FOLLOW US: facebook twitter

«Ανοίγει» από σήμερα ξανά το Κλειστό Γυμναστήριο Πύργου-Αποκαταστάθηκαν οριστικά οι ζημιές στη στέγη

Ημερομηνία: 20-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

Στη νεολαία και τους αθλητές, παραδίδεται ξανά από σήμερα το Κλειστό Γυμναστήριο Πύργου «Γιώργος Βασιλακόπουλος» μετά την οριστική αποκατάσταση των ζημιών στη στέγη του. Αυτό ανακοίνωσαν χθες, ο Δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Παντελής Αθανασόπουλος εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι για την επόμενη 10ετία η στέγη δεν θα αντιμετωπίσει αντίστοιχα προβλήματα.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες που κόστισαν αρκετά λεφτά, και που στεγανοποιούν τη στέγη για τα επόμενα 10 χρόνια» τόνισε ο κ. Λιατσής επισημαίνοντας ότι δεν ζητούν το δημόσιο έπαινο, ήταν υποχρέωση τους να το επισκευάσουν και πως όλα τα προηγούμενα χρόνια προσπαθούσαν με πρόχειρες λύσεις να αντιμετωπίσουν το θέμα σε ένα πρόβλημα που το «παρέλαβαν» καθώς πάντα βρίσκονταν υπό την πίεση να μην διακοπεί η άθληση των παιδιών. «Θέλω να συγχαρώ τον αντιδήμαρχο Λάκη Αθανασόπουλο και την Τεχνική Υπηρεσία που τα κατάφεραν».

Με τη σειρά του ο κ. Αθανασόπουλος τόνισε ότι έκαναν ένα έργο που ήταν απαίτηση όλων των δημοτών και ευχαρίστησε και αυτός την Τεχνική Υπηρεσία και τον επιβλέπων Λάμπη Δημητρακόπουλο επισημαίνοντας πως για τα επόμενα δέκα χρόνια δε θα έχουν πρόβλημα. «Μείναμε πιστοί στις δεσμεύσεις μας. Μιλάμε με πράξεις και όχι με λόγια».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος