FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτά σούπερ μάρκετ, αγορά και κομμωτήρια την Κυριακή 9 Μαΐου

Ημερομηνία: 07-05-2021 | Συντάκτης:

Ανοικτά θα είναι την προσεχή Κυριακή 9 Μαίου εκτός από τα εμπορικά καταστήματα και τα σουπερμάρκετ  για την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού. Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και θα διαρκέσουν μέχρι και τις 15 του μηνός. Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων.  και τα πολυκαταστήματα αλλά και τα κομμωτήρια σε όλη την Ελλάδα, με ωράριο λειτουργίας από τις 11:00 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. To ίδιο ωράριο προτείνει και για τα σούπερ μάρκετ η Γενική Γραμματεία Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αλυσίσα Σκαβενίτης θα είναι κλειστή. Αντίστοιχα το ωράριο λειτουργίας των My market θα είναι 11 – 15.00 εκτός από τα καταστήματα τα οποία θα κάνουν και παραδόσεις και τα ΑΒ Βασικόπουλος θα είναι ανοικτά μέχρι τις 16.00. Καλό θα είναι πρωτού μεταβείτε σε κάποιο άλλο κατάστηματα να επιβεβαιώσετε τι ώρα θα κλείσουν καθώς για παράδειγμα τα καταστήματα Μασούτης δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα το ωράριο λειτουργίας

Υπενθυμίζεται επίσης ότι  η επόμενη Κυριακή που θα είναι ανοικτά τα μαγαζιά είναι η 18η Ιουλίου.

Τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά με τη γνωστή μέθοδο του click inside, με την οποία ο πελάτης μπαίνει στο κατάστημα με ραντεβού αφου πρώτα έχει στείλει μήνυμα στο 13032 (Μετακίνηση σε εν λειτουργία εμπορικό κατάστημα με όριο τριών ωρών») ή με την συμπλήρωση του εντύπου-βεβαίωσης κίνησης ή να συμπληρώσουμε το ανάλογο έντυπο μετακίνησης, (forma.gov.gr: Εκτύπωση βεβαίωσης μετακίνησης) καθώς και το αποδεικτικό καθορισμού του ραντεβού από την επιχείρηση.

Ο καταναλωτής οφείλει να διατηρεί το μήνυμα που έχει αποστείλει στο 13032, προκειμένου να αποδεικνύεται η ώρα αποστολής και έγκρισης της μετακίνησης του.

Στις 14 Μαΐου πάντως τελειώνουν τα click away και click inside, όπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης σήμερα 7/5.

«Δεν θα υπάρχει αυτή η διαδικασία στις 15» ανέφερε χαρακτηριστικά στο σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 και πρόσθεσε ότι οι περιορισμοί για τον αριθμό των πελατών θα μας συνοδεύουν για πολύ καιρό ακόμα.

Θα επανεξαταστούν τα SMS, εξήγησε, ενώ αναφορικά με το τρίωρο που έχουν στη διάθεση τους οι καταναλωτές δεν έχει ληφθεί προς το παρόν κάποια απόφαση.

Πηγή: insider.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος