FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Περίπατο στο Ναύπλιο ο Κόροιβος

Ημερομηνία: 26-11-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Εύκολο απόγευμα αναμένεται να περάσει ο Κόροιβος αύριο στο Ναύπλιο στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής. Θα αντιμετωπίσει τον Οίακα που είναι ουραγός στη βαθμολογία με μηδέν νίκες και 6 ήττες! Μετά την μεγαλειώδη εμφάνιση κόντρα στον Τρίτωνα, όπου έχασε τον αγώνα στις λεπτομέρειες, εντούτοις οι «Μπλε» παραμένουν ψηλά στη βαθμολογία, κατέχοντας την 5η θέση με 11 βαθμούς και 4-3 νίκες. Άρα με νίκη τους στο Ναύπλιο θα εδραιωθούν στα ψηλά δώματα της βαθμολογίας.
*Στον εξ αναβολής αγώνα του με τον Αμύντα στον Υμηττό, ο Οίαξ έχασε (84-45). Καταλαβαίνετε τώρα τι «Γολγοθά» διανύει η ομάδα!
*Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Κωνσταντινόπουλος, Αργυρούδης, Γεράνιος (άπαντες Συνδ. Αττικής).

Γερή «μάχη» ΠΑΟΒ-Αχέρων

Με την κατά τεκμήριο ισχυρότερη ομάδα του ομίλου θα τα βάλει την Κυριακή ο Παμβουπρασιακός. Παίζει μια κατηγορία σχεδόν. Δεν μπορεί να χάσει και από το Καναλάκι Πρέβεζας. Κάποια στιγμή τα παιδιά, ο Λαθύρης ειδικά θα βρούνε το στόχο. Αυτό το παιχνίδι αξίζει πολλά. Αξίζει την κατηγορία. Τα πράγματα δεν είναι και τόσο δύσκολα. Αν πιάσουν αγωνιστικά τον πρώτο σκόρερ της ομάδας και του 4ου Ομίλου, εννοούμε τον περίφημο Βέρμπη όλα θα πάνε καλά. Δεν πρέπει να τον αφήσουν να πιάσει μπάλα, γιατί είναι απίθανος γκολτζής (4 γκολ μέχρι τώρα).
*Να βοηθήσει και ο κόσμος την ομάδα του. Θα σφυρίξει ο Αχαιός Χρονάς, ο πλέον έμπειρος, αφού είναι τρίτο χρόνο στη Γ΄ Εθνική.

Αλαλούμ

Στα διοικητικά του Αστέρα επικρατεί ένα ιδιότυπο αλαλούμ, που προσωπικά χρόνια έχουμε να δούμε!

Ο Γ. Μπάδας

Τέτοια κίνηση σαν και αυτή του Γ. Μπάδα είχαμε καιρούς να δούμε. Μιλάμε πως σε δύο μέρες ο άνθρωπος τα έκανε όλα. Ανέλαβε, πλήρωσε, παραιτήθηκε!

Αποδείξεις

Και μέσα σε όλα έχουμε την Κυριακή δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι στον Πύργο. Ο Πανηλειακός αντιμετωπίζει πάλι τον Α.Ο. Ξενοφών. Φαντάζει μέγα φαβορί η ομάδα του Τρυφωνόπουλου, αλλά πρέπει να το αποδείξει στο γήπεδο!

Θρίαμβος του Διαβολιτσίου

Τ’ ακούσατε, τα είδατε τα προχθεσινά αποτελέσματα του ομίλου μας στην Γ΄ Εθνική, εξ αναβολής για την 4η αγωνιστική. Ο Παναιγιάλειος έπαθε αληθινή συμφορά 0-3 από το Διαβολίτσι, ενώ ο Ναυπακτιακός έχασε καθαρά στα Βραχνέικα (2-0). Όπως αντιλαμβανόμαστε παίζει το ρόλο του ο κορωνοϊός. Ξέμειναν από δυνάμεις οι παίκτες και ιδού τα αποτελέσματα.
*Οι Βραχναίοι μάλιστα άλλαξαν προπονητή μετά την ήττα από την Παναχαϊκή. Τον Ζήκο διαδέχτηκε ο Σπηλιόπουλος. Ο Ανδρέας τους έφταιξε άραγε;

Επόμενη αγωνιστική

Ο Αίας αυτή την Κυριακή θα έχει ρεπό. Θα προπονηθεί ώστε την επόμενη να πάει στο Αγρίνιο και να πάρει διπλό από τον Παναγρινιακό, που γενικά είναι μέτρια ομάδα!

*Ρεπό και το Σκουλικάδο ελέω Αμβρακικού που έφυγε-αποχώρησε. Άρα μιλάμε για πέντε αγώνες, με σπουδαιότερο αυτόν που θα γίνει στη Βάρδα (ΠΑΟΒ-Αχέρων).
*Μεγάλο παιχνίδι στην Πάτρα (Παναχαϊκή-Ναυπακτιακός), ενώ το Διαβολίτσι, αν νικήσει και την Άρτα, άντε πιάστε το. Σύγκρουση Αχαιών στο Αίγιο (Παναιγιάλειος-Βραχνέικα). Τέλος, ο Τηλυκράτης πάει για μεγάλο σκορ με τον Παναγρινιακό!

Καλορίζικος

Νέος διαιτητής βγήκε από την τελευταία Σχολή Διαιτησίας. Είναι ο Παναγιώτης Βασιλάκης, διαιτητοϋιός του κ. Σταύρου Βασιλάκη, ο οποίος είναι καθηγητής στο επάγγελμα και παρατηρητής διαιτησίας, από τους πιο σωστούς στο χώρο. Ο γιος του, λοιπόν, Παναγιώτης, είναι πλέον διαιτητής και προχθές έκανε το πρώτο παιχνίδι στη Β΄ Κατηγορία, Απόλλων Ν. Φιγαλείας-Αλφειονίς. Καλορίζικος, λοιπόν, και καλή σταδιοδρομία στο χώρο της Διαιτησίας.

*Στον αγώνα Καλαμάτα-Εργοτέλης ορίστηκε 4ος διαιτητής ο Ρηγόπουλος .
*Τρεις παρατηρητές διαιτησίας ορίστηκαν για την προσεχή Κυριακή: Ο Ρουμπάνης θα είναι στον αγώνα Παναχαϊκής-Ναυπακτιακού, ο Βασιλάκης στον αγώνα Παναιγιάλειος-Διαγόρας και ο Σταθόπουλος στο Κηφισιά-Διαγόρας Ρόδου.

Τραγική Ζάκυνθος

Αυτό που έχει πάθει φέτος η ομάδα της Ζακύνθου δεν λέγεται. Γολγοθάς χωρίς τέλος. Τόση και τέτοια ταλαιπωρία κανένα άλλο σωματείο εθνικού επιπέδου. Πρέπει να ντρέπονται όσοι συνέβαλαν σ’ αυτό. Τι είδους μπάλα να παίξει η ομάδα!
*Καλό Σαββατοκύριακο και ο κορωνοϊός μακριά μας!

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος