FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Καυτός όμιλος ο τέταρτος της Γ΄ Εθνικής

Ημερομηνία: 08-12-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Κατά την 9η αγωνιστική του 4ου Ομίλου είχαμε σαφείς ανακατατάξεις στον βαθμολογικό πίνακα. Κι αν σήμερα ο Τηλυκράτης νικήσει στο Αίγιο τότε οι ανακατατάξεις θα είναι πιο σημαντικές. Η ομάδα της Λευκάδας επικράτησε στο ντέρμπι με τον Αχέροντα (1-0), αφού η ομάδα από το Καναλάκι έχασε με τον «πολύ» Βέρμπη πέναλτι! Η Παναχαϊκή, εξάλλου, κέρδισε το απόγευμα της Κυριακής στο «χωράφι» του Μαχαιράδου, το Σκουλικάδο με 0-3, παρουσία πλέον του νέου προπονητή, Σούλη Παπαδόπουλου, που θα δούμε πόσο θα διαρκέσει ο δρόμος προς την αναμενόμενη «ανάσταση» της πατρινής ομάδας.

*Προβληματίζει ο Παμβουπρασιακός μετά την ήττα από το Διαβολίτσι, το οποίο είναι όντως καλή ομάδα κι όχι για υποβιβασμό. Καιρός είναι να πάρει βαθμό ή βαθμούς κι εκτός έδρας η ομάδα του Χρήστου Παρασκευόπουλου και να δούμε επιτέλους αγωνιζόμενο το μόνιμο τραυματία, Μαυρόπουλο!

Τηλυκράτης και Ναυπακτιακός

Τα αναβληθέντα (λόγω κορωνοϊού) παιχνίδια Παναιγιάλειος-Τηλυκράτης και Σκουλικάδο-Ναυπακτιακός γίνονται σήμερα. Στο πρώτο διαιτητής είναι ο Αυγερινός (Αρκαδίας) και παρατηρητής διαιτησίας οι Βασιλάκης (Ηλείας). Στο δεύτερο διαιτητής ο Χρονάς (Αχαΐας) και παρατηρητής ο Κυριακάκης (Ηλείας).

*Σημαντικά παιχνίδια, λόγω της βαθμολογικής κατάστασης των ομάδων αυτών, καθώς η ομάδα από την Λευκάδα πρωταγωνιστεί, όπως και αυτή από την Ναύπακτο, ενώ οι γηπεδούχοι κινδυνεύουν!

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Δεν πάνε και τόσο καλά τα πράγματα στην Α΄ τοπική, ειδικά στον ένα όμιλο, όπου ως τώρα έχουν αναβληθεί δύο αγώνες και μάλιστα του Πανηλειακού. Έτσι, οι επίδοξοι πρωταθλητές έχουν δύο αγώνες λιγότερους. Να σημειώσουμε ακόμη ότι στο Πελόπιο είχαμε καθυστέρηση του αγώνα Πέλοπας-Αλφειός για 25 λεπτά, αφού υπήρξε πρόβλημα με το υγειονομικό πρωτόκολλο! Ακούστηκαν «φωνές» ή μάλλον υλακές από πλευράς γηπεδούχων πως δεν είχαν ενημερωθεί γραπτώς. Και πώς έγινε αυτό, ρε παιδιά! Κάνει λάθη αυτή η ΕΠΣΗ που διεκδικεί το αλάθητο του… Πάπα!

Ο όμιλος του κάμπου

Φοβερός ο Λιούρης, ο Νεομανωλαδαίος, σκόραρε στα Σαβάλια κόντρα στην Προοδευτική δις και ήταν ένας από εκείνους που οδήγησαν τον Ολυμπιακό στη νίκη και από εκεί στην πρώτη θέση σε ισοβαθμία με το Βαρθολομιό. Ο Αστέρας στον 2ο όμιλο είχε το ρεπό και ψάχνει για έδρα, αφού έκλεισε (λόγω ακαταλληλότητας του σταδίου Αμαλιάδας!).

*Φυσικά και τη νίκη της αγωνιστικής πέτυχε ο Ηλειακός στη Ν. Μανωλάδα με γκολ του Μπουρούκη στα τελειώματα του αγώνα, ενώ νωρίτερα η άτυχη Δόξα είχε σουτ στο δοκάρι! Οι «Αετοί» είχαν ευκαιρίες και λέμε ότι ο κ. Χρηστίδης έχει δουλειά ακόμη, καθώς ο Μηλαδόπουλος, έφυγε φέτος για τα Σαβάλια.

*Η Νίκη έκανε εύκολο άσο, κόντρα στην γειτόνισσα Δάφνη, με τον Νικολόπουλο να αναδεικνύεται σκόρερ με δύο γκολ, ενώ «φωνάζει» για το πέναλτι με το οποίο η Δάφνη μείωσε το σκορ σε 4-2!

Προβλήματα στον 1ο Όμιλο

Γράψαμε κάποια σχόλια για τον αναβληθέντα αγώνα Πανηλειακού-Θύελλας. Βεβαρυμένο το γήπεδο, ενώ συνεχίζονται οι βροχές και οι καταιγίδες. Η Ένωση το όρισε για σήμερα στο Αλποχώρι και το ντέρμπι με τον Ξενοφώντα την επόμενη Τετάρτη στον Πύργο! Οι αναβολές δεν είναι λύση. Και το πρωτάθλημα είναι υπόθεση του Ξενοφώντα και της ομάδας του Πανηλειακού.

*Κερδισμένος της αγωνιστικής ο Κεραυνός Βρίνας, ο οποίος πήρε τον πόντο από τον Πυργιώτη Πέλοπα, με γκολ του Δημόπουλου (γιος του «Φονιά») με φάουλ στο 95΄. Η ομάδα του Δαβουρλή θέλει επειγόντως νίκη, ώστε να μην μπλέξει σε τίποτε ιστορίες… Βλέπουμε άλλωστε πως όλες οι ομάδες παλεύουν, ακόμη και η Ολυμπιάδα, η οποία κάνει τον δικό της αγώνα κι έχασε μόνο 1-0 από τον Α.Ο. Ξενοφών.

Χαμός στην Α2

Το «έλα να δεις» γίνεται στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας. Ένα ανοιχτό πρωτάθλημα των δέκα ομάδων, όπου οι εκπλήξεις πάνε κι έρχονται, δεδομένου ότι ο μέχρι τούδε πρωτοπόρος, Λευκός Αστέρας, έχασε στο Σκουροχώρι από τον Κακόβατο που δεν είχε μέχρι προχθές νίκη! Πρωτοπόρος τώρα ο Α.Ο. Μακρισίων που άρχισε άσχημα και είναι τώρα πρώτος!
*Είχαμε κι εδώ μια αναβολή στον αγώνα Λέοντες-Γεράκι. Αιτία το προβληματικό τερέν του σταδίου Αμαλιάδας. Αύριο θα είμαστε πιο αναλυτικοί…

Μνήμη Νίκου Κουτσογιάννη

Πενήντα ένα χρόνια πέρασαν αφότου ο αείμνηστος πλέον Νίκος Κουτσογιάννης, το παλικάρι από το Αγρίνιο, που αρχικά έπαιξε στον Παναιτωλικό, ήρθε στον Πανηλειακό. Τότε ήταν 30 χρονών και βοήθησε, ώστε ο Πύργος να ανεβεί στην Β΄ Εθνική.

*Ήταν ένας θυελλώδης δεξιός εξτρέμ. Επί προεδρίας Γιώργου Τζέμου ήρθε πάλι στον Πανηλειακό, ενώ επί προεδρίας Σάκη Σταυρόπουλου ήρθε ως προπονητής πλέον. Άφησε εποχή στον Πανηλειακό και αγαπήθηκε ως λαϊκός ήρωας.

*Αγαπητός προς όλους, λαοφιλής, δημοφιλής, αξέχαστος!

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος