FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Ήταν άστοχος κι έχασε

Ημερομηνία: 14-12-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πολύ δυνατός ο Κόροιβος και στην Ελευθερούπολη. Το έπαιξε στα ίσια το παιχνίδι. Για δύο δεκάλεπτα έδειξε τα… δόντια του και προηγήθηκε στο ημίχρονο (28-32). Χαμηλό σκορ που προδίκαζε μάχη στην επανάληψη. Όμως δεν μπορούσε να πάρει το ροζ φύλλο του αγώνα, γιατί προδόθηκε από τα τρίποντα. Εννέα η ομάδα της Μακεδονίας, μόνον τρία τα παιδιά του Δελέγκου. Εκεί κρίθηκε και το χαμηλό σκορ. Μόνον 65 πόντοι, ενώ συνήθως πιάνει τους 80.

*Οι αντίπαλοι βρήκαν ρυθμό στην επανάληψη και πήραν το παιχνίδι, αφού πρώτα η ομάδα της Αμαλιάδας διεκδικούσε το όσκαρ της ατυχίας! Ο Σάσα Κάππος και ο Διονύσης Τάταρης αξιολογικά ήταν οι καλύτεροι. Να σημειώσουμε πως η Ελευθερούπολη είναι αήττητη εντός.

*Το Σάββατο θα έχουμε νέα συνάντηση με την άλλη ομώνυμη ομάδα του νομού Καβάλας!

 

Αυτός ήταν Αίας

«Παλικάρι» ο Αίας μέσα στο αφιλόξενο Καναλάκι «τσίμπησε» τον βαθμό της ισοπαλίας και βρίσκεται στα υψηλά δώματα της βαθμολογίας. Μεγάλη επιτυχία στο φλεγόμενο γήπεδο από 150 φιλάθλους που τα ήθελαν όλα δικά τους και επηρέασαν και τον διαιτητή στις αποφάσεις του. Είναι σημαντικό να πούμε ότι οι γηπεδούχοι και μέχρι πρότινος πρωτοπόροι της βαθμολογίας ήταν αήττητοι εκεί μέσα, έχοντας νικήσει Παναχαϊκή, Αναγέννηση Άρτας, Σκουλικάδο, Διαβολίτσι. Μόνον ο Αίας τους κόλλωσε στο γήπεδο-χωράφι και με δέκα από το 67΄ λόγω άδικης δεύτερης κίτρινης στον Παπαχριστόπουλο για μια αψιμαχία με αντίπαλο, ήτοι για ψύλλου πήδημα!

*Ο Παπαχριστόπουλος, που από την άμυνα χρησιμοποιήθηκε μπροστά, ήταν ο σκόρερ του χρυσού τέρματος, με το οποίο προηγήθηκε μόλις στο 14΄, για να δεχτεί την ισοφάριση λίγο αργότερα από κεφαλιά του πολύ Βέρμπη. Ο σταθερός Λαδάς, ο Βατσής, ο Βράπι και ο Παπαχριστόπουλος ήταν αξιολογικά οι καλύτεροι από την ομάδα της Γαστούνης. Πολλή δουλειά έκαναν στο κέντρο οι Δούλος, Τσακοπιάκος, χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι. Τόσο καλοί ήταν που ο Γαβριλόπουλος έκανε μόνον μία αλλαγή.

*Ο διαιτητής Καζανάς παρότι θεωρείται από την ΚΕΔ ταλέντο αδίκησε τον Αίαντα. Τα ίδια είχε κάνει με την Παναχαϊκή. Τον Παπαχριστόπουλο τον απέβαλε από τις φωνές των… κάφρων που τον επηρέασαν στις αποφάσεις του και δεν έδωσε κόκκινη κάρτα σε παίκτη του Αχέροντα. Πάλι καλά που πήρε την ισοπαλία η ομάδα του κάμπου!

 

Αβρόχοις ποσί

Αβρόχοις ποσί πέρασε από το βαρύ τερέν του «Γρ. Καλάκος» ο Τηλυκράτης, σημειώνοντας μια μεγάλη νίκη που του χαρίζει την πρωτοπορία στον όμιλο. Όχι μόνον αυτό «πέρασε» από τη Βάρδα με καθαρό σκορ (0-2), γιατί η γκίνια συνεχίζεται αδιαλείπτως για την «Μπάρτσα», οι παίκτες της οποίας συνεχίζουν να είναι άστοχοι και… άκαπνοι. Και ακολουθεί το ηλειακό ντέρμπι!

 

Ποτέ άλλοτε

Στα όσα χρόνια παρακολουθώ τα ποδοσφαιρικά πράγματα ως ποδοσφαιριστής, διαιτητής, παράγοντας, φίλαθλος αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Μια κακοκαιρία διέλυσε το τοπικό ποδόσφαιρο!

Κι άλλες φορές η περιοχή έχει στενάξει από βροχές και καταποντισμούς! Η Διοργανώτρια μπλεγμένη ανάμεσα σε πανδημία και κακοκαιρία ανέβαλε πρωτοβουλίες. Ανέβαλε διαδοχικά παιχνίδια Α1 κατηγορίας, μετά έβαλε χέρι στην Α2, όπου ανέβαλε όλα τα παιχνίδια πλην της Θύελλας Καρδαμά-Σκουροχωρίου. Πώς στον Καρδαμά γινόταν και στα Μακρίσια δεν γινόταν. Και πώς της Κυριακής τα παιχνίδια αναβλήθηκαν για την Α΄ Κατηγορία κι έγινε το Βρίνα-Πανηλειακός;

 

Καλά κάνουν

Άλλα παιχνίδια τα ανέβαλε  η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Πύργου, αλλά οι ομάδες από μόνες του, αφού ζήτησαν και πήραν άδεια, άλλα οι διαιτητές. Αλαλούμ στην κυριολεξία. Άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου. Όμως καλά κάνουν, αφού από μόνοι τους τα κάνουν και λογαριασμό σε καμιά αντιπολίτευση δεν δίνουν! Ερωτώ μόνον εκείνο το Πανηλειακός-Ξενοφών πότε θα γίνει!

 

Πολυμελής η Πειθαρχική

Δεν τις ανακοίνωσε τις Επιτροπές της η ΕΠΣΗ, λόγω φόρτου εργασιών, εκτός από την Επιτροπή Πρωταθλήματος. Τις άλλες δεν τις ανακοίνωσε. Όχι διότι ήθελε να τις κρατήσει μυστικές-σιγά τον πολυέλαιο- αλλά γιατί έτσι γούσταρε! Για παράδειγμα στην Πειθαρχική υπάρχουν ονόματα. Χατζής, Κερπινιώτης, Μπουλούτας, Πανάγος, Κολοβάδης ως μέλη, ενώ από φέτος έχει και Γραμματέα την κ. Βίκυ Δημητρακοπούλου.

 

Καμιά πρόνοια για το Γούμερο

Καλά καμιά πρόνοια για τον αγώνα στο Γούμερο. Δεν μπόρεσε η ΕΠΣΗ, έκανε που έκανε το καλό με τους άλλους αγώνες, να αναβάλει και το παιχνίδι Ολυμπιάδας-Θύελλας, ώστε και οι δύο ομάδες να γλιτώσουν την ταλαιπωρία και τα έξοδα. Καμιά πρόνοια! Πώς εμείς μάθαμε το γήπεδο δεν «παίζεται», έπρεπε να ταλαιπωρηθεί το τρίο, η ομάδα της Θύελλας και οι γηπεδούχοι. Ένας αξιωματούχος της Διοργανώτριας δεν μπόρεσε να αναλάβει πρωτοβουλία;

 

Καλορίζικος

Καλορίζικος στη Θύελλα, Νίκο! Αναστατωθήκαμε ολίγον, γιατί έφυγες τόσο ξαφνικά από τον Πανηλειακό. Να σου πω αλήθεια δεν υπολόγιζα να πας στους «Γενναίους». Άντε να σωθεί η ομάδα. Αυτό είναι πλέον χρέος σου!

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος