FOLLOW US: facebook twitter

Ανοίγει τις πύλες της στην Ολυμπία η 9η Γιορτή Βιβλίου στο πάρκο ΟΣΕ από 2-25 Αυγούστου

Ημερομηνία: 30-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

Tην Παρασκευή 2 Αυγούστου ανοίγει τις πύλες της η 9η Γιορτή Βιβλίου στην Αρχαία Ολυμπία και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 25 Αυγούστου στο Πάρκο του ΟΣΕ.

Η Γιορτή βιβλίου πραγματοποιείται ανελλιπώς από το 2011 έως και σήμερα, από το βιβλιοπωλείο «ΔΩΡΑ» και με την υποστήριξη του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και είναι μια πραγματική γιορτή Πολιτισμού και Γραμμάτων και συγκεντρώνει κάθε χρόνο εκατοντάδες επισκέπτες και βιβλιόφιλους που μπορούν να βρουν χιλιάδες τίτλους βιβλίων από πολλούς εκδοτικούς οίκους, ελληνικούς και ξένους. Οι προετοιμασίες για το στήσιμο των περιπτέρων που θα φιλοξενήσουν την Έκθεση βιβλίου έχουν ήδη ξεκινήσει  από τους διοργανωτές και συγκεκριμένα από την κ. Δώρα Ευσταθοπούλου που ευελπιστεί ότι και φέτος η Αρχαία Ολυμπία θα γίνει το επίκεντρο των φίλων του βιβλίου. Στο χώρο των εκδηλώσεων στο πάρκο του ΟΣΕ, θα πραγματοποιηθούν και παράλληλες εκδηλώσεις, παρουσιάσεις βιβλίων και παιδικά εργαστήρια που πάντα έχουν μεγάλη συμμετοχή παιδιών.  Ωστόσο και φέτος, στην Γιορτή Βιβλίου θα εκθέσει τα έργα της η ζωγράφος Γεωργία  Καραχάλιου.

Η Γιορτή Βιβλίου  στην Ολυμπία θα λειτουργεί από τις 5:30 έως και τις 12 τα μεσάνυχτα καθημερινά, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος