FOLLOW US: facebook twitter

Ανοίγουν ξανά οι πόρτες του Λυκείου Ελληνίδων Πύργου

Ημερομηνία: 09-09-2022 | Συντάκτης:

Ξεκινούν οι εγγραφές σε όλα τα τμήματα- Έναρξη  μαθημάτων στις 3 Οκτωβρίου

Οι πόρτες του Λυκείου των Ελληνίδων Πύργου σε λίγες μέρες ανοίγουν ξανά για την νέα σεζόν, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και βεβαίως μια πολύ επιτυχημένη περσινή χρονιά με σπουδαίες εκδηλώσεις και κορυφαία την μουσικοχορευτική παράσαση – αφιέρωμα στην Μικρασιατική κατασροφή.

Έτσι,  το Λύκειο Ελληνίδων, φορτσάρει και για την φετινή χρονιά και από την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου  θα ξεκινήσουν οι εγγραφές σε όλα τα τμήματα του ΛΕΠ , κάθε Δευτέρα, Πέμπτη & Παρασκευή από τις 6.30 έως τις 8,30 τα βράδυ στα γραφεία του Λυκείου Ελληνίδων στην οδό Λετρίνων στον Πύργο ( 6ος όροφος) και στα τηλεφώνα 2621025361.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν σε όλα τα τμήματα στις 3 Οκτωβρίου 2022. Για την σχολική χρονιά 2022-2023 θα λειτουργήσουν τα εξής τμήματα:  Εθνικών χορών για παιδιά νηπιαγωγείου, μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου, ενηλίκων και μελών χορευτικής ομάδας, Χειροτεχνίας και Χορωδίας. Οι ενδιαφερόμενοι για τα μαθήματα παραδοσιακών χορεών μπορούν να επικοινωνούν με την πρόεδρο  Κ.  Παρασκευοπούλου και για την Χορωδία με την Π. Μπαρτζοπούλου.

Το ΛΑΠ  περιμένει τους μαθητές, τα μέλη και τους φίλους του, για μια καινούργια χρονιά γεμάτη χορό και τραγούδι κοντά στην παράδοση και το λαϊκό μας πολιτισμό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος