FOLLOW US: facebook twitter

Ανοίγει σήμερα η 19η Έκθεση Βιβλίου στην Κουρούτα

Ημερομηνία: 29-07-2022 | Συντάκτης:

Συνέντευξη τύπου του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας και παρουσίαση των δράσεων του

-Ακολουθεί η μεγάλη γιορτή της πόλης η «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ» Αμαλιάδας στις 13 Αυγούστου

Γράφει η Ελένη Παπαδοπούλου


Εγκαινιάζεται σήμερα, Παρασκευή 29 Ιουλίου στις 8 το βράδυ,  η 19η Έκθεση Βιβλίου  στην Κουρούτα, που διοργανώνει  ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας σε συνεργασία με τον δήμο Ήλιδας, με στόχο να φέρει σε επαφή το αναγνωστικό κοινό με τους  φίλους του βιβλίου. Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή εώς τις 8 Αυγούστου και θα λειτουργεί καθημερινά από 20:00 – 24:00, ενώ κατά την διάρκειά της θα υπάρχουν και επιπλέον δράσεις για την προσέλκυση του κοινού και την ψυχαγωγία των επισκεπτών της Κουρούτας..

Για την Έκθεση αλλά και τις επόμενες δράσεις του Εμπορικού Συλλογου Ήλιδας μεταξύ των οποίων και η ‘Λευκή Νύχτα» στις 13 Αυγούστου, παραχώρησε χθες συνέντευξη τύπου το νεοεκλεγέν Δ.Σ του  Εμπορικού Συλλόγου, στην πρώτη του επίσημη παρουσίαση.

Στην συνέντευξη τύπου παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας Φώτης Νικολόπουλος, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Κράλλης ,  η β΄αντιπρόεδρος Νταίάνα Βαρνάβα, ο ταμίας Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ο Γ.Γ Στάθης Κόλλιας και ο αναπληρωτής γραμματέας Θόδωρος Τριγωνίδης.  Τα άλλα δύο μέλη του Συλλόγου Γιώργος Καβουρίνος και Γιάννης Γεωργακόπουλος έλειπαν για προσωπικούς λόγους.

Ο πρόεδρος κ. Φ. Νικολόπουλος αναφέρθηκε στην Έκθεση Βιβλίου στην Κουρούτα, τονίζοντας ότι χιλιάδες βιβλία όλων των ειδών, για όλα τα ενδιαφέροντα και κάθε ηλικία από τους πιο γνωστούς εκδοτικούς οίκους , περιμένουν το αναγνωστικό κοινό να τα εξερευνήσει και να ταξιδέψει  στον κόσμο της γνώσης και της φαντασίας, Στο πλαίσιο της έκθεσης θα υπάρχουν και παράλληλες δράσεις, αναφέροντας χαρακτηριστικά την συναυλία της γνωστής μπάντα Αλκατράζ  με τη στήριξη και χορηγία της  Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας,  όπως και ένα τριήμερο  βραδιών αστροπαρατήρησης στην Κουρούτα σε συνεργασία  την ομάδα αστροπαρατήρησης Ηλείας «Βέγας».

Ο Εμπορικός Σύλλογος απηυθυνε κάλεσμα στους Ηλείους να επισκεφθούν την Κουρούτα «Σας περιμένουμε απο την Παρασκευή 29 Ιουλιου έως την Δευτέρα 8 Αυγούστου να ταξιδέψουμε παρέα στον μαγικό κόσμο των βιβλίων».

Βραδιά γιορτής για πόλη της Αμαλιάδας η «Λευκή Νύχτα»

Παράλληλα, ο Σύλλογος αναφέρθηκε στην  επόμενη διοργάνωση του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας είναι η «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ» στην Αμαλιάδα, στις 13 Αυγούστου όπου η αγορά της πόλης θα γιορτάζει, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά έως αργά το βράδυ με πολύ καλά προίόντα και αξεπέραστες τιμές και θα μπορούν οι καταναλωτές να κάνουν τα ψώνια τους και την βόλτα τους στην Αμαλιάδα. Από το απόγευμα όπως ανέφεραν, στην πόλη της Αμαλιάδας το κλίμα θα είναι γιορτινό και χαρούμενο, με μουσικές, εκδηλώσεις και δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά από το «Γέλα Χαμογέλα» και τον εικαστικό Κρίστο Χάσα, ενώ το βράδυ τη γνωστή μπάντα Passepartout θα δώσει μια μεγάλη συναυλία ξεσηκώνοντας το κοινό  σε ένα live γεμάτο κέφι.  


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος