FOLLOW US: facebook twitter

Ανοίγει ξανά το Κολυμβητήριο της Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 01-09-2020 | Συντάκτης:
Τις επόμενες ημέρες οι τεχνικές προδιαγραφές και η τιμολογιακή πολιτική

Τις επόμενες ημέρες, πρόκειται να ανοίξει το Κολυμβητήριο του Αθλητικού Κέντρου Αμαλιάδας όπου για τους αθλούμενους θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον κορονοϊό. Έτσι και τα μέλη των αθλητικών κολυμβητικών ομάδων αλλά και όλοι οι αθλούμενοι στην κολύμβηση, μικροί και μεγάλοι θα μπορούν πλέον να κολυμπούν ξανά στο Κολυμβητήριο της Αμαλιάδας, το μοναδικό για όλη την Ηλεία τουλάχιστον στην παρούσα φάση, μέχρι να δρομολογηθεί το έργο αποκατάστασης του Κολυμβητηρίου Πύργου.

Ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Ο Ηλείος» Γιώργος Μπακέλας δήλωσε ότι την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσει:

«Αναγγέλλω την έναρξη λειτουργία του κολυμβητηρίου του Αθλητικού Κέντρου Αμαλιάδας. Γίνονται οι τελευταίες πιλοτικές δοκιμές και σύντομα θα δοθεί προς χρήση των αθλουμένων. Φυσικά θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα με ιδιαίτερη προσοχή. Έτσι οι σύλλογοι «Αρίων» και «Επειός» ξεκινούν με αγαστή συνεργασία  στο μοναδικό κολυμβητήριο της Ηλείας. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν όλες οι τεχνικές προδιαγραφές λειτουργίας και οι τιμολογιακές ιδιαιτερότητες.

Αυτές θα επικοινωνηθούν  σε όλα τα μέσα προς τους συμπολίτες μας.

Οι εγγραφές από τους συλλόγους θα γίνονται στον προαύλιο χώρο του Αθλητικού Κέντρου σε ειδικά κιόσκια.

Η οριστική τιμολογιακή πολιτική θα ξεκινήσει να λειτουργεί από την 1η Οκτωβρίου»

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα το βράδυ αναμένεται το το ΔΣ του «Ηλείος» να αποφασίσει για την τιμολογιακή πολιτική και την Τετάρτη θα δοθεί συνέντευξη Τύπου με όλες τις λεπτομέρειες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος