FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: O Κόροιβος τρόμαξε το Μαρούσι!

Ημερομηνία: 16-11-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Την μεγαλύτερη ως τώρα επιτυχία τους σημείωσαν οι «Μπλε» στο Κλειστό του Αγ. Θωμά (βοήθειά μας), νικώντας το δυνατό Μαρούσι του κόουτς Σκαραφίγκα που είναι μια από τις ισχυρές ομάδες της Α2 (72-76).

Το πρώτο 10λεπτο ήταν αποθεωτικό για τους παίκτες του Κ. Δελέγκου, υπό την καθοδήγηση του οποίου έγραψαν τελικά έναν ανεπανάληπτο θρίαμβο (13-24). Αυτό το πρώτο 10λεπτο ήταν το προανάκρουσμα του θριάμβου που πανηγυρίστηκε με την ψυχή τους. Το παιχνίδι στη συνέχεια ήταν αγωνιώδες, ρευστό, συναρπαστικό, γιατί οι Μαρουσιώτες με επικεφαλής τον περίφημο Γκαγκαλούδη μείωσαν στα επόμενα 10λεπτα και στο τελευταίο έγινε το «σώσε». Για μας που δεν βλέπαμε το ματς αλλά το παρακολουθούσαμε από το σάιτ, ήταν κάτι που δεν πρόκειται να ξεχάσουμε, καθώς ο Στασινός των γηπεδούχων αστόχησε σε τρίποντο στη λήξη και στα εναπομείναντα 5 δευτερόλεπτα ο συναρπαστικός Παπαρέγκας έβαλε δύο βολές και το πανηγύρι σχόλασε!
Μπράβο παιδιά! Περιμένουμε το ερχόμενο Σάββατο στο Κλειστό της Ήλιδας με τον Τρίτωνα…

Απτόητος ο Αίας

Μια νίκη θα χρειαστεί την Κυριακή με τον Παναιγιάλειο ο Αίας για να μπει πλέον στο γκρουπ των πρωτοπόρων! Η ήττα στην Πάτρα κανέναν δεν πείραξε. Έδειξε τις ικανότητες της ομάδας, η οποία χωρίς δύο βασικούς (Καράμπελας και ο Βατσής από το 20΄) κράτησε την Παναχαϊκή στο εναγώνιο 1-0 μέχρι τέλους. Και να ξέρετε και κάτι, βλέποντας οι Πατρινοί ότι δεν μπορούν να σκοράρουν, πέραν του ενός γκολ, στο 17΄, στο β΄ μέρος έπαιξαν άμυνα!

*Κορυφαίος και πάλι ο Λαδάς που έκανε καλές αποκρούσεις. Μέτριος ο ρέφερι Καζανάς (Αιτωλοακαρνανίας). Αποχή κάνουν οι φίλαθλοι της Παναχαϊκής, ήταν δεν ήταν 400 νοματαίοι στο γήπεδο.

 

Στείρα επίθεση

Η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου είναι το γκολ. Αν δεν είσαι εύστοχος και δημιουργικός δεν μπορείς να σκοράρεις. Έτσι η «Μπάρτσα» έμεινε στο μηδέν κόντρα σε μια σχετικά εύκολη ομάδα, όπως ο Παναγρινιακός. Ειδικότερα στο β΄ μέρος ο ΠΑΟΒ εγκλωβίστηκε στο δικό του γήπεδο, καθώς οι Αγρινιώτες έπαιξαν μαζική άμυνα και δεν περνούσε… κουνούπι! Ευτυχώς που και οι Αγρινιώτες ήταν επιθετικά για κλάματα!

 

Δύο αναβολές στη Γ΄ Εθνική

Οι δύο αναβολές, λόγω κορωνοϊού που μαστίζει τον τόπο, δεν δείχνουν σαφή εικόνα του ομίλου μας. Ο Ναυπακτιακός και ο Παναιγιάλειος έχουν δύο αγώνες λιγότερους και οι Διαγόρας, Διαβολίτσι, Σκουλικάδο, Τηλυκράτης από έναν. Έτσι η βαθμολογία είναι πλασματική και δεν δείχνει την πραγματικότητα. Να σημειώσουμε πως ο Α.Ο. Διαβολιτσίου έχασε 1-4 σε φιλικό με την Καλαμάτα.

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον πρώτο λόγο κατά την τρίτη αγωνιστική της Α΄ τοπικής. Νίκησαν Πανηλειακός, Βαρθολομιό, ενώ έφεραν ισοπαλίες η Ολυμπιάδα Γουμέρου και ο Αστέρας. Μεγάλη έκπληξη η νίκη της «πριγκίπισσας» επί της Δόξας και η ισοπαλία Πέλοπα Πύργου-Ξενοφώντα.

*Ο Πανηλειακός περιμέναμε να περάσει έστω και δύσκολα από τον Αλφειό, ο Ηλειακός Βαρθολομιού «αέρας» στην Παλιά Μανωλάδα, ενώ τεράστια βαθμολογικά ήταν η νίκη της Βρίνας επί της Θύελλας!

 

Την έκπληξη η Δάφνη

Η Νίκη πήρε τον πρώτο βαθμό φέτος και μάλιστα στο γήπεδό της επί του Αστέρα, ο οποίος έδειξε τα… δόντιά του. Η Δάφνη έκανε την έκπληξη της χρονιάς, αφού πέτυχε ένα γκολ κατά της Δόξας, που στάθηκε στο σοβαρό τραυματισμό του Θανάση Καλογερόπουλου.
*Έκπληξη και στο Ενωσιακό, όπου ο Ξενοφών κώλωσε μπροστά στο δυνατό Πυργιώτη Πέλοπα, τον οποίο άριστα καθοδηγεί ο Νίκος Δαβουρλής.

 

Κερδισμένος ο Αστέρας

Όντως κερδισμένος βγήκε ο Αστέρας, που έβαλε υποψηφιότητα για την πρωτιά στον όμιλο του κάμπου, γιατί είχε μεγάλες απώλειες (Χοτζάι, Γεωργόπουλος, Μπάρκας), στη σύνθεση και δεν έχασε στο ντέρμπι (0-0). Τον καθοδηγεί εξαιρετικά ο Σπύρος Αντωνόπουλος.

 

Μεγάλος χαμός

Ο χαμός έγινε στην Α2. Μη αναμενόμενα αποτελέσματα που δείχνουν αφενός μια ισορροπία των ομάδων, αφετέρου πως θα δοθεί μάχη μέχρι τελικής πτώσης.
*Είχαμε μεγάλες εκπλήξεις αλλά μόνο ένα διπλό. Το έφερε το Σκουροχώρι στα Λεχαινά, αφού εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο Ηλειακός έμεινε με δέκα από το πρώτο ημίχρονο και χτύπησε με γκολ των Καββαθά, Νικολόπουλου στην επανάληψη!
*Προχώρησαν ακλόνητοι ο Διγενής Χαριάς και το Σκουροχώρι, ενώ έδειξαν τη δύναμή τους οι Λέοντες (τεράστια επιτυχία η ισοπαλία στα Μακρίσια) και το Σώστη, που τσάκισε τον ΠΑΟΚ στον Αμπελόκαμπο (3-2).

 

Γιορτή στον Πύργο με το Ράλι

Μεγάλη γιορτή στον Πύργο, αλλά και στην περιοχή της Αρχ. Ολυμπίας με το 42ο Ράλι, το επονομαζόμενο «Ολυμπιακό». Είχε να διεξαχθεί από πρόπερσι, οπότε ήταν δικαιολογημένη η συρροή πλήθους κόσμου.
*Φαντασμαγορική η εκκίνηση, ενώ έλαμψε ο ουρανός από τα πυροτεχνήματα. Και του χρόνου, παιδιά!

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος