αφού ταλαιπωρήθηκαν όλες οι ομάδες την προηγούμενη εβδομάδα με την αναβολή, λόγω ιού, ρίχνονται το τριήμερο που αρχίζει αύριο στη μάχη των βαθμών. Λίγες αλλαγές στο πρόγραμμα, ίσως φανούν ευεργετικές για ορισμένες, όπως π.χ. για τον Ερμή που πήρε «ανάσα», προσέλαβε και προπονητή, μετά τη διαφωνία με τον Κώστα Σακέλλη (που μάλλον είχε δίκιο και παραιτήθηκε).

*Την παράσταση κλέβουν τα ντέρμπι Νίκης-Ξενοφώντα και Πανηλειακού-Αστέρα. Είναι αγώνες κορυφής γι’ αυτό και κλέβουν την παράσταση. Οι νικητές θα κάνουν βήμα πρόσω ολοταχώς.

*Πάμε τώρα στα προγνωστικά. Οι γηπεδούχοι έχουν ένα προβάδισμα, αλλά ο Ξενοφών δεν έχει δεχτεί γκολ. Ο Πανηλειακός για να νικήσει πρέπει να ανεβάσει απόδοση!

 

Πυργιώτικο ντέρμπι

Το σπουδαιότερο παιχνίδι από τη δεύτερη κατανομή είναι το πυργιώτικο ντέρμπι ανάμεσα στις ιστορικές ομάδες του Πέλοπα και της Θύελλας. Η ομάδα των «Γενναίων του Πύργου» ενισχύθηκε με το Λίλα που την ισχυροποιεί, αλλά και η ομάδα του Νίκου Δαβουρλή εντυπωσιάζει ως εδώ.

 

Ομάδες χωρίς νίκη

Υπάρχουν ομάδες δίχως νίκη ως τώρα. Οι αγωνιστικές είναι λίγες βέβαια και το πρόγραμμα δεν τις ευνοεί. Θα δούμε, λοιπόν, ποια θα νικήσει. Θα είναι η Θύελλα, το Πελόπιο, ο Ερμής ή η Δάφνη;

*Προβλέπουμε 2-3 διπλά, που αν καθίσουν θα γίνει πάταγος.

 

Αποφασισμένος ο Ερμής

Βρήκε και προσέλαβε προπονητή ο Ερμής. Η διοίκηση έψαξε αρκετά. Ήταν δύσκολο κάποιος-ως φαίνεται- να αναλάβει, αλλά ο Σταύρος Μεντής δεν κόλλωσε. Ανέλαβε, αφού η Διοίκηση υποσχέθηκε ενίσχυση της ομάδας. Ίδωμεν…

 

Επίθεση σε όλα τα επίπεδα

Ο Ατρόμητος της Βαρβάσαινας είναι αποφασισμένος για την άνοδο. Αφού δεν μπόρεσε να κάνει το «μπαμ» με τον Π. Τσίγκρηλα, ενίσχυσε την άμυνα με το Νίκο Τόλια. Τι είναι ακριβώς αυτός ο παίκτης, θα τον δουν όλοι αγωνιζόμενο και τότε θα καταλάβουν!

*Στο μεταξύ οι ομάδες της Α2 συνεχίζουν από εκεί που τις σταμάτησε η «γκέλα» της Ένωσης. Συνεχίζουν το Σάββατο με δύο παιχνίδια αμφίρροπα: Σώστη-Μακρίσια και Γεράκι-Διγενής. Το κυρίως πιάτο την Κυριακή με αλλαγή της ώρας. Μην ξεχνάτε ώρα 3 μετά το μεσημέρι πλέον. Εκεί υπάρχει το ντέρμπι της Βαρβάσαινας, Ατρόμητος-Ηλειακός και φυσικά ο Θανάσης Τσόπελας θέλει νίκη! Ο ΠΑΟΚ νικάει χωρίς αγώνα (ελέω Στρέφη) και ο Πηνειακός πάει να… κατασπαράξει τους Λέοντες. Θα τα καταφέρει;

 

Θέματα διαιτησίας

Η Επιτροπή έκανε ένα καλό άνοιγμα στους παρατηρητές και πρέπει να το συνεχίσει. Η Κ.Ε.Δ. όρισε τον Γιαννόπουλο στο Παναιγιάλειος-Ζάκυνθος και τον Κυριακάκη στην Πάτρα (Θύελλα-Ναυπακτιακός Αστέρας).

*Ο Ρηγόπουλος πήρε δεύτερο παιχνίδι πάλι στη Ζάκυνθο (Τσιλιβή-Αχαϊκή) με Ασημακόπουλο, Δ. Κόρδα.

*Θα δούμε και τις εδώ επιλογές της Επιτροπής…

*Καλό Σαββατοκύριακο για όλους και μακριά από τον ιό!

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος