FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Έρχεται εδώ ο Τρικούπης!

Ημερομηνία: 02-12-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Και ο αγώνας του Κοροίβου συνεχίζεται. Η άνετη νίκη στο Ναύπλιο πέρασε. Και ακολουθεί ο αγώνας με τον Χαρίλαο Τρικούπη στην Ήλιδα. Η ομάδα από το Μεσολόγγι πέρασε μεγάλη κρίση που οδήγησε σε παραίτηση τον κόουτς Καλαμπάκο, μετά τις τρεις σερί ήττες (Ελευθερούπολη, Καβάλα, Ψυχικό), ενώ είχε προηγηθεί η ήττα από τον Τρικούπη και η νίκη επί του Αμαρουσίου (1η αγωνιστική). Ενδιάμεσα είχε ακολουθήσει το ρεπό και η παραίτηση του Ντίνου. Ανέλαβε ο Μούτσιος και η ομάδα νίκησε επιτέλους τον Αμύντα. Έρχεται εδώ με 3 νίκες, 4 ήττες, κατέχοντας την 10η θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Στην ομάδα του Μεσολογγίου αγωνίζεται ο Χείλαρης που είχε ένα πέρασμα πριν 3 χρόνια από την Αμαλιάδα. Καλώς να έρθει το παιδί. Εκεί αγωνίζεται και ο Λεγκίκας, ο Παπαδιονυσίου και ο… πολύς Φώτης Βασιλόπουλος.

 

Δυναμικό σωματείο

Έτσι είναι οι δυναμικοί, οι ισχυροί, οι σοβαροί φίλοι μιας ομάδας, όπως του ιστορικού Α.Ο. Ξενοφών, που έχει αγωνιστεί στη Δ΄ Εθνική, που έχει αναδειχτεί πρωταθλητής τοπικού, που έχει αγωνιστεί σε τελικούς κι έχει κατακτήσει κύπελλο. Μαζεύονται και λύνουν τα προβλήματά τους και φτιάχνουν συμβούλιο ισχυρό και ως εκ τούτου δυναμικό με πρόεδρο τον επιχειρηματία, Γιάννη Βλαχόπουλο, που είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων, αλλά διοικεί με ήθος, αξιοπρέπεια και βάζει και το χέρι στην… τσέπη, όπως φυσικά και οι υπόλοιποι.

*Μέσα όλοι, επικεφαλής, ο γιατρός Άγγελος Κουής, ο Αλέξης, ο Τουρής, ο Θανόπουλος, άλλοι παράγοντες και δύο του ασθενούς φύλου, η κυρία Αραβαντινού και η Ευαγγελία που δίνουν χρώμα στην Διοίκηση. Πάνω από 50 μέλη συναθροίστηκαν και ο σύλλογος συγκέντρωσε κι ένα ποσό σε καιρούς δύσκολους και απαιτητικούς, διό και οι ευχαριστίες προς όλους τους μετασχόντες στη Συνέλευση.

 

Οι κανονιέρηδες

Μια ιδιότυπη μάχη γίνεται στους «κανονιέρηδες» της Γ΄ Εθνικής. Έχουν ξεχωρίσει κάποιοι ανάμεσα στους οποίους και ο Βαγγέλης Λαθύρης (ΠΑΟΒ) που έχει τώρα 3 γκολ κι έχασε προχθές την ευκαιρία να τα κάνει τέσσερα με το χαμένο πέναλτι.

*Πρώτος είναι ο Καλαματιανός, Κώστας Ηλιόπουλος, ο οποίος έχει πάρει φόρα με το Διαβολίτσι, κι έχει γράψει επτά μέχρι τώρα. Ο Σιμόνι του Τηλυκράτη με 6 και ο Βέρμπης του Καναλακίου θα είναι από τους διεκδικητές του άτυπου τίτλου, ενώ από την Παναχαϊκή δεν υπάρχει κάποιος!

 

Επόμενο ήταν

Οι κακές εμφανίσεις της Παναχαϊκής στοίχισαν την αποπομπή του Σέρβου κόουτς, Κάλαϊτζιτς, ο οποίος δεν μπόρεσε να δώσει το κατιτί στην ομάδα της Πάτρας, η οποία στο Κύπελλο πήγε «αέρας». Δυστυχώς.

*Για να δούμε τώρα ποιον θα επιλέξει ο Σταθάκης ντόπιο ή ξένο.

 

Οι μικτές

Έκαμε τις επιλογές του ο Αντώνης, άρχισε τις προπονήσεις θα κάνει και κάποια φιλικά για να καταλήξει. Μόνος του θα είναι, γιατί όσο υπάρχει ο Κουλούρης (καλά να είναι ο Πρόεδρος) δεν θα υπάρχει δεύτερος προπονητής. Αυτό είναι μια επιλογή για λόγους, προφανώς, οικονομίας και όχι τακτικής. Καλή δύναμη στο παιδί και όσο αντέξει!

 

Οι επιλογές

Στην Κ15 είναι παιδιά κυρίως από Πύργο και Αμαλιάδα (Ερμής κυρίως) και ελάχιστα από τον κάμπο. Στην Κ17 ανοίγουν οι επιλογές, αλλά πάλι την μερίδα του Λέοντος την έχει ο Πανηλειακός, ο Ερμής Πύργου και ορισμένα σωματεία του κάμπου, όπως λ.χ. η Δάφνη και σποραδικά κάποια άλλα σωματεία.

 

Οι Β΄-Γ΄ Κατηγορίες

Δειλά-δειλά έγινε η δεύτερη αγωνιστική, στον 3ο όμιλο η πρώτη (άλλη καινοτομία αυτή!) στην Β΄-Γ΄ κατηγορίες. Μεγάλα σκορ-αγγλικά θα έλεγε κάποιος. Αυτό κάτι δείχνει, αλλά καλύτερα να περιμένουμε λίγο ακόμη. Σχολίασα που το 3-0 έγινε 3-4 ανάμεσα στα Λαστέικα και το Κάστρο. Αφήστε τώρα το 4-4 ανάμεσα στην Αμαλιάδα 2008 και το Κουρτέσι.

 

Επέστρεψε δυναμικά

Πολύ καλή διαιτησία έκανε ο Άγγελος Πήττας στο πυργιώτικο ντέρμπι ανάμεσα στον Πέλοπα και την Θύελλα που κρίθηκε στο γκολ. Ήταν σωστός, ακριβοδίκαιος σε ένα ματς που έπεφταν κορμιά. Πέρυσι ήταν απογοητευμένος από την συμπεριφορά της ΚΕΔ/ΕΠΟ και δεν κατέβηκε στο γήπεδο. Φέτος πείστηκε και συνεχίζει Μια καλή λύση για τα δύσκολα, καθώς ο Άγγελος Πήττας έχει εμπειρίες από τις εθνικές κατηγορίες και μάλιστα την λεγόμενη Σούπερ Λιγκ, από την οποία τον έκοψαν, χωρίς λόγο και αφορμή για να βάλουν τους δικούς τους οι σύμβουλοι της ΕΠΟ και ο περίφημος Περέιρα!

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος