FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Συγκλονιστική η Γ΄ Εθνική

Ημερομηνία: 15-12-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μας θυμίζει μια λαϊκή παροιμία ο Αχέρων, που όμως δεν μπορεί να γραφεί, όταν διαμαρτύρεται για την διαιτησία του Καζανά (Αιτωλοακαρνανίας) στον αγώνα με τον Αίαντα Γαστούνης. Το ποιον αδίκησε ο διαιτητής αυτός (που θεωρείται και ταλέντο από την ΚΕΔ, επειδή έχει ανάστημα) το ξέρουν μόνον όσοι παραβρέθηκαν στο γήπεδο, πλην των φανατικών που δεν βλέπουν παρά μόνον την μπλε φανέλα του Αχέροντα! Η αποβολή του Παπαχριστόπουλου δεν… υπάρχει. Ο παίκτης είδε δεύτερη κίτρινη με τις φωνές, τις υλακές και τις απειλές των φανατικών γηπεδούχων. Αυτές οι φωνές μπορούν να επηρεάσουν κάθε διαιτητή, γιατί ο διαιτητής είναι άνθρωπος με τις αδυναμίες του και ανάλογα ενεργεί.

 

Μαίνεται η μάχη

Στο μεταξύ μαίνεται η μάχη για τα πρωτεία και την αποφυγή του υποβιβασμού στον 4ο Όμιλο, που έχουμε ξαναγράψει ότι είναι ο πιο δύσκολος της Γ΄ Εθνικής. Η μη διεξαγωγή του αγώνα Διαβολίτσι-Σκουλικάδο δεν μας δίνει την πλήρη εικόνα του βαθμολογικού πίνακα λίγες αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.
*Προς το παρόν ο Τηλυκράτης είναι πρώτος, ισόβαθμος της Παναχαϊκής, η οποία όμως δεν έχει κάνει το ρεπό της. Και μια και αναφερθήκαμε στην ομάδα της Πάτρας να σημειώσουμε ότι υπάρχει μεγάλο άγχος στην Παναχαϊκή, στο νέο προπονητή Σούλη Παπαδόπουλο, που σε όλο το ματς καθόταν σ’ αναμμένα κάρβουνα και πανηγυρίζει στα γκολ της ομάδας του λες και αντιμετώπιζε καμιά ομάδα μεγάλη κι όχι τον Παναιγιάλειο των πολλών προβλημάτων, ο οποίος μάλιστα μετά το 69΄ έπαιζε με δέκα παίκτες!
*Ξεχωρίζει η νίκη του Τηλυκράτη στη Βάρδα με καθαρό σκορ (0-2) και προβληματίζει η «Μπάρτσα» που δεν μπορεί εύκολα να φτάσει στο γκολ.
*Εξάλλου, μεγάλο είναι και το διπλό του Διαγόρα Βραχνεΐκων στην Άρτα, που οδήγησε στην παραίτηση του προέδρου της ομάδας της πόλης της Ηπείρου.
*Τέλος το 0-0 του γηπέδου Ναυπάκτου, ανάμεσα στον Αστέρα και τον Παναγρινιακό δείχνει την σημασία των τοπικών ντέρμπι!
*Στη Βάρδα και τα δύο γκολ πέτυχε για τους νησιώτες ο Νικλητσιώτης, παλιός παίκτης του Ολυμπιακού, ο οποίος εξέπληξε με την απόδοσή του, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Αστέρα και τώρα έχει αράξει στη Λευκάδα.

 

Νίκησαν τα κορίτσια

Όπως αναμενόταν τα κορίτσια της Νίκης Τραγανού, δάμασαν τις αντιπάλους τους, τις Αμαζόνες Κορινθίας, οι οποίες, όπως αναφέραμε και στο φύλλο της Παρασκευής, είναι μια αδύνατη ομαδίτσα, η οποία ενώ κλείνει ο πρώτος γύρος δεν έχουν πετύχει γκολ! Έχουν συντελεστή τερμάτων 0-28 και δεν έχουν δοκιμάσει ούτε την ισοπαλία!
*Μας άρεσε δε που στο τελευταίο τέταρτο έδειξαν αθλητικό πνεύμα και δεν πέτυχαν άλλο γκολ, αφού οι αντίπαλες λόγω τραυματισμών έπαιζαν με οχτώ παίκτριες!

 

Ένα ματς σήμερα

Τελικά ένα ματς θα γίνει σήμερα για τον 2ο Όμιλο της Α1 DUOMO-MONK, το Προοδευτική-Δόξα Ν.Μ. καθώς δεν υπάρχουν γήπεδα στον κάμπο! Μιλάμε για χάος πρωτοφανές στην Α΄ τοπική.

 

Μεγάλη νίκη του Ηλειακού Λεχαινών

Λειψή και η Α2 Κατηγορία για την 5η αγωνιστική! Αναβλήθηκε ο αγώνας Κακόβατος-Γεράκι (ο Εθνικός έχει κι άλλο αναβληθέν παιχνίδι), ενώ ο αγώνας στα Μακρίσια έγινε την Δευτέρα σε ένα άθλιο γήπεδο και οι Λεχαινίτες πήραν μεγάλη νίκη, ως γνωστόν με 4-2).
*Έχουν κάνει καλά παιχνίδια ως τώρα οι παίκτες του Νίκου Τσάμη και μπορούν υπό προϋποθέσεις να φτάσουν στην άνοδο, μετά από τόσα χρόνια. Προέχει να δείξουν θέληση οι παίκτες και να παραδειγματιστούν από τον Χρήστο Μουσερή!

 

Διαιτητικά

Αλήθεια, ρε παιδιά, έχουν δόση αλήθειας τα όσα έγραψαν οι φίλοι του Κεραυνού Βρίνας για την διαιτησία στο περιλάλητο παιχνίδι Κεραυνού-Πανηλειακού. Είναι δυνατόν ένας έμπειρος βοηθός, όπως ο Αντώνης Γουργουρας να κάνει αυτά που του καταλογίζουν; Έπειτα ο διαιτητής Ρηγόπουλος τι μέτρα πήρε, ώστε η εκτέλεση του πέναλτι να είναι ορθή; Πήγε στον τερματοφύλακα, τον Φιλιππόπουλο να του δώσει οδηγίες; Αυτό δεν κάνουν σε όλα τα πρωταθλήματα και σε όλους τους αγώνες; Γιατί αυτή η αδυναμία και προχειρότητα; Ο κ. Βασιλάκης που ήταν παρατηρητής δεν χαϊδεύει αφτιά. Είναι σωστός, δίκαιος και χαρακτηριστικά λεπτομερής.

*Ο Βασίλης Στάμος την περασμένη αγωνιστική ήταν τέταρτος στον αγώνα Σούπερ Λιγκ 2 (Λεβαδειακός-Αιγάλεω) και σήμερα είναι πάλι τέταρτος στον αγώνα Χανιά-Καλαμάτα.
*Εξάλλου ο Γρηγόρης Ρηγόπουλος δεν έκανε τελικά ντεμπούτο στη Σούπερ Λιγκ 2 (αγώνας Βλαχιώτης-Καλαμάτα) γιατί το παιχνίδι δεν έγινε λόγω κορωνοϊού. Επίσης την περασμένη Κυριακή ήταν τέταρτος (Κηφισιά-Ζάκυνθος) αλλά πάλι δεν πήγε γιατί ο αγώνας αναβλήθηκε για συγκοινωνιακό λόγο.
*Σήμερα ακόμη ο Παναγιώτης Σταθόπουλος είναι παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα Ζάκυνθος-ΑΕΚ Β΄.
*Αύριο: Μια ματιά στη Β΄-Γ΄ Κατηγορία.

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος