FOLLOW US: facebook twitter

Ανοίγει εορταστικά το Σάββατο το Παραμυθοχώρι Λεχαινών – Οι σύλλογοι της πόλης ενώνουν τις δυνάμεις τους

Ημερομηνία: 20-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

Τις δυνάμεις τους ενώνουν και φέτος όλοι σύλλογοι των Λεχαινών για να γεμίσει η Πλατεία Αγίου Δημητρίου με χριστουγεννιάτικα χρώματα, ήχους και παιδικά χαμόγελα, καθώς και φέτος ανοίγει τις πύλες του το Χριστουγεννιάτικο Παραμυθοχώρι Λεχαινών με πλήθος εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους. Την βασική διοργάνωση των εκδηλώσεων με πρωταγωνιστές τα παιδιά, έχει όπως κάθε χρόνο ο Εθιμοτοπικός όμιλος Λεχαινών με την συμβολή όμως όλων των Συλλόγων της πόλης. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 22 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσουν σχεδόν σε  καθημερινή βάση έως και τις 30 Δεκεμβρίου 2018 στην πλατεία Αγίου Δημητρίου. Σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες δεν είναι καλές, οι εκδηλώσεις θα μεταφέρονται στο ΣΙΝΕ ΑΣΤΡΟΝ Λεχαινών.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο Παραμυθοχώρι

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου- ώρα 19.00 πλατεία Αγίου Δημητρίου

Στην πλατεία Αγίου Δημητρίου, στήθηκε ήδη ένας καλαίσθητος χώρος οπου καθημερινά εμπλουτίζεται μέχρι να ολοκληρωθεί το Παραμυθοχώρι που ανοίγει τις πύλες του το προσεχές Σάββατο 22 Δεκεμβρίου με την τελετή φωταγώγησής του Χριστουγεννιάτικου χωριού στις 7 το απόγευμα. Στην εκδήλωση θα συμμετέχει  και η Φιλαρμονική Λεχαινών με Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και μελωδίες, θα ανάψουν τα φαναράκια των ευχών που θα φωτίσουν το νυχτερινό ουρανό και θα ακολουθήσουν παραστάσεις με κλόουν και ανιματέρ για τα παιδιά.

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου – ώρα 17.00

Ανιματέρ θα διασκεδάσουν τα παιδιά με μπαλονοκατασκευές και face painting, ενώ θα προσφερθούν δωρεάν λουκουμάδες και δώρα από τον Άγιο Βασίλη.

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου – ώρα 18.00

Χριστουγεννιάτικη γιορτή με κλόουν – βόλτα με Χριστουγεννιάτικη άμαξα από τον ΟΜΙΛΟ ΦΙΛΙΠΠΩΝ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ «Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ»

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου – ώρα 17.00

Παραμυθένια παιχνίδια, φαναράκια ευχών και ζεστή σοκολάτα μια προσφορά της Αθλητικής Ένωσης Λεχαινών

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου – ώρα 16.00

Ο φούρνος του Αη- Βασίλη! Τα παιδιά θα ετοιμάσουν μαζί του χριστουγεννιάτικες λιχουδιές. Με την ευγενική προσφορά του αρτοποιείου Θόδωρου Σπυρόπουλου.

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου ώρα 15.00

Εικαστικό εργαστήρι για τα παιδιά με χριστουγεννιάτικες κατασκευές και χορογραφημένο παραμύθι από τον Σύλλογο γονέων μαθητών Α΄Δημοτικού σχολείου Λεχαινών

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου – ώρα 11 π.μ

Κλόουν με μπαλονοκατασκευές και γλυκίσματα – μια προσφορά του Κυνηγετικού Συλλόγου Λεχαινών και του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Λεχαινών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος